2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000360 بازدید | 25337 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روژان عزیز شهربازی ویالند معمولا بین تاریخ های 1 دسامبر تا 1آپریل کم کار خواهد بود به خاطر سردی هوا و یه جورایی حالت تعطیل به خودش میگیره اما مرکز خرید اون و هتلی که در اونجا واقع هست باز است. رودخانه آبی واقع در ویالند فقط در طی تابستون بازه. اما در کل به شما پیشنهاد میکنم از اواسط آبان زیاد به فکر رفتن به ویالند نباشید زیاد لذت بخش نخواهد بود به خاطر برودت هوا
...
دوستان عزیز لطفا یکی راهنمایی کنه اگر یک اکبیل کارت بخریم میتونیم برای دو نفر استفاده کنیم؟؟؟ و اینکه آدرس سه شنبه بازار و چهارشنبه بازار را میشه لطف کنید؟؟؟؟ از بین کاخهای استانبول کدومشون ارزش دیدن داره؟؟؟؟؟
دنیا جان استانبول کارت یا اکبیل برای دو نفر یا بیشتر هم قابل استفاده هست. من هم توپکاپی و هم دلمه باغچه رو رفتم. هر دو قشنگه. توپکاپی خیلی بزرگتر و شلوغتره واسه همین بازدید کاملش به زمان و انرژی زیادی نیاز داره .
سلام روز همه بخیر، دوستان من باردارم و دارم بخاطر خرید سیسمونی میرم استانبول، میخوام بهم اسم مراکز خریدی که بتونم کالسکه، صندلی ماشین، کریر... رو بخرم معرفی کنید. اما هرچی میگردم نمی دونم برند even flo, avant, maxi-cosi, first yeard رو از کجا باید پیدا کنم!!!! از مونا جون ک استانبول ساکنه و بقیه ک اطلاعات دارن میخوام راهنماییم کنن😊
از همه دوستان بابت این تاپیک عالی ممنون. به لطفتون خیلی چیزا یاد گرفتم، با اینکه ترکیه نرفتم ولی انگار ده بار سفر کردم. میشه گفت چیز دیگه ای نمونده که بلد نباشم. البته بجز قسمت خوشمزه سفر. تا حالا کسی در مورد غذاهای ترکیه ننوشته. رستوران، کافی شاپ و فست فودی که واقعا ارزش رفتن و امتحان کردنو داشته باشه رو میشه بنویسید؟ مثلا مرکز خریدای مثل ایستینه، جواهر، فرام و استقلال. اگه بخاطر دارید ممنون اینجا از تجربیاتتون بگید. تورو خدا تاپیک و ترک نکنید . آدم از این سکوت دلش میگیره
2810