2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000359 بازدید | 25337 پست
دوستان من و همسر و دختر یه سال و نیمه ام اواسط مهر استانبول هستیم.برای روز سه شنبه صبح اولیویم و عصر آکواریوم نزدیک فرودگاه رو در نظر داشتم ولی با توجه به بعد مسافتی و سر راست نبودن آکواریوم ،فکر کنم بهتره آکواریوم فروم استانبول رو جایگزینش کرده ى یه روز جدا به فروم اختصاص بدم همه واسه خرید و هم آکواریوم. آیا آکواریوم باکیرکوی خیلی سرتر از فرومه؟به دردسرش میارزه؟ لطفا راهنمایی کنید.ممنونم من دخترم کوچیکه و احتمالا از اولیویم خرید کنم.از طرفی آکواریوم نزدیک فرودگاه ٢ساعت زودتر از فروم بسته میشه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بازم ممنون که جواب دادین یه سوال. دیگه مدارکی که اسانس به ما میده دقیقا شامل چه چیزهایی باید باشه ایا باید مهر اژانس رو داشته باشند?چون قرارمون که مهر نداشت الانم میگه بلیط و واچر هتل رو ایمیل میکنم اونا باید مهر داشته باشند مشکوکم
فقط برای دریافت ارز مسافرتی مهر رنگی اژانس لازمه مامان ناهید. اونم اگه پرینت رنگی بگیری دیگه معمولا نیاز به مراجعه حضوری به آژانس نیست..بانک قبول میکنه مگه اینکه بخاد زیادی اذیت کنه. نگران مباش
...
سلام من دو هفته قبل آکواریوم فروم استانبول رو رفتم واقعا لذت بردم...یک قسمتی هم برای بازی بچه ها در نظر گرفته شده که تونل و استخر توپ هست و دخترم یک ساعتی هم اونجا با بقیه توریستها مشغول بازی شد
به خدا گفتم : اگر سرنوشت مرا نوشته ای چرا دعا کنم ؟ خدا گفت : شاید نوشته باشم هرچه دعا کند . . .
سلام omeli عزیز بله من به زورلو سنتر رفتم بسیار جای شیک و با کلاسیه . من اصلا ایرانی اونجا ندیدم. موسیقی زنده داشت. برندهای مطرح دنیا شعبه داشتن و مترو ایستگاه اخنصاصی براش داره. کافه های شیک داره. کلا فضای جالبیه. من حال کردم باهاش خصوصا بعد از رفتم به اولیویم رفتم خیلی حال و هوام عوض شد. به نظر من اولیویم یه آشغال فروشی محضه.
سلام دوستای عزیز کسی میدونه از چه تاریخی حراجی های استانبول شروع میشه ???
سپاس خدای مهربانم را,,زندگیم ارام'سازم کوک 'روزم زیبا'دشمنانم رسوا'قلبم شکر گذار وپر از عشق . . . .خوشبختی یعنی همین🙏
دوستان کسی نزدیک تقسیم هتل آپارتمان یا آپارتمان تمیز ولی ارزون برای اجاره یه هفته سراغ داره؟ آخه دوستم تازگی از استانبول اومده میگه اصلا بجز تمیزی در حد خوابیدن پول به جا نده چون از بس بیرون بودم کشتیم شبی پنج ساعت وقت خواب داشتیم یه سوال هم برام شد چرا گفتن تو سایت بوکینگ حالت non-refundable انتخاب نشه؟؟؟؟
2810