2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000383 بازدید | 25337 پست
مهرآراجون هتلت خوب بود؟ من میخوام تمیز باشه ... بعدش گلاب به روتون توالتش شلنگ داشت یا لااقل دوش نزدیکش بود ؟ ما سالی که رفتیم اتاقمون شلنگ نداشت الان با بچه می ترسم سخت باشه ... صبحانه اش خوب بود؟
مشکلات انسانهای بزرگ را متعالی و انسانهای کوچک را متلاشی می کنند _ دکتر شریعتی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم.ممنون به خاطر تاپیک خوبت. عزیزم ما قصد مهاجرت به ترکیه رو داریم میخواستم ببینم بهترین راه برای به دست آوردن اقامت دائم چیه؟شنیدم با خرید خونه میتونیم .خواستم ببینم با پنجاه میلیون میشه جای ارزون ترکیه خونه خرید؟آخه فعلا قصد فروش خونه و ماشینمون رونداریم همین قدر میتونیم جورکنیم. اگه خونه بخریم اقامت دائم بهمون میدن؟ دونستن زبان انگلیسی ارجح هست یا ترکی استانبولی . منظورم برای پیدا کردن کار هست.یکدنیا ممنون از راهنماییت.
سلام
ساناز جان میشه در مورد ویالند بیشتر توضیح بدین
متشکرم راستی پروازتون اگر اشتباه نکنم ترکیش بود میشه لطفا بگین چقدر گرفتین؟
پرسه زدن درخیالت،زیباترین نیاز من است.هوایم باش که نفسم نگیرد
راهیل جان من فروردین ماه خریدم سه نفر شد 2 میلیون تومن پروازم ویالند هم شهر بازی بود از میدون تقسیم رفتیم خیلی هم دور نبود از شیشلی هم دلموش داره میبره از اکسارا هم دلموش داشت بعد از مترو نرسیده به مرکز خرید هیستوریا ورودیش برای بزرگتر ها 80 لیر بود بچه فکر کنم 85 تا بازی های توش رایگان بود اگر بچه هاتون قدشون 130 یا 125 باشه بیشتر بازی هار ا میتونه باهاتون سوار بشه خیلی خیلیی خوب بود اگر اهل هیجان هستید حتما برید
اینجا ایران است....حوا بودن تاوان سنگینی دارد...
ساناز جان مبشه بگی از طریق کدام آژانس خریدی؟
من قصد دارم دخترم را حتما ببرم میخواستم ببینم تنوع باز برای بچه های ٦ ساله داره
پرسه زدن درخیالت،زیباترین نیاز من است.هوایم باش که نفسم نگیرد
من از خود سایت ترکیش خریدم بلیط را رزرو کن میتونی صندلیت را هم انتخاب کنی بعد یه ایمل بهت میده اگر خواستی و کسی را داشتی کریدیت کارت داشته باشه بگو برات بخره اگر نه دفتر ترکیش ایر لاین تو ونک برج نگار است برو اونجا کدی که بهت تو ایمیل داده برای رزرو بده و بلیط را به ریال بخر ویالند هم اره برای بچه شش ساله هم تنوع بازی داشت
اینجا ایران است....حوا بودن تاوان سنگینی دارد...
2810