2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000391 بازدید | 25337 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان ما 3 هفته پیش ک ب گشتیم تو فرودگاه چمدونای همه رو باز میکردن. البته ما اهوازیم. ما دوتا چمدون داشتیم هردو رو باز کردن و پرسیدن چقدر خرید کردین؟ منم بهشون گفتم بنظرتون یه کارمند چقدر قدرت خرید داره؟ ماهم همونقدر خرید کردیم. ما بارمون یه چمدون بزرگ و یه متوسط بود . با دوتا کوله پشتی. ک فقط چمدونارو نگاه کردن. البته خیای سر سری نگاه کرد و بهم نریخت. ما کلا ب شوخب گرفتیم. چون اگه اعتراض میکردیم ممکن بود لج کنن. برای بقیه هم باز میکرد نگاه میکرد
البته من مارک تمام خریدارو کنده بودم اما فاکتورای تمام خریدامو تو چمدون نگه داشته بودم ک اگه یوقت گیر بدن ک خیلی خرید کردین فاکتورا رو نشون بدم ک چقدر بوده ارزش خریدامون. چون بنظرم مقدار خربدام نرمال بود و اونجاک خیلی چیزا گرون نیس نسبت ب ایران
سلام دوستان من بالاخره تورمو رو با مبلغ 990 اوکی کردم اژانس زیما همون هتل گرند اروج رو گرفتیم و برای جمعه عازم هستیم چند تا سوال داشتم.. یه فروشگاه مث میگروس یا کارفور میخام که بشه با مترو و تراموا رفت برای لباس مجلسی سنگین کجا برم؟ خوذم باکرکوی رو شنیدم از اکسارای به تکسیم رو چطور برم؟ منظورم بدون مترو هست..دولموش داره؟
عشق 2 حالت داره ...عشق مادر به فرزند...، عشق خدا به بنده....... بقیه ش تاثیرات هورمونیه ..

Lilypie Third Birthday tickers
یه سوال دیگه برای رفتن به جزیره بیوک ادا میخام از کشتی های خصوصی استفاده کنم... به ترکی باید چی بگم تا راهنماییم کنن
عشق 2 حالت داره ...عشق مادر به فرزند...، عشق خدا به بنده....... بقیه ش تاثیرات هورمونیه ..

Lilypie Third Birthday tickers