2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015426 بازدید | 66527 پست
من خشایار احمدی راد رفتم رایگان بود اما خیلی گرون می گرفت هزینه عمل رو، دو سال پیش و عمل نکردم.بعدها ...

اوه خشایار معروفه به خشی قصاب دورش خط بکش

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
بچه ها اينكه : نوع بيني شما چيه؟ آيا عملتون كم‌كار هست يا پركار؟ چه مدلي بهتون بيشتر مياد؟ جنس ...

سلام عزيزم بيني شما استخونيه؟؟

بيني من فك كنم استخوني و غضروفي باشه،اصلااااا با وجود يه بچه امكان مطب گردي ندارم

ميشه دو سه تا دكتر معرفي كنيد همونا رو برم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مجدد عزیزم.ممنونم بابت لطف بی نهایتت و دعای قشنگ و حرفهای دلگرم کنندت و البته زحمات زیادی که بر ...

سلام دوستم خوبی. 

به روز موعود داری نزدیک میشیااا

یک بینی عالی و پرفکت برات ارزو میکنم

مطب گردی 
اوه خشایار معروفه به خشی قصاب دورش خط بکش

بهم گفت فکر نکنی الان یه بینی خوشگل مثه اینا که تو اینترنته بهت میدم هاااا؟ بینیت گوشتیه...در حالیکه بینیه من استخونی و نوکش غضروفیه...اونقد بدم اومد که نرفتم پیشش دیگه....خوشم نیومد از حرفش

سلام چه خوبه که اینجا فعاله من از زمانی که عمل بینی دویست سیصد تومن بود دنبال عمل بودم ولی از اونجایی که دماغم بدبختانه فوق گوشتیه گویااا  همیشه هم عملش گرون تر بود هم میگفتن عمل میکنیم ولی هیچ تغییری نمیکنه مخصوصا از نیم رخ :(( مثلا اون زمان دختر خالم یادمه دماغشو ۳۰۰ تومن عمل کرد ولی دکترا به من میگفتن با۲ الی ۳ تومن عمل میکنیم تازه اونم با موفقیت ۱۰ الی ۲۰ درصد  هر جا رفتم دکترا نا امیدم کردن حتی اونایی که میگفتن گوشتی عمل میکنن یعنی هم پولم هم آبروم با هم برباد رفته میشد..گذاشتم علم پیشرفت کنه شاید فرجی بشه برم بکَنَمششش  دکترا خیلی زیاد شدن و گیج کننده و وحشتناک گروون   من الان گشتم دو نفرو کاراشونو با عکسایی که تو نت گذاشته بودن پیدا کردم به نظرم برای بینی گوشتی خوب اومد کارشون ولی اصلا هیچ اسمی ازشون اصلا ندیدم برده شده باشه میخواستم ببینم کسی از این دو تا دکتر شناختی داره چندتا از عکساشونم میذارم ببینید به نظرتون اینا فوتو شاپه یا واقعی؟؟من از صبح تا دیر وقت سر کارم میخواستم ببینم اگه ازشون چیزی شنیدید خوب یا بد اگه بگید ممنون میشم که فکرو وقتمو رو اینا نذارم برم سراغ گزینه های دیگه..یکیشون احمد زمانیان این حتی از خودش توی نت یک دونه عکسم نداشت بفهمم پیره یا جوون..یکی دیگه هم محمد علی اکبری

مطب گردی دکتر سامان

مطب بی نهایت شلوغ بود نمونه های عمل زیادی بودن.یه خانم بودن کمتر از ۱ ماه بود که عمل کرده بودن بینیشون خوش فرم بود ولی شدیدا ورم داشت تنها اشکال بینیشون این بود که کمی نوک بینیشون حالت مثلثی یا کلیپسی داشت‌ و پره هاشون بالا پایین بود.خانم دیگه ای ۱ ماه و نیم بود که عمل کرده بودن بینیشون خیلی طبیعی و خوش فرم بود.خانم دیگه ای هم فکر میکنم کمتر از ۱ ماه از عملشون میگذشت فرم بینیشون نیمه فانتزی با ورم شدید بود ولی به استایل و چهره شون خیلی میومد دوستشون هم یک سال از عملشون میگذشت و فرم بینیشون تقریبا فانتزی بود خودشون راضی بودن و مشکل تنفسی نداشتن حتی اون خانمی که یک ماه و نیم از عملشون میگذشت گفتن تنفسشون بهتر هم شده.در کل به نظر من بینی ها تقریبا یک شکل بودن حالتشون نیمه فانتزی بود و من اون حالت کلیپسی بینی ها رو دوست نداشتم به جز همون بینی ۱ ماه و نیمه که عااالی بود و نکته ی دیگه اینکه متاسفانه بخیه ها  تمیز نبودن .یه ویژگی خوب اونجا خوش اخلاقی مریض ها بود همشون خیلی خوب و دوست داشتنی بودن😄 

دکتر بینی من رو با اون چراغا معاینه نکرد فقط از خودم درمورد بینیم پرسید و گفت چه نمره ای میدی و وقتی من گفتم ۱۳ گفت باز خوب نمره دادی😂 به زبان فارسی آسان بگم دکتر من رو با خاک یکسان کرد طوری که الان که دارم اینا رو براتون مینویسم سردرد گرفتم🤦🏻‍♀️ اول گف بنییت خیلی گنده ست چونه ات عقبه باید به چونه ات ژل بزنی که من تو دلم گفتم حتمااا ( من از تزریق خیلی میترسم)گفت پره هات باید جمع بشه و فقط چند نفر تو ایران میتونن این کار رو انجام بدن که یکیشون دایی منه که پدر پره ی ایرانه🤣 گفت درست کردن پره هات ۱ ساعت و نیم زمان میبره جدا از زمان عمل، گفت بینیت باید از پیشونی شروع می شده ولی پایین تره برای همین باید برد بالا . بعد من خودم پرسیدم دکتر من انحراف دارم گفت ۸۰٪ ادما انحراف دارن😂 کلی از خودش تعریف کرد ولی خیلی خوش اخلاق و صمیمی بود انگار من فامیلشونم😂 گفت هزینه ی عمل ۱۸ میلیونه من گفتم لطفا تخفیف بدین گفت نمیشه و من فقط یک نهایتا دو عمل در روز انجام میدم و اون دکترایی که چن تا عمل میکنن یه جایی خطا میکنن و عمل پره هات کار هر کسی نیست و دکترای خوب ۴۰ میلیون میگیرن😒بعد هم کلی از مالیات و هزینه ی پرسنل گفت و میخواست من رو قانع کنه که اصلا جای تخفیف نداره🙄فقط گفت اگه عملت کمتر از ۳ ساعت و نیم طول بکشه یک و نیم میلیون پس میدم.

هزینه ی جراحی: ۱۸ میلیون 

هزینه ی کلینیک ( کلینیک نیاوران):۵ میلیون

حالا علااااوه بر اینها آقای دکتر به گفته ی خودشون به مریضاشون لطف فرمودن و یک دستگاه لیزر آوردن برای انجام low noise laser که سبک جدیدی هست و جای بخیه ها رو از بین میبره و ورم رو کاهش میده که به طور معمول میتونین ۱۰ جلسه لیزر برین که هزینه ی هر جلسه هم ۷۰۰-۸۰۰ هزار تومنه که دکتر فرمودن خیلی مناسبه😑 با اون بخیه هایی که دکتر میزنه و زبون چرب و نرمی که داره ۱۰ جلسه لیزر رو حتما میرین 😂 پس با احتساب همه ی هزینه ها شما برای یک دماغ فسقلی ۳۰ میلیون پیاده میشین😳😒 و این نکته ی زیبا رو هم اضافه کنم که یک دخترخانم زیبا و دلنوازی به من گفتن من دو هفته پیش ۱۵ تومن دادم و دکتر گویا لطف میکنن هر دو هفته ۳ میلیون رو هزینه ی عمل میکشن 

این بود نتیجه ی مطب گردی من ☺ اگه سوالی دارین بفرمایین💕

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
مطب گردی دکتر سامان مطب بی نهایت شلوغ بود نمونه های عمل زیادی بودن.یه خانم بودن کمتر از ۱ ماه بود ک ...

آهان اینم اضافه کنم یه خانمی بودن که اگه اشتباه نکنم ۱۰ روز از عملشون گذشته بود بینیشون کوچیک و سربالا شده بود مادرشون هم اونجا بودن که بنیشون خیلی بزرگ بود و حالت عقابی داشت و گویا دخترشون هم قبل از عمل اونجوری بودن که باتوجه به فرم قبلی بینیشون باید بگم خیلی خوب شدن و مادرشون هم میگفت دخترم اصلا برای من غربیه ست و یه کم حالت شوک بود😅 

@شایلیین جان اینم نتیجه ی مطب گردی من سعی کردم خوب و با دقت بنویسم‌ البته به خوبی مطب گردی های شما که نشد

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
2810