2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015427 بازدید | 66527 پست
سلام عزیزم خداروشکر خوبم نه اصلا سخت نیست و خیلی زود سرپا شدم و سختی نکشیدم فقط یه مقدار سردرد داشتم ...

چسبت رو دقت کن تو گروه واتس اپ گذاشتم چسب اصل کدومه

حتما با پد  الکلی قبل اینکه چسب بزنی پاک کن بینیتو یکم مهلت بده هوا بخوره بعد ببندش

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
چسبت رو دقت کن تو گروه واتس اپ گذاشتم چسب اصل کدومه حتما با پد  الکلی قبل اینکه چسب بزنی پاک ک ...

شیوا جان احساس میکنم نوک بینیمو خوب نزدم یعنی اصلا محکم نزدم ترسیدم ضرر داشته باشه  حالا نمیدونم فردا که موعدشه دوباره تعویض کنم محکمتر بزنم یا نه یعنی بکشمش بالاتر ؟

با پد پاک کردم یه ساعتی هم باز بود بینیم 

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیوا جان احساس میکنم نوک بینیمو خوب نزدم یعنی اصلا محکم نزدم ترسیدم ضرر داشته باشه  حالا نمیدون ...

اصلا نباید فشار بدی چسبو

بیا واتس اپ 

https://chat.whatsapp.com/Lv7hNP4Zv7j0kwUcZqImrG

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
سلام مامان کمیل جان دل منم تنگ شده؛ اتفاقا چندروز قبل یادت کردم اینجا... منتظرم ۱۳ مرداد بشه که به ...

سلام مجدد عزیزم.ممنونم بابت لطف بی نهایتت و دعای قشنگ و حرفهای دلگرم کنندت و البته زحمات زیادی که برای اینجا میکشی.خدا حفظت کنه و ان شاالله بهترین ها رو نصیبت کنه.

چشم گلم ان شاالله میام و میگم براتون شرح ماوقع رو.

فقط خاهری شما و بقیه دوستان خیلی دعام کنین اخه من میگرن شدید دارم..همین از شب نخوردنه و گشنه موندنه همین استرسه همین دست زدن به بینیم حتی ، نخابیدنها و.....نمیدونی چجووووری سردرد میگیرم...تا مرگ میرمو برمیگردم گاهی...دعام کنین همگی.به دعاها و انرژیهای مثبتتون خیلی محتاجم و دلگرم میشم.مرسی عزیزم.

راستی واتساپم بیا جات خالیه بسی.💖💖🌹🌹🌹

چشم به راه...
سلام مجدد عزیزم.ممنونم بابت لطف بی نهایتت و دعای قشنگ و حرفهای دلگرم کنندت و البته زحمات زیادی که بر ...

ممنونم. 

اميدوارم بهترين عمل دكتر برادران براي شما اتفاق بيفته. 

نگران نباشيد. مثبت فكر كنيد و توكل به خدا، شما خانم مهربون و خوش قلبي هستيد پس حتما براتون مثبت ترين اتفاق‌ها ميفته شك نكنيد.  

متاسفانه امكان حضور در گروه واتساپ شيوا جان رو ندارم، ولي در سايت در خدمت دوستان هستم.

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
یه چیز دیگه ای رو من یادم رفته بگم. 4 سال پیش خواهرم کل دکترای تهران که اسم و رسم دارن رو رفت و نمون ...

نونوش عزيزم

ممنونم از نكات بسيار دقيقي كه مطرح كردي. باهات 100 درصد موافقم.

هر دكتري توي يه موضوعي تبحر داره، سامي بيني گوشتي ها رو فوق العاده در مياره. من واقعا اگه بيني گوشتي داشتم شك نميكردم كه بايد برم پيش چنين دكتر توانايي. در حاليكه خيلي از دكترها اصلا بيني خيلي گوشتي رو قبول نميكنند. مثلا ديشب كه مطب ابيانه بودم فهميدم ابيانه فقط غضروفي استخوني عمل ميكنه و گوشتي عمل نميكنه، و حتي اگر بيني تون خيلي هم پر كار باشه بازم عمل نميكنه... (ديشب جلوي چشماي خودم يه خانومي رو رد كرد و گفت عملت نميكنم!)

خب معلومه كه سامي بابت اين تبحر هست كه چنين قيمت بالايي داره. (كه البته خب اگه براي عمل يك بيني گوشتي پيش او برويم، لذا قيمت عمل گوشتي 18 تومن بنظرم كاملا منطقي و درست هست.)

تمام ماجرا اين است كه ((انتخاب متناسب)) داشته باشيم. يه دوستي داشتم براي پسر 12 ساله اش يه كامپيوتر با آخرين تكنولوژي و بالاترين قيمت بازار خريده بود كه پسرش فقط اونجا گيم بازي كنه! حالا حكايت خيلي از ماهاست.

در مورد يك بيني كم كار، وقتي صرفا يك ايراد جزيي وجود داره قطعا نياز به دستان توانمند يك دكتر متبحر در بيني گوشتي با اون هزينه سرسام‌آور نيست... و ميشه رفت سراغ دكترهاي كم حاشيه و كم ريسك و محتاط تر (مثل دكتر ابيانه) و يا هر دكتري كه سليقه اش رو مي پسنديد.

و يا در مورد يك بيني استخوني ممكنه حتي سامي گزينه خوبي برامون نباشه و اصلا سليقه اش رو نپسنديم. چون سبك سامي در مورد عمل طبيعي استخوني مساوي است با يك بيني بزرگ و بدون ظرافتهاي خاص در طراحي. (اينجا موضوع سليقه هست و واقعا ممكنه كسي دوست داشته باشه يا نداشته باشه)

نونوش جان منم سليقه سامي رو در مورد عمل طبيعي بيني استخوني نمي پسندم. البته در مورد فانتزي نظرها فرق داره و من اصلا روي اون نظري ندارم.

فكر ميكنم براي بيني استخوني جاي مانور بيشتري وجود داره لذا گزينه‌هاي قابل انتخاب بيشتر ميشه چون بحث سليقه پررنگتر مطرح ميشه.

در مورد ريسك: همونطور كه در مطب گرديها هم گفتم منم مثل شما، كاملا به سامي اعتماد دارم. ولي دكترهاي كم ريسك ديگري هم وجود دارد كه ميتوانند انتخاب شوند.

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

بچه ها اينكه :

نوع بيني شما چيه؟ آيا عملتون كم‌كار هست يا پركار؟ چه مدلي بهتون بيشتر مياد؟ جنس پوستتون چيه؟ انحراف داريد يا پوليپ داريد؟

لطفا و خواهشا در مورد اين سوالات خودتون تفسير و تحليل نفرماييد و در فضاي مجازي هم بدنبال جواب نباشيد. 

حتما پيش چند دكتر مشاوره كنيد. 

نظر چند دكتر رو بپرسيد حتي اگر اون دكترها مدنظر شما نيستند. 

اگر هزينه ويزيت براتون سنگين هست سراغ دكترهايي برويد كه ويزيت رايگان دارند. (ليست دكترهاي ويزيت رايگان رو چند صفحه قبل براتون گذاشتم.)

از جهاندیده منفی شنیدم عزیزم. پیجشون رو هم بررسی کردم اتصال پره ها با نوک بینی رو دوتا خط کنار تیغه ...

سلام شایلین خانوم.چقدر دقیق هستین.آفرین.در مورد جهاندیده متوجه نشدو چی گفتین.دوباره بگید..ممنون ازت.

من قبل 9 کارم تموم شد رفتم حیف ندیدمت عزیزم دکتر چی گفت؟ همه چی خوبه؟

فعلا که بینیمو معاینه کرد گفت خوبه.ولی گفت خیلی ورم داری هنوز باید تا ۳ ماه چسب بزنم.تا ورم ها هم نره که معلوم نمیشه دقیقا.

بچه ها دكترهايي كه ويزيتاشون رايگانه كيا هستن؟ من اينها رو ميدونم: مجلسي ثابتي حسين ن ...

من خشایار احمدی راد رفتم رایگان بود اما خیلی گرون می گرفت هزینه عمل رو، دو سال پیش و عمل نکردم.بعدها هم شنیدم خیلی ناراضی داره

2810