2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست
دوستانی که عمل کردن یه سوال: عمده مراقبتای حرف نزدن و خندیدن بعد از عمل برای بعد از کشیدن بخیه ها و ...

راستش من خيلي مراعات نكردم

چون من كلا در حال خنديدنم هميشه و فقط منتظر ي جرقه ام

زياد ميخندم و از وقتي بهوش اومدم بعد عمل ميخنديدم و حرف ميزدم😅

همسرم ميگفت يا تو خيلي غيرطبيعي اي يا بقيه خيلي حساسن

گفتم گزينه اول😉

كه البته دكترمم گفت بايد تا يكماه اول خيلي رعايت كرد خنده و بلند حرف زدن رو

حرف كه ميزني نبايد بلند باشه يا فرياد باشه، و اينكه موقع خنديدنم بايد با دست گونه هات و بگيري و بخندي و مهم ترينش عطسه است كه با دهن باز بايد باشه، كه من فوبياش و داشتم قشنگ،  اما خب خيلي كيف ميده خداييش😂 و هيچ اتفاقي ام نميفته

من دوستم ٨ سال پيش بينيش و عمل كرده و اون بهم گفت كه عمده مراقبت بعد از بيني مربوط به دو هفته اول بعد جراحي كه بيني شكل داره ميگيره و بعدش فقط بايد مراقب باشي بهش ضربه نخوره

(گرچه همين دوست من توي ماه اول سه بار فقط آرنج داداشش خورده بوده تو بينيش😅)

رعايت نكردن اين موارد بعد يكماه فقط باعث ميشه يكم ديرتر به نتيجه برسين و پف و ورما ديرتر از بين برن، وگرنه توي شكل نهايي بيني هيچ تاثيري نداره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستش من خيلي مراعات نكردم چون من كلا در حال خنديدنم هميشه و فقط منتظر ي جرقه ام زياد ميخندم و از ...

ممنون عزیزم من برای هفته اول گفتم شاید پانسمانو اسپلینت نگهدارنده‌س میتونم یکم بیشتر حرف برنم 🙄😁

عملیده با دکتر احمدرضا رجایی

اسپلینت که خیلی خوبه

حس میکنی ی سپر جلوی بینیت

ولی وقتی بازش میکنی میبینی ی بینی بی دفاع داری که همش باید مواظبش باشی😅

من بیرون که میرم همش فکر میکنم همه میخوان بخورن به بینی من😂😂

بچه ها سلام

امیدوارم حالتون خوب و دماغتون چاق باشه😁

خیلی ممنونم از اینهمه ابراز لطف و انرژی های مثبتتون. توقع اینهمه محبتتون رو نداشتم...

ممنونم از همگی، هم کسانیکه توی سایت برام پست گذاشتن و انرژی مثبت فرستادن و هم کسانیکه خصوصی پیام میدن و منو شرمنده لطفشون میکنن.

راستش ترسیدم بگم دکترمو چون حس کردم نکنه خدایی نکرده کسی صرفا با حرف من متضرر بشه.

اما دوست ندارم درخواستتون رو بی جواب بذارم چون تک تک تون برام محترمید.

بچه ها بینی من این ویژگی‌ها رو داره:

۱. کم کار هست و ایراد جزیی داره: یه قوز خفیف و کمی پروجکشن اضافه داره که باید کم باشه

۲. استخونی غضروفیه و اصلا گوشتی نیست

۳. یه انحراف خفیف داره

۴. فاصله پشت لبم استاندارده و نباید دماغم سر بالا بشه چون فاصله زیاد و زشت میشه

لذا من پیش چند دکتر که مشاوره رفته بودم؛ همشون در مورد بینی من و شکل ایده‌آل اون نظرات یکسانی دادند.

من به یه دکتر اکتفا نکردم و چند دکتر رفتم..

نهایتا با توجه به شرایط بینی و انتظاراتی که از جراحی داشتم دکتر ابیانه رو انتخاب کردم. 

چون دکتر ابیانه آدم محتاط و کم ریسکیه، منصف و واقع بین هست. کارای مطبش تمیزه ، قیمتش هم با توجه به کم کار بودن دماغ من مناسبه و البته سبک کارش طبیعی هست و خودش هم چندبار به این موضوع تاکید کرد حین مشاوره.

کمی نگران بودم ولی وقتی باهاشون مشاوره شدم ایشون رو یک فرد بااخلاق؛ منطقی و مثبت دیدم که واقعیتهای بینی منو به درستی بهم گفت (چون من خیلی تحقیق کرده بودم لذا از حرفای ابیانه میتونستم بفهمم این دکتر در مقایسه با بقیه دکترهایی که دیدم، داره علمی و خوب حرف میزنه یا خیر!)

اگر بینی تون شبیه بینی منه ابیانه میتونه یکی از گزینه های شما برای بررسی باشه.

بچه ها من سعی کردم توی مطبگردیام در مورد دکترها بهتون دید بدم. ولی این شاید کمترین کار ( بخصوص برای دوستان شهرهای دیگه ) باشه که زمانشون محدودتره.

اما دلیل نمیشه چشم بسته برید سراغ یک دکتر خاص! لطفا خوب بگردید.

منم خودم واقعا هنوز نمیدونم نتیجه عملم چی خواهد شد؛ استرس دارم و نگرانم.

ولی حداقل میدونم در حد توان و عقل خودم تلاشمو کردم. دیگه توکل به خدا. امیدوارم منم در کنار عمل همه شما دوستای خوبم یه عمل خوب بشه... به امید خدا و با دعای خیر و انرژی مثبت همه شما دوستان گلم (که ندیدمتون ولی تک تک تون برام عزیز و انرژی بخش هستید)

یکم کسالت داشتم کم میومدم سایت؛ اگه پیامی از چشمم جا میمونه که جواب بدم به بزرگواری خودتون ببخشید. برام دعا کنید و از انرژی مثبتتون بی نصیبم نذارید.

امیدوارم همتون به دماغ ایده ال تون برسید.

ارادتمند. شایلین

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
بسلامتی. انشاءا... که بهترین ها در انتظارتونه.  تاریخ عملتون کی هستش؟

عزیزم ممنونم

تاریخ عمل‌ها تا اواخر شهریور پر شده. من ۱۸ شهریورم.

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

مامان کمیل عزیز امروز عملشون هست با دکتر برادران

دوست گلم غزل جان هم امروز عملشون هست با دکتر ابیانه

برای هردوشون دعاکنیم انشالله عملهاشون پرفکت و عالی میشه.

مامان کمیل عزیز امروز عملشون هست با دکتر برادران دوست گلم غزل جان هم امروز عملشون هست با دکتر ابیان ...

انشالله هر دو شون به عمون دماغ ارمانی شون برسن .....

در ضمن شایلین جون امیدوارم برای تو هم بهترین عمل اتفاق بیوفته .....وخیلی خوشحالم که بعد از اون همه مطب گردی به نتیجه رسیدی 

با ارزوی بهترینها

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   

شايلين جان شما خيلي خوب و واضح مطب گردياتو شرح دادي

ممنون از اينكه وقت گذاشتي اميدوارم خدا بهترين ها رو برات رقم بزنه ضمن اينكه احساس ميكنم نويسنده ي خوبي هستي و قلم خوبي داري

ممنون ميشم اگر نظرت رو راجع به كوچك زاده بگي. و اينكه ايا ابيانه تخفيف ميده؟ ويزيتش چقدره ؟هر بار كه ميريم بايد ويزيت بديم؟

2810