یه چیز دیگه ای رو من یادم رفته بگم. 4 سال پیش خواهرم کل دکترای تهران که اسم و رسم دارن رو رفت و نمونه کار دید آخرشم رفت پیش سامی چون نمونه های گوشتیش از همه بهتر بودن و خوب جمع کرده بود. ولی بینی من استخونی با نوک غضروفی بود و همونطور که عکسمو دیدی خیلی راضی نیستم خودش هم گفت بیا ترمیم کن بدون اینکه من چیزی بگم.
یکی از نکات منفی که من تو بیماران ناراضیش دیدم اینه که اگر بینیت قوز داشته باشه این قوز رو قشنگ صاف میکنه وقتی یکی از روبرو میبینه به جای اینکه یه انحنا ببینه روی بینی یه بینی عین مستطیل میبینه چون انحنا نداره (نمیدونم چه طور میتونم توضیح بدم).
جندتا دیگه ناراضی هم که دیدم (خودمم همینطور) اینه که استخون بینی رو از بغل صاف نمیکنه یعنی اگر برآمدگی یا تو رفتگی یا ناهمواری کنار استخون بینیت داری (جایی که بینی به صورت میچسبه مخصوصا) تغییری نمیکنه. کلا منظور از طبیعی عمل کردن هم همین هست واسه همین من بعد عمل متوجه شدم همه مدلهایی که میخواستم و به دلم مینشست نیمه فانتزی بودن نه طبیعی.
حالا بریم سراغ نکات مثبت این دکتر: کلا ریسک عمل با سامی خیلی خیلی کمه. هیچ کدوم از ناراضیها مشکل تنفسی نداشتن یا هیچ کدوم بینیا خوکی نشده بودن.
حالا با همه این اوصاف میترسم برم با کس دیگه ای ترمیم کنم از طرفی هم میترسم مثل الان شه.
یک دکتر دیگه هم الان خیلی معروف شده اسمش دکتر سامان هست (تو اینستا پیج داره) نیمه فانتزی و طبیعی هست بیشتر بینیها ولی قشنگ صاف و صوف میکنه بینی رو و کوچیک هم میکنه. من خودم ایران نیستم وگرنه میرفتم کار اون رو هم میدیدم.