2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000360 بازدید | 25337 پست
سلام از نظر بروز بودن هواپیما فکر هواپیما اطلس جت ایرباس 321 بود ! ولی فاصله بین صندلیها افتضاح بود.برای سه و نیم ساعت پرواز خیلی خسته کننده بود.قبلا با ترکیش رفته بودم به مراتب بهتره. ماهان پرواز های داخلیش رفتم خارجیش نمی دونم.ولی هواپیماش بهتر از اطلس جته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سحردخت از سایت های خود شرکت های هواپیمایی به راحتی میشه فهمید و اینکه رجیستر کنید در سایت هاشون..تخفیف های فصلی رو براتون از طریق ای میل ارسال میکنن سحر واقعا دوست ندارم هیچکدوم از هتل هایی رو که نام بردی رو بهت توصیه بکنم.بپرسید ببینید باز انتخاب بیشتری دارید یا خیر آوا جت ایرباس 321 اطلس جت که شما سوار شدید،به روزترین و یکی از مدرن ترین هواپیماهای دنیا هست که ما حتی در ایران یک مورد از اون رو هم نداریم...به علت فضای کابین کوچک،درسته مسافر ممکنه فکر کنه هواپیمای بدی هست اما بسیا ربسیار ایمن هست و اون هواپیمای ماهان که شما سوار شدید که از نوع ایرباس 300-600 هست متعلق به سال 1988 و برای 26 سال قبل هست که بسیار بسیار فرسوده و کهنه شده اما چون فضای داخلیشون بزرگ هست و خدمات هتلینگ ماهان هم خوب هست مسافر فکر میکنه هواپیماهای بهتری هست نسبت به مثلا ایرباس 321 اطلس جت.. و با همت نفرات فنی هواپیمایی ماهان تا حالا تونستن ازش استفاده کنن که امیدوارم هر چه زودتر این هواپیماهارو از رده خارج بکنن البته مقایسه این دو هواپیما چون در کلاس متفاوتی هستن صحیح نیست اما کلی عرض کردم
...
میشه در مورد آب و هوای این فصل توضیح بدبد و اینکه لباس گرم با خودمون ببریم یانه؟ متاسفانه هنوز نتونستیم در مورد هتل تصمیم بگیریم. آژانس هتل های زیادی پیشنهاد کرده. من خودم از ببن هتل هایی معرفی شده بیشتر نظرم با الیت وورده. که قیمتی که برای 5روز اقامت در این هتل و هواپیمایی ترکیش به ماداده 1960 هست. خواسم ببین این هتل با توجه به این قیمتش ارزش داره؟ موقعیت هتل چطوره؟ یا به نظرتون هتل دیگه ای انتخاب کنیم؟
سلام آقای مهرگان. خاله و شوهر ختلم میخوان برن استانبول از اهواز. آژانس یه سری هتل بهشون مع عی کرده لطف میکنید بگین کدومش خوب هست؟ و کدوم رو پیشنهاد میدین. موقعیت هتل هم میخوان نزدیک ب تکسیم باشه ک برای رفت و آمد از مترو و ... خیلی فاصله نداشته باشن . Manesol 1615000 ت . Lion 1725000 . Crystal 1765000 . Grand oztanik 1820000. Avantgard 1840000. Opera 1930000. پرواز ترکیش هست و 5 شب و 6 روز. اگه هیچکدوم اینها خول نبود لطف میکنید هتلی رو بگین ک تمیزی قابل قبولی داشته باشه و 4 یا 5 ستاره باشه و فاصله خیلی نزدیک ب تکسیم ک همین حدود قیمت در بیاد. ممنونم.
نازنین جان سلام ابتدا بپرسید ببینید ساعت پروازی ترکیش که بهتون پیشنهاد دادند چه ساعتی هست.. در مورد هتل باید خدمتت عرض کنم که خیر..هتل الیت ورد،ارزش پولی رو که در برابر هتلش از مشتری دریافت میکنه رو نداره و با این پول شما انتخاب های واقعا بهتری دارید.موقعیت هتل الحق واقعا ایده آله و تمیزی هتل در حد نرمال هست و خدمات این هتل هم خوب ارزیابی شده/ شما زحمت بکشید 1-ساعت پرواز ترکیش که آژانس بهتون گفتند رو اینجا بگید به من. و 2- از آژانس بخاید که چند هتل خوب دیگه رو بهتون قیمت بده مثل پوینت،تایتانیک سیتی تکسیم،سنترال پالاس تکسیم،میدتاون تکسیم،حتی متروپلیتن تکسیم،و... اینجا بنویسید تا کمکتون کنیم یکیشو انتخاب کنید.. واقعیت اینه که مبلغ 2ملیون تومن برای این فصل پول زیادی ست که شما میتونید هم یک پرواز عالی بگیرید و هم یک هتل خوب
...
باران عزیز از بین هتل هایی که نام بردی هتل لیون و کریستال رو حذف کنید.. از بین هتل های گرند اوزتاتینک و مانسول و اپرا من شخصا هتل مانسول لامارتین رو بیشتر پیشنهاد میکنم...ا اما باز از آژانس بپرسن ببینن انتخاب های دیگه ای هم دارن یا خیر
...
با تشکر از راهنمایی هاتون ساعت حرکت پرواز ترکیش روز 13آبان ساعت 5صبح و برگشت 17آبان ساعت 23 آژانس هتل های زیادی رو معدفی کرد. تعریف زیادی در مورد الیت وورد 5ستاره کرد.البته برای ما هم واقعا مبلغ نفری 2میلیون سنگینه امل گفتم اگه ارزششو داره که در موردش فکر کنیم. راستش تمیزی و دلباز بودن اتاق های هتل و برخورد پرستل و موقعیت مکانی خیلی واسمون اهمیت داره مخصوصا اینکه با بچه 2ساله سفر میکنیم هتل های زیادی معرفی کردن ولی اونی که بیشتر تبلیغ کردن بجز الیت سیتی سنتر.وایت مونارچ. تکنسیوم گونن .امپریال بود البته شاید هتل هایی که شما هم اسم بردید جز لیستشون باشه. واقعاشیک بودن هتل واسم مهمه اما میخوام که پولی که پرداخت میکنیم به نسبت هتل ارزششو داشته باشه ممنون میشم راهنمایی کنید
نازنین جان این تایم پروازی اطلس جت هست فکر کنم. از آژانستون بپرسید که آیا با cvk boosphoorus و یا Divan taksim یا the marmara taksim. هم قرارداد دارند یا خیر.. ایمپریال بیزینس هم ازون هتل هایی ست که ارزش مند هست.. بپرسید اطلاع بدید حتی میتونید خودتون هم بلیط و هتل رو مجزا تهیه کنید
...
یعنی آژانس که به ما گفت پروازمون ترکیش هست اشتباهه؟ ما چون هنوز تصمیم قطعی در مورد هتل نگرفتیم فقط بلیط هارو اوکی کردیم؟ نرخ تور برای هتل امپریال رو 1750 به ما اعلام کردن. ای قیمت به نسبت هتل مناسبه؟ موقعیت مکانی هتل چطوره؟در مورد بقیه هتل ها که گفتید فردا از آژانس میپرسم هتل سیتی سنتر چی؟مناسب نیست؟البته نرخش رو هنوز بهمون نگفتن ترجیحا دلم میخواد هتلی باشه که در کنار بقیه شرایطی که گفتم منظره اتاق هاش رو به دریا باشه. کدوم یک از هتل ها این شرایط رو دارن.
سلام هتل تکسیم استار چه جوریه؟ من تیر ماه هتل لامارتین بودم اصلا راضی نبودم .البته یه نکته مهم اینکه تو ترکیه اصلا تو هتل نیستیم فقط شب به شب میومدیم به نظرم اصلا ارزش نداره هتل گرون چیزی باشه که تمیز و صبحانه خوبی داشته باشه کافیه
Lilypie First Birthday tickers
آرتامیس جان شما که از هتل لامارتین راضی نبودید،قطعا از تکسیم استار هم راضی نخواهید بود.. تکسیم استار موقعیت خوبی داره اما هتل رده متوسط به حساب میاد و یه کلاس پایین تر از هتل لامارتین هست.. در مورد هتل هم با شما موافقم
...
من رزرو نکردم یکی از اشنایان کرده حالا بریم ببینیم تکسیم استار چه طوره خدا کنه خیلی بد نباشه :) ..لامارتین خیلی سرو صدا بود و صبحانشم تو کورن فلکسش حشره داشت بهشون هم گفتیم اصلا اهمیت ندادن . برای همین خوشمون نیومد ولی از نظر تمیزی اتاق ها و تنوع صبحانه خیلی خوب بود ... کسی اینجا تکسیم استار رفته ؟
Lilypie First Birthday tickers
2810