2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000382 بازدید | 25337 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم خرید کردن رو دوست دارم، از خیابون استقلال هم خریدای خوبی کردم، پاساژ جواهرم رفتم که خوب بود ولی کلا منظورم اینه که به اطرافمون بی توجه نباشیم. مهرآرا جان، من اسم رستورانا یادم نمونده، اتفافا میخوام بگم رستورانهای کنار دریا یا کلا اونهایی که توی خیابونهای اصلی هستن هم قیمتاشون زیاده هم کیفیت غذاشون پایینه. مخصوصا اونایی که مثلا ماهی تازه میارن جلوت نشون میدن بعدا میبینی یه ماهی معمولی رو برات صد و پنجاه لیر حساب کردن. من دو تا رستوران تو کوچه های فرعی استقلال رفتم که هم غذاشون عالی بود هم خیلی ارزون بودن ولی متاسفانه اسمشون یادم نیست
جزیره بیوک آدا رو میتونی از اسکله کاباتاش بری که تقریباٌ هر ساعت حرکت داره. پیاده روی کنار ساحل که البته بیشترش رستورانه، دوچرخه سواری اگر دوست داشته باشی، درشکه سواری و پرسه توی بافت قدیمی شهر کارایی که میتونی انجام بدی. من یه تصف روز وقت گذاشتم براش. راستش زیادی شلوغ و درهم برهم بود. فقط بازم تاکید میکنم توی رستورانهای کنار ساحل غذا نخور. توی کوچه هاش رستورانهای خوب و دنجی هست که غذای بهتر و ارزونتری دارن. برای لذت بردن از دریا میتونی تو یه کافه بشینی و چای بخوری. من فرصت نکردم جزیره های دیگه رو برم.
ترنم جون نمیشه گفت یه پرواز خیلی خوبه یا خیلی بد کاملا شانسیه ما رفتنی یه ساعت تاخیر داشت و موقع بلند شدن خیلی یهو اوج گرفت ولی واسه چند دقیقه بود موقع نشستن هم خیلی تکون داشت ولی موقع برگشت سر موقع بود و اصلا متوجه بلند شدن و نشستن هواپیما نشدم بنظرم به خلبانش مربوطه در ضمن صندلی هاش بهم نزدیک بود یه خانمه بود میگفت تو پرواز ما چهارده ساعت تاخیر داشت تو مسیر برگشت غذا جوجه و گوشت کم بود با آبمیوه و آب معدنی ، موز،دنت، برگشتنی که ساعت دو نیمه شب پرواز بود اینا بود:شیر،کیک،نون،پنیر،کره مارگارین، مربا ، موز، پسته
سلام من امروز بر گشتم از معدود سفر هایی بود اصلا دلم نمیخواست برگردم پرواز ترکیش به نظرم عالی بود با قیمتی که من گرفتم بی نظیر بود استانبول هوا عالی مینو پلیس را اگر بچه دارید حتما برید ویالند برید جزیرهم رفتید یه سری قایق هست میبره پلاژ های خصوصی اونرا هم برید
اینجا ایران است....حوا بودن تاوان سنگینی دارد...
اونهایی که خودشون میخوان برن از اتاتورک هاواش داره اسم اتوبوس ها اینه نفری 11 تله میگیره هم تقسیم داره هم اکسارای ولی به نظر من سخت اس همون یه تاکسی بگیرید بهش بگید من این قدر میدم تا هتل من را ببرراحت تره سخت است با چمدون سوار اتوبوس یا مترو شدن مخصوصا ما ایرانی ها که بر عکس بقیه ملیت ها چمدون های بزرگی هم داریم :/دی
در باره حراج هم برند منگو و اچ اند ام حراج بود بقیه هم به نظر من میشه ازش خرید کرد برشکا خیلی خوب بود زارا حراج نبود ولی خوب بود استرادیواریوس مثل همیشه عالی ایپکیول هم خوب بود عادل اشیک هم حراج بود بقیه هم اگر حراج هم نبود میشد خرید کرد
در مورد مراکز خرید مرکز خرید ویالند را خیلی دوست داشتم هم مرتب بود هم خوشگل همه برندها را هم داشت و اینکه من خودم به شخصه مارمارا و فروما را خیلی دوست دارم فروما را به خاطر ایکیا ولی از نظر خود مرکز خرید ایستنیه و ویالند را خیلی دوست دارم
همه مراکز خرید برندهاشون عین همه شاید یکی دو تاش بیشتر یا کم تر باشه ولی برند خاصی نیست که هر کسی بخواد ازش خرید کنه معمولا کسی که دنبال اون مارک هست میره اونجا راستی کانیون هم خیلی برندهای خوبی داشت مارک باز ها از دستش ندن هم خوشگل بود هم خوب
ما تو جزیره غذا خوردیم خیلی گرون در اومد 1 سیخ ماهی خوردیم کبابی ( که البته فکر میکردیم ماهی درسته ست ولی بعدا دیدیم نه تکه تکه است 1 سیخ یا 2 تا بود ) با 1 پلویه وحشتناک ( چون پلوهاشون خیلییییییییییییی چربه و شفته ) شد 35 لیر
مشکلات انسانهای بزرگ را متعالی و انسانهای کوچک را متلاشی می کنند _ دکتر شریعتی
2810