2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000402 بازدید | 25337 پست
سلام ببخشید ایکیا داخل خود استانبول فروم هست یا باهاش فاصله داره ؟ یعنی خودش یه مرکز خریده ؟ چی داره ؟ میخوام ببینم چیزی داره برم ببینم یا نه؟ اگه بیرون استانبول فروم هست چقدر فاصله داره ؟ ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهرنام استانبول فروم و ایکیا دو تا ساختمون جداست اما بینش یه خیابون کوچیک هست و از طبقه دومش یه پل عابر پیاده داره که وارد فروم میشه
بامداد جمعه یکم اسفند ماه ١٣٩٣ دخترکم به دنیا اومد ☺️
سلام دوستان من دیر با این سایت با تاپیک عالیش اشنا شدم.پس فردا پرواز داریم.تا حدودی پستاتونو خوندم.با برخی مراکز خرید پیشنهادی شما دوستان اشنا شدم مثه اولویوم،فروم استانبول،ایکیا، مارمارافروم و جواهیر و جمعه بازار.برا خرید لباس بچه،مانتو،کت شلوار مردونه،لباس مجلسی خوب و مناسب کجا برم.راستی پرده هم میخواممممم اونجا داره؟.میتونین راهنماییم کنین،چون اولین باره دارم میرم و فقط 4 روز اونجام.ممنون میشم