بچه ها سلام
امیدوارم حالتون خوب و دماغتون چاق باشه😁
خیلی ممنونم از اینهمه ابراز لطف و انرژی های مثبتتون. توقع اینهمه محبتتون رو نداشتم...
ممنونم از همگی، هم کسانیکه توی سایت برام پست گذاشتن و انرژی مثبت فرستادن و هم کسانیکه خصوصی پیام میدن و منو شرمنده لطفشون میکنن.
راستش ترسیدم بگم دکترمو چون حس کردم نکنه خدایی نکرده کسی صرفا با حرف من متضرر بشه.
اما دوست ندارم درخواستتون رو بی جواب بذارم چون تک تک تون برام محترمید.
بچه ها بینی من این ویژگیها رو داره:
۱. کم کار هست و ایراد جزیی داره: یه قوز خفیف و کمی پروجکشن اضافه داره که باید کم باشه
۲. استخونی غضروفیه و اصلا گوشتی نیست
۳. یه انحراف خفیف داره
۴. فاصله پشت لبم استاندارده و نباید دماغم سر بالا بشه چون فاصله زیاد و زشت میشه
لذا من پیش چند دکتر که مشاوره رفته بودم؛ همشون در مورد بینی من و شکل ایدهآل اون نظرات یکسانی دادند.
من به یه دکتر اکتفا نکردم و چند دکتر رفتم..
نهایتا با توجه به شرایط بینی و انتظاراتی که از جراحی داشتم دکتر ابیانه رو انتخاب کردم.
چون دکتر ابیانه آدم محتاط و کم ریسکیه، منصف و واقع بین هست. کارای مطبش تمیزه ، قیمتش هم با توجه به کم کار بودن دماغ من مناسبه و البته سبک کارش طبیعی هست و خودش هم چندبار به این موضوع تاکید کرد حین مشاوره.
کمی نگران بودم ولی وقتی باهاشون مشاوره شدم ایشون رو یک فرد بااخلاق؛ منطقی و مثبت دیدم که واقعیتهای بینی منو به درستی بهم گفت (چون من خیلی تحقیق کرده بودم لذا از حرفای ابیانه میتونستم بفهمم این دکتر در مقایسه با بقیه دکترهایی که دیدم، داره علمی و خوب حرف میزنه یا خیر!)
اگر بینی تون شبیه بینی منه ابیانه میتونه یکی از گزینه های شما برای بررسی باشه.
بچه ها من سعی کردم توی مطبگردیام در مورد دکترها بهتون دید بدم. ولی این شاید کمترین کار ( بخصوص برای دوستان شهرهای دیگه ) باشه که زمانشون محدودتره.
اما دلیل نمیشه چشم بسته برید سراغ یک دکتر خاص! لطفا خوب بگردید.
منم خودم واقعا هنوز نمیدونم نتیجه عملم چی خواهد شد؛ استرس دارم و نگرانم.
ولی حداقل میدونم در حد توان و عقل خودم تلاشمو کردم. دیگه توکل به خدا. امیدوارم منم در کنار عمل همه شما دوستای خوبم یه عمل خوب بشه... به امید خدا و با دعای خیر و انرژی مثبت همه شما دوستان گلم (که ندیدمتون ولی تک تک تون برام عزیز و انرژی بخش هستید)
یکم کسالت داشتم کم میومدم سایت؛ اگه پیامی از چشمم جا میمونه که جواب بدم به بزرگواری خودتون ببخشید. برام دعا کنید و از انرژی مثبتتون بی نصیبم نذارید.
امیدوارم همتون به دماغ ایده ال تون برسید.
ارادتمند. شایلین