2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست
 آمین جون تو درکم میکنی نه؟ آخه یه روزایی خیلی بزرگ و زشت میشه😢 ولی وقتی ورمش کمه کلا معلوم نی ...

خوب واجب شد یه خاطراتی رو برات تعریف کنم من از هفته دوم بعد از عملم سه مورد داشتم اول جای اون قوزی که داشتم متورم بود و من نمی دونستم ورمه ؟می ره ؟می مونه؟

دوم پره هام که نامتقارن بود و یکی تپل تر از اون یکی بود

سوم اولین باری که چسب رو خودم باز کردم فرم بینیم خیلی زشت بود و اصلا دوستش نداشتم و چیزی که منو بیشتر می ترسوند کوچیک بودن بینی م بود که می گفتم نکنه ورم ندارم و فقط فرمش عوض شده ولی بعدش فهمیدم که ورمم کم بوده ولی اون میزان ورم باعث می شده خطوط و ظریف کاری های بینی که اوایل معلوم بود مشخص نشه از صفحه ی ۲۱۱۵ بری بخونی  و حتی قبلترش می بینی که منم این نگرانی ها داشتم جوری که منم اونقدر غصه می خوردم که همسرم تهش گفت بابا بگذار دو روز بگذره اگر راضی نبودی برو یه دکتر دیگه پیدا کن هر مشکلی بود درستش کنه😁😁😁😁بعله اینجوریاس منم یه روز حال شما رو داشتم ولی الان که بهش فکر می کنم لبخند می زنم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خسته نباشی دختر خدا قوت 

سلام آمین عزیز. ممنونم.

امشب با ابیانه وقت دارم

نکته ای هست که بنظرت بیاد که بپرسم؟

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
سلام آمین عزیز. ممنونم. امشب با ابیانه وقت دارم نکته ای هست که بنظرت بیاد که بپرسم؟

سلام شایلیین جان راستش نمی دونم چی بگم من خودم روزی که رفتم با یه آلبوم از زوایای بینی خودم و عکسای بینی مورد علاقه ام از سایت خودش و چند مدل بینی از زاوایای مختلف که دوست نداشتم رفتم ایشونم با حوصله گوش کرد و جواب داد مثلا مدلی که من می خواستم یه قوس نامحسوس داشت گفت بینی شما رو اصلا قوس نمی دم به فرم فک و پیشانی شما نمی خوره 😁گفتم اصلا سر بالا نشه گفت بینی شما یه کم باید بالا بیاد وگرنه زشت و دفرمه می شه😁و اینکه همونجا که سوال ها و دقت منو دید گفت احتمال داره سوراخ های بینیتون دقیقا یکی نشه و این سوال جواب ها یه دید واقعی به من داد لذا😁اون چیزهایی که برات مهمه رو مشخص و حتما سوال کن.امیدوارم خدا به عنوان اجر اینهمه تلاشت یه بینی عالی واست کنار بگذاره.موفق باشی.✌✌✌

سلام شایلیین جان راستش نمی دونم چی بگم من خودم روزی که رفتم با یه آلبوم از زوایای بینی خودم و عکسای ...

مرسی امین جان، نظر لطفته عزیزم.

فکر میکنی چقد بینی الانت با توضیحات اونروزش مطابقت داره؟

در مورد ابیانه جای بخیه‌هاش توی مخم هست...

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
سلام عزیزجان چرا نمیای واتساپ.دلمان تنگ شده است خااااهر

سلام مامان کمیل جان

دل منم تنگ شده؛ اتفاقا چندروز قبل یادت کردم اینجا...

منتظرم ۱۳ مرداد بشه که بهترین اتفاق برای بینی شما بیفته.

خیلی خوش بین ام و خیلی برات دعا میکنم عزیزم.

لطفا زیاد زیاد سر بزن و مارو از تجربیات مفیدت مستفیض کن خانم عزیز... بنظرم زحمات و تجربیات شما بسیار ارزشمنده و میتونه خیلی کمک کننده باشه برای بقیه. حیفه که نیاید!

راستی من تجربه مطب گردی شما رو در مورد برادران توی این سایت پیدا نکردم! نمیدونم کدوم صفحه است.

امروز توو مترو یه مورد دیدم خانومه بینیش اصلا سر بالا نبود بعد یه قوس وحشتناک داشت خودتون تصور کنین ...

خوشحالم که حست نسبت به بینی‌ات داره تغییره میکنه عزیزم.

شایلین جان وقتی گفتی دکتر سامی بینی های گوشتی رو خوب درمیاره منم وسوسه شدم برم پیشش😅 برای مشاوره باید از قبل وقت گرفت یا بدون نوبته؟

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
مرسی امین جان، نظر لطفته عزیزم. فکر میکنی چقد بینی الانت با توضیحات اونروزش مطابقت داره؟ در مورد ا ...

دقیقا همون کارایی که گفت انجام داد.در مورد جای بخیه هم پره های من که برش خورده هیچ اثری نداره ولی روی کلوملا یه رد محوی سمت سوارخ چپ بینی م هست که اصلا مشخص نیست من بینی هایی رو دیدم که صرفا از جای بخیه می شه تشخیص داد عملی هستن جای بخیه چین می افته و یا گوشت اضافه آورده .همسر من آدم فوق العاده دقیقی هست یعنی چیزی که هیچ کس نمی بینه ایشون متوجه می شه به من می گه این بینی جوری روی صورتت نشسته که انگار از اول بینی خودت این شکلی بوده😁😁😁😁

دکتر غلامرضا احمدی پاسداران دوست پدر من هستن، و ایشون خیلی با تجربه و حاذقن اما سنشون الان بالا رفت ...

يعني چي ريسك داره 

اما الانم با توجه به سنش من نمونه هاي خيلي خوبي تو مطبش ديدم ضمن اينكه دكترايي هستن كه سنشون خوبه اما ناراضي خيلي دارن .به نظرم ناراضي هاش خيلي كمن

نظر شما ؟

من فردا با ابراهيم رزمپا وقت مشاوره دارم چيزي ازش ميدونيد

یکی از دوستانم ۱۰ سال پیش باهاش عمل کرده بود بینی ش رو وحشتناک کرده بود یک سال پیش با ابیانه ترمیم کرد.سر بالای شدید با کلوملای آویزون 

يعني چي ريسك داره  اما الانم با توجه به سنش من نمونه هاي خيلي خوبي تو مطبش ديدم ضمن اينكه دكتر ...

ببخشید که من مداخله می کنم سن فاکتور اصلی نیست وبا تجربه بود خوبه ولی اگر اون طور باشه که دوستمون گفت برای همچین عملی کسی که لرزش دست داره اصلا کاندید مناسبی نیست.کسی که لرزش دداره بعضی اوقات این لرزش تشدید می شه چه بسا مجبورن عمل ها رو به یک دکتر همراه بسپارن و خودشون نطارت کنن این موارد توی دکترای سن بالا خیلی دیده می شه

2810