2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000361 بازدید | 25337 پست
سلام اینجا چقدر اطلاعات خوب وجود داره ممنونم به نظر شما فرق هواپیمای ترکیش و اطلس جت با هواپیماهای ایرانی مثل اسمان و ماهان و زاگرس خیلیه؟؟ من برای سه هفته دیگه قیمت بلیط ترکیش رو 780 تومن دارم.به نظرتان قیمت خوبیه؟چرا قیمت بلیط ترکیش اگر یک روز عقب و جلو بشه این همه تغییر میکنه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام.ممنون از اطلاعات خوبتون.ی سوال:ما 2سال پیش ماه رمضون که با مرداد همزمان بود بدون تور رفتیم.اونجا خودمون هتل گرفتیم...کلا خیلی خوب بود همه چیز...مخصوصا خرید لباسکه آف های خوبی داشت....الان سوالم اینه دیگه کی زمان آف هست؟مخصوصا این 6 ماه دوم سال
سلام آقاى مهرگان من دوتا سئوال دارم ، اول اینکه قیمت تبدیل ١٠٠ دلار در حال حاضر چند لیر هست؟ دوم اینکه من پارسال اسفند رفتم استانبول بیشتر سایزبندی پالتوهاىً حراجى ناقص شده بود ، حالا الان مى خام بدونم آخرآبان بهتره براى رفتن به استانبول و حراجى یا آخر آذرو دى ماه که نزدیک کریسمس هست ؟ البته میدونم همیشه استانبول حراج هست ولى مى خام بدونم کدوم ماه بهتره ؟ ممنون میشم جواب بدین ، دوستان دیگه هم اگر پارسال ابان یا آذرو دى رفتن ممنون میشم تجربه هاشون و بگن
سلام روژان و Marya در حال حاضر هر 100 دلار از حداقل 288 تا حداکثر 291 لیر تبدیل میشه.. در رابطه با حراجی خدمتت عرض کنم که معمولا در کریسمس خب یکسری برندها تخفیف های مناسبی دارند..نسبت به ابان و اذر، نیمه اول بهمن ماه برای خرید مناسب تر هست.. حراج آخر فصل زمستان هم معمولا اوایل بهمن شروع میشه تا اواسط اسفند که هر چی بیشتر میگذره و به اسفند نزدیک تر میشه سایز های لباس ها ناقص تر میشه..البته بازم میگم،این قانون و قاعده ای نیست و ممکنه شما امسال برید و اینطور هم نباشه اما مهمولا به این شکل هست..باز هم میگم که شما در همه حال در این شهر خوب میتونید خرید کنید اما در گاهی زمان ها بهتر..
...
ahran بله فرق بین پرواز های ترکیش و اطلس جت با پروازهای داخلی خیلی هست اون هم فقط و فقط به خاطر استفاده از هواپیماهای به روز و مدرن قبلا هم گفتم که ماهان بهترین ایرلاین داخلی کشور هست اما هواپیماهای ایرباس اون متعلق به حداقل 25 سال قبل هست..جدیدا این شرکت چند ایرباس 340 در پروازهای خارجی استفاده میکنه که حداقل 13 سال کار کرده اند و مناسب هستند.. بله..پرواز های سیستمی خارجی بعضی اوقات اگر شما یک روز و حتی چند ساعت،عقب جلو کنید ممکنه تا 1 ملیون هم اختلاف قیمت داشته باشند مثال میزنم: پرواز ترکیش تهران به استانبول،به تاریخ 13 نوامبر به 16 نوامبر، پرواز ساعت 3:20 صبح حدود یک ملیون و دویست هزار تومن از پرواز ساعت 7:40 دقیقه صبح ارزان تر هست.. در حالی که فقط 4 ساعت با هم فاصله زمانی دارند..این هست که قیمت ها در پروازهای سیستمی خارجی کاملا شناور است.. از دوستانی که قصد دارند در یک ماه آینده به بعد به استانبول برن و میخان سفری بهتر و با کیفیت بالاتر داشته باشند پیشنهاد میکنم زودتر بلیط خودشون رو به صورت سیستمی از ترکیش ایرلاینز تهیه کنند
...
*********** سلام وقت بخیر یه راهنمایی میخوام شاید اینجابشه کمک بگیرم کسی میدونه چجوری میشه ازسایت های ترکی خرید مستقیم کرد از ایران؟ (کسی با کردیت کارت تا حالا خرید کرده؟) یا اطلاعاتی داره؟؟
چــه خــوب مـی شـــد اگـــر گــاهــی آدم مــی تـــونــســت . . .
دوســتــای خوب مــجـــازی شــو . . .
مــثــل یــک عــکــس گـــل ســـرخ . . .
مــثــل یـــک آهـــنــگ قــشــنــگ . . .
دانـــلــود کــنــه . . . بـــیــاره پــیــش خـــودش . . .!!!
سپید جان هر دو انتخاب بسیارایده آل و عالی هستن. موقعیت هر دو مشابه هست و به فاصله نزدیکی از تکسیم قرار دارن.. پوینت بسیار هتل خوشنامی هست و ایرانی های زیادی در این هتل اقامت دارن و بسیار هم از تمیزی هتل رضایت دارن.هتل گران قیمتی هم هست تایتانیک سیتی هم خب جزو خانواده هتل های تایتانیک هست و قطعا بسیار عالی و ایده آل من با توجه به درصد رضایت مندی مسافرین و سایز اتاق ها به شما هتل تایتانیک سیتی تکسیم رو کمی بیشتر پیشنهاد میکنم..هر چند پوینت هم بسیار ایده آله واقعا اما در نظر بسیاری از مشتریان،ارزش هتل در برابر پولی که تایتانیک دریافت میکنه. بیشتر از پوینت هست خوش بگذره بهتون
...
اقای مهرگان عزیز سلام من واقعاً از ته دل ازتون تشکر میکتم به خاطر اطلاعات مفیدتون من خرداد ماه استانبول بودم وبا اطلاعاتی که از این سایت واز شما گرفته بودم خدا رو شکر سفر خوبی داشتم فقط قسمت اسبایی رو دوست داشتم برم که نتوستم والان هم نمیدونم لطف میکنید بگید از چخ راههایی میشه از تقسیم به اونجا رفت و هر دو طریق کشتی ویا جور دیگه رو توضیح بدید
استدعا میکنم خانم Bluberry ببین اگر تکسیم هستی با فونیکولار به کاباتاش بیا و از اسکله کاباتاش به کادیکوی و یا بستانجی میتونی بری..حتی به اسکودار هم میتونی بری. از اسکله کاراکوی و امینونو هم میتونی به کادیکوی بری.. میتونی به اسکودار بری از طریق خط مارمارای سیرکچی به اسکودارو اونجا بری قلعه دختر رو ببینی و از منظره زیبای تنگه لذت ببری.. به کادیکوی بری و با یک تاکسی که کرایش نهایتا 15 تا 20 لیر هست به خیابون بغدات بری و اونجارو هم ببینی... به تپه جاملیجا و بام استانبول بری و از منظره زیبای اون لذت ببری..فقط اینم بگم که همه اینها در اولویت های بعدی سفر توریست ها هست معمولا..اکر حداقل یک هفته اونجا هستی ارزش داره این جاها رو هم ببینی و الا جاهای با اولویت بیشتری وجود داره
...
درمورد دسترسی ها به بخش آسیایی،مسیرهای مختلفی وجود داره..از طریق کشتی،از طریق دلموش ها که مرتبا از تکسیم به کادیکوی میرن.. از طریق اتوبوس ها که روزانه از طریق تکسیم و کاباتاش به بستانجی و کادیکوی میرن..از طریق متروباس هم به راحتی میشه به قسمت آسیایی رفت.هر کسی ممکنه از راه خاص خودش،رسیدن به محل موردنظر رو بلد باشه،اما معمولا با دسترسی به نقشه حمل و نقل عمومی استانبول،میشه راحت مسیریابی کرد
...
2810