2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000390 بازدید | 25337 پست
ممنون ساناز خانم کسی اطلاعاتی از ساعات کاری مراکز خرید و همچنین مترو و اتوبوس استانبول در ماه رمضان داره؟ البته تو این هفته، یعنی 29 خرداد تا 4 تیر که هم ماه رمضانه و هم فستیوال.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اقا حمید ساعت کاری تغییر برنامه ای نداره مترو تراموا و فونیکولر تا ساعت 12 شب کار میکنه اتوبوس هم به بعد تعدادش خییلی کم تر میشه مراکز خرید هم 10 صبح تا 10 شب است
اینجا ایران است....حوا بودن تاوان سنگینی دارد...
کسی این مراکز خرید رو رفته؟ میشه نظرتون رو بگین بی زحمت... کانیون - گالریا - مال آف استانبول - اینیسته پارک میدونم گران قیمت هستن. ولی جدا از قیمت کدوما ارزش بازدید دارن؟؟
من فقط مال استانبول را نرفتم بقیه را رفتم معماری ایستنیه و بازار طبقه پایینش و رستوران های پایینش خیلی خوبه و اینکه میشه از اونجا هم خرید کرد اینجوری نیست که اصلا نشه خرید کرد ازش کانیون هم معماری بینظیری داشت و رستوارن های خیلی خوبی توش بود من این دو تا را خیلی دوست داشتم
تو استانبول قیمت برندها همه مراکز خرید یکی است اینجوری نیست که یه مرکز خرید بالاتر باشه برای همین اگر از برند خاصی میخواهید خرید کنید مثلا برشکا برشکای ایستنیه پارک با برشکای مارمارا فروم از نظر قیمتی فرقی نداره اگر خواستید مرکز خرید ویالند هم خیلی خوشگل بود و مرتب
درود جناب فدورا بابت زحماتی که در این صفحه واسه هموطنان می کشید سپاسگزارم. در رابطه با سوییت blackbird یک سوال داشتم و اون هم امنیت این قبیل سوییتهاست. به نظر شما این سوییت از نظر امنیت داخل اون مورد اطمینان هستند؟ در داخل اتاق ها safety box هم دارند؟ من واسه شهریور ماه کنگره ای در استانبول دارم بین ۱۰ تا ۱۷ سپتامبر. به خاطر همین ممنون میشم راهنمایی فرمایید. با سپاس
در زمینی که ضمیرِ من و توست از نخستین دیدار، هر سخن، هر رفتار دانه هاییست که می افشانیم برگ و باریست که می رویانیم آب و خورشید و نسیمش «مِهـــر» است گر بدان گونه که بایست به بار آیـَد زندگی را به دل انگیزترین چهره بیــارایَد... "فریدون مشیری"
مهرآرا جون ایکیا خیلی مناسبه به نظرم من اندازه یه سبد بزرگ خرید، ازش خرید کردم شد ٦٠٠ لیر در حالیکه که فکر میکردم ٢٠٠٠ تایی بشه 😂😂 مثلا یه چمدون حوله خریدم البته خریدایی که قابل آوردن باشه ها نه تخت و کمد😂
بامداد جمعه یکم اسفند ماه ١٣٩٣ دخترکم به دنیا اومد ☺️
من فروردین بلیط ترکیش رو از یه آژانس مسافرتی توی شیراز خریدم. برای شیراز به استانبول و تاریخ ١٤-٤ خرداد قیمتش ٩٣٠ تومن بود اگر تهران نیستید به هر حال توی شهر خودتون آژانس ها بلیط ترکیش رو میفروشن
بامداد جمعه یکم اسفند ماه ١٣٩٣ دخترکم به دنیا اومد ☺️
سلام مهرآرا جون . هوا عالی بود و آفتابی البته حدودای ظهر باید جاهای سرپوشیده برید چون آفتابش با اینکه زیاد گرم نیست ولی میسوزونه . ما اینجا ها رو رفتیم : عثمان بی - استقلال - مامارا فروم - جواهر - فروم استانبول - کاله سنتر - منطقه سلطان احمد - اورتاکوی - بیوک آدا - کادیکوی - بازار مصری ها - مینیاتورک .
راهنمای کامل سفر به ترکیه https://telegram.me/turkeytravel
درود ممنونم جناب فدورا بله همین طوره که شما می فرمایین، من هر سال خودم بدون تور میرم استانبول و به خاطر همین معمولا چند ماه قبل از سفر واسه بلیط و هتل برنامه ریزی می کنم. معمولا جدای از بحث هزینه ها وقتی بدون تور مسافرت میری گزینه های بیشتری برای انتخاب داری و میتونی به سلیقه خودت هم پرواز و هم محل اقامتت رو تعیین کنی. باکس رو از این جهت پرسیدم چون من مقداری از پول و گذرنامه ها رو داخل باکس اتاق میذارم و از همراه بردن کل پول با خودم اجتناب میکنم به هر حال در شهرهای توریستی همیشه احتمال سرقت و کیف قاپی هست و استانبول هم استثنا نیست. ضمنا دوستانی که با پروازهای ترک مثل اطلس یا پگاسوس سفر میکنند این نکته رو توجه کنند که وزن هر چمدان بیش از ۳۰ کیلوگرم نباید باشه حتی اگر شما مجاز به مثلا ۹۰ کیلو بار باشین. بیش از این اگر باشه موقع دریافت کارت و تحویل چمدانها باید اضافه بار هر چندان رو خالی کنید.
در زمینی که ضمیرِ من و توست از نخستین دیدار، هر سخن، هر رفتار دانه هاییست که می افشانیم برگ و باریست که می رویانیم آب و خورشید و نسیمش «مِهـــر» است گر بدان گونه که بایست به بار آیـَد زندگی را به دل انگیزترین چهره بیــارایَد... "فریدون مشیری"
سلام به نظر شما دوستان، مثلا وقتی میخوام برم پارک آبی، پول هامو کجا نگهداری کنم و همشو نبرم؟؟ داخل چمدان بذارم؟ یا گاو صندوق اتاق؟؟ گزینه دیگه ای ندارم؟؟ مثلا پذیرش هتل صندوق امانات نداره؟
2810