2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000357 بازدید | 25337 پست
zari پلازو دونیزتی یکی از هتل های تمیز و محبوب استانبول هست با یه دکوراسیون ساده و مدرنکه ۵ دقیقه راه به مترو شیشانه داره و ۳ دقیقه تا خیابون استقلال فاصله داره.بهتون توصیه اش میکنم. دخملی جان ،تاریخ خاصی برای حراج در استانبول نیست و استانبول شاپینگ فقط هر ساله برگزار میشه که معمولا اواخر خرداد شروع و اوایل تیرماه تموم میشه. مابقی مربوط به حراج اخر فصول هست.بازم میگم. در استانبول همیشه اف و تخفیف هست
...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون از شما مهرگان جان احاره اپارتمان یا سوییت شبی چند??? هست ما چند خوانواده هستیم ومیخوایم اگه بشه یا اپارتمان یه خوابه بگیریم یا سویتت به نظر شما به صرف تر هست???
سپاس خدای مهربانم را,,زندگیم ارام'سازم کوک 'روزم زیبا'دشمنانم رسوا'قلبم شکر گذار وپر از عشق . . . .خوشبختی یعنی همین🙏
پریسین شما با یک هتل سه ستاره در آکسارای هم کارت انجام میشه.. همچنین اگه خواستی بیشتر هزینه هتل رو بدی یک هتل مرتب به اسم green park merter در منطقه مرتر که عمده فروشی های خوبی داره میتونه براتون خوب باشه.. همچنین هتل های the ferah و prens هم در. منطقه فاتیح نزدیک به آکسارای هست که قیمتش مناسبه و تقریبا فکر کنم بد نباشه برای هدفی که شما داری
...
دوستان مرسی از راهنمایی سفر ما ٥ روز کامل هست.ما برنامه سفر رو به صورت زیر تنظیم کردیم.خوشحال میشم اگه از نظراتتون استفاده کنم: دوشنبه:٧ صبح فرودگاهیم؛احتمالا ٩ برسیم هتل تو تکسیم؛اگه اتاقو زود تحویل بدن، صبح میریم آکواریوم فلوریا؛ بعد برمیگردیم هتل و بعد از نهار و کمی استراحت میریم خ استقلال و بازدید از برج گالاتا سه شنبه:صبح اولیویم؛ عصر خ استقلال چهارشنبه: دلماباغچه؛ عصر استانبول فروم ٥ شنبه:صبح جزیره بیوک آدا؛ عصر جواهیر جمعه: صبح بعد از تحویل هتل بازدید از سرداب باسیلیکا، کاخ توپکاپی و یکی از مساجد سلطان احمد یا ایاصوفیه؛عصر هم چمدونها رو تحویل گرفته تا ٧ کمی استقلال رو میگردیم و میریم فرودگاه قصد ما بیشتر دیدن مکانهای تاریخی و تفریحه.کمتر قصد خرید داریم؛ واسه همین مراکز خرید رو نصف روز میریم؛ البته اگه چیزای خوبی گیرمون بیاد می خریم؛ما یه دختر یک سالو نیمه هم داریم پرواز ١٢:٢٥ دقیقه بامداده
سلام مینای عزیز من به زورلو سنتر رفتم بسیار جای شیک و با کلاسیه . من اصلا ایرانی اونجا ندیدم. موسیقی زنده داشت. برندهای مطرح دنیا شعبه داشتن و مترو ایستگاه اخنصاصی براش داره. کافه های شیک داره. کلا فضای جالبیه.ادرس: از تکسیم سوار مترو میشید و ایسنگاه گیرتپه پیاده میشید. مترو زیر مرکز خریده ایستگاه سوم یا چهارمه.
آقای مهرگان برای رفتن به جزایر پرنس که اگر اشتباه نکنم شامل 5 جزیره هستش خودمون میتونیم بریم یا باید با تور بریم؟ هزینه تور هر نفر میگن 100 دلار هست درسته؟اگر خودمون بخوایم بریم به چه صورت میشه رفته؟
ماهی کوچولوی عزیزم ایشالا بهتون خوش بگذره با توجه به اینکه هتلتون تو تکسیمه خ استقلال رو میتونید هر شب ساعت 8-8/5 به بعد برید چون شبش صفای دیگه ای داره من جواهیر رو به کسی پیشنهاد نمیکنم به نظرم خیلی گرون بود ولی خب پاساژ قشنگیه اگه فقط قصدت دیدنه وقت بذار اگه نه به نظرم نری بهتره البته این نظر منه شاید خیلیا برن و خرید هم بکنن البته اگه بعد از جزیره بتونید برید چون ما که بعد جزیره رفتیم هتل پسرم اینقدر خسته شده بود که تا صبح بیدار نشد مساجد سلطان احمد و ایاصوفیه تقریبا داخلشون میگن یکیه برای همین ما فقط سلطان احمد رو رفتیم و از بیرون ایاصوفیه عکس گرفتیم چون ایاصوفیه یه صف طویل تو آفتاب داشت که پسرم اذیت میشد بعدا فهمیدم ظاهرا ورودی هم داره در حالی که سلطان احمد ورودی نداره
زری جون خیلی راحت میتونی بری جزیره ما دوبار خودمون رفتیم از تکسیم ایستگاه مترو داره سوار میشی ایستگاه کاباتاش پیاده میشی یه سری دستگاه بیرون اسکله کاباتاش هست پول رو میذاری بهت بلیط میده هر نفر 5 لیر بچه هم بلیط نداره ساعتای خاصی کشتی حرکت میکنه سوار بشید و آخرین ایستگاه بیوک آداست که 1/5 ساعت راهه پیاده بشید و حسابی تو جزیره زیبای بیوک آدا خوش بگذرونید
2810