2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000393 بازدید | 25337 پست
بسفر تور شب ایرانی را میگم مایا جان اگه می خوای اوت لت بری فقط اولیوم بقیه اشون جالب نیست. تو اینترنت تعریف ارومی پارک شنیدم .اوت لتی ندیدم .یه مرکز خرید بود.اطرافش هم اجناس خیلی معمولی بود.از ترکها هم که ادرس می خواستم اولیوم به عنوان اوت لت میشناختن فکر کنم شرایط شما هم مثل منه یه پسر چهار پنج ساله البته برنامه ریزی سفر خیلی سلیقه ایه ولی اگه برای بچه میرین.آکواریوم فلوریا را برو و از مرکز اکوا فلوریا .اچ ان امش واسه پسرت خرید کن.شک نکن جنسهاش از ال سی بهتره و به صرفه تره.منکه روز اخر دوباره رفتم همونجا بقیه برندها را هم تو ویالند میابی .یه چرخی می تونی تو شهربازی بزنی و شما زودتر بیای بیرون بری خرید تا 10 شب مرکز خریدش بازه واسه بلیت شهربازی هم بگو فمیلی بده تا هر سه را 80 لیر حساب کنن.همون اول راه هم صندوق امانات داره که وسایل اضافه را می تونی بزاری توش.شهربازی تا ساعت 6
واسه تور شب ایرانی منم این سوال رو دارم از کجا ارزونتر میشه پیدا کرد؟ آوا جان بگم فمیلی بده یعنی هر سه نفر رو کلا 80 لیر حساب میکنه؟ فرقش چیه با بقیه؟ با سرویسش از تکسیم رفتید شما؟ بازیاش واسه بچه سه چهار سال خوبه؟ آوا پارسال اولیویم رفتم خوشم نیومد الان تعریف اپتیموم رو شنیدم و دیدم تو تریپ ادوایزر هم تعریفشو کردن واسه همین گفتم شاید خوب باشه
هیچ وقت باطن زندگیمونو با ظاهر زندگی دیگران مقایسه نکنیم....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه نفری 80 لیر در غیر اینصورت 89 بزرگسال 80 بچه الان که فصل سرده سرویسهاشون جمع شده .روی سایتشون بری اطلاعاتش هست اره بچه 4 ساله می تونه کلی بازی کنه.چند تا بازی که هیجانش خیلی بالاست نمی تونن برن.مثل 360 درجه و ترن و سقوط آزاد و البته یه چند تا مکان هست که سوار قایق میشی و یه دوری میزنه و توش چیزهای مختلف داره.یکیش یه غول متحرک تو ورودیش هست اگه اشتباه نکنم اسمش ZINDAN اون برای بچه ها ممکن صحنه خوبی نباشه.اول خودتون برین اگه دوست داشتین پسرتون ببرین.من دلم نمی خواست بچه ام ببینه ولی دوبار رفت دو سینما 4 بعدی داره باب اسفنجی و دورا که برای بچه ها جذابه.پسر من تا اخرش بازی کرد و بیرون نیومد برگشت با تاکسی برگشتیم تکسیم 27 لیر شد که رفت را هم می رفتیم بهتر بود از علافی.چون باید دو تا اتوبوس و ون عوض کنی تازه دم در ورودی مجموعه نگه میداره باید منتظر بمونی تا ماشین بیاد قد بالای 100 اکثر وسایل می تونه سوار بشه و اون پرهیجاها بالای 140 بعضی ها را هم با همراه میتونه سوار بشه
من هم می خواستم اوپتیموم برم که نرم افزارمون قاط زد .کسی هم اپتیموم بلد نبود در نتیجه رفتیم .اولیوم. روی نقشه جای اولیوم بهمون اپتیموم نشون میداد.ولی از هر کسی پرسیدم گفتن اولیوم اگه خرید لباس داری رفتی اولیوم از طبقه 3 شروع کن .جاهای دیگه وقتت نگیر .اگه وقت اضافه اوردی بگرد.طبقه منهای یک هم روتختی و کفش و اسباب بازی داشت
اقای مهرگان یه سوال مهم ایا این درسته که توی فرودگاه ارزیاب هست و میزان قیمت جنسارو تخمین میزنه نباید بالای ۳۰۰دلار خرید کرد...؟؟؟
از یه جایی به بعد سخت ترین کار دنیا باور کردن آدمهاست.
خیر.بدین شکل نیست.. موقع برگشت در فرودگاه امام،یکی دونفر از پرسنل گمرک معمولا موقع خروج،از شما میپرسن چقدر خرید کردید و بار چندمتان هست که به سفر میرید و ازین حرفا..شمام بگید یه خرید معمولی به اندازه خودم کردم و... کم دیدم بگن وسایلتو بریز بیرون ببینم چی خریدی و چقدر خرید کردید.. هست اما کم
...