2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000391 بازدید | 25337 پست
اقای حمید اکثر اتاق ها سیف باکس داره در ضمن اکثر پارک های ابی هم سیف باکس داره برای وسایلتون در ضمن سیف باکس اتاق ها خیلی امن و مشکلی پیش نمیاد
پرسه زدن درخیالت،زیباترین نیاز من است.هوایم باش که نفسم نگیرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله روژان جون . اکثرا تک فروشی هم داشتن . قیمت لباس مجلسی که کلا بالاست ولی در مقایسه با تهران قیمتها یک سوم بود تقریبا .
راهنمای کامل سفر به ترکیه https://telegram.me/turkeytravel
دو فروشکاه بزرک ikea در استانبول هست.یکى در umraniye درقسمت اسیایى و دیکرى در فروم استانبول در bayrampasa در قسمت اروبایى. شما مى توانید سوار متروى اکساراى شده و در ایستکاه kocatepe بیاده شوید.با کمى بیاده روى فروم استانبول و ikea را مى بینید. دیفکتو دربیشتر مراکز خرید شعبه دارد و تقریبا همه شعبه ها مثل هم هستند.
مرجان جون زمان رفتن ما هنوز توی لُو سیزن بود ضمن اینکه چون زود بلیط خریدیم، کلاس های ارزون تر بلیط جای خالی داشت اما همین بلیط رو خواستیم اواسط اردیبهشت واسه مرداد و تیر بخریم میشد نفری یک میلیون و نهصد منظورم اینه که فقط زود خریدن بلیط مهم نیس، بلکه فصل هم مهمه
بامداد جمعه یکم اسفند ماه ١٣٩٣ دخترکم به دنیا اومد ☺️
آقای حمید والا من شنیدم سیف باکس هم زیاد امن نیس چون اینا رمز مادر دارن و به راحتی توسط کارکنان هتل باز میشن. به نظرم باید یه جایی بذارید که به ذهن هیچ کس نرسه 😂 مثلاً من گذاشتم توی بسته پوشک کودکم 😂😂
سمیرا جون راستش قیمت تک تک چیزا یادم نیس فقط اینطور بگم که در حد لوازمی که بتونید با خودتون بیارید، قیمت ها در حدی هست که بتونید خرید کنید. من یه چمدون انواع حوله خریدم ٤-٣ تا اسباب بازی واسه بچم ٢ تا شلف کوچیک ٤ تا کاسه استیل متوسط ٤ تا از این بالشتک های روی صندلی یه سینی ٢ بسته قاشق کودک ٢ تا ست رو تختی واسه کودک و تخت ٢ نفره ٢ تا گلدون حصیری و یه مقدار خرت و پرت دیگه، شد ٦٠٠ لیر
2810