2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست
بچه ها من تحقیقاتم از وب بوده و اینستا. من مطب هیچ کدوم‌نرفتم. ولی نوری رو من پیجشو بالا پاییین کردم ...

لطفا شما وشایلین جان ی دکتر انتخاب کنید به منم معرفی کنید من اونقدرا دقت نمیکنم 😁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لطفا شما وشایلین جان ی دکتر انتخاب کنید به منم معرفی کنید من اونقدرا دقت نمیکنم 😁

ای جاااانم

عشقم با طناب ما تو چاه نرووو

اینایی که اینجوری وسواس دارن بدترر چشم بازراو کور میکنن با انتخاب دکترشون 😂😂😂😂

شوهر من اون روز قاطی کرده بود میگفت یبار دیگه گوشی دستت ببینم در حال دیدن دماغ باشی گوشیتو مصادره میکنم.

اخرم گفت نمیذارم تو دکتر انتخاب کنی انقدر میگردی اخرم گند میزنی😝😝😝😝😝😝منم گفتم برووو عمووو تو کار بزرگان دخالت نکن 😝😝😝😝😝😎😎😎😎

مطب گردی 

سلام به همگی

من ساکت پست هارو دنبال میکردم تا اینکه امروز تصمیم گرفتم عکس بذارم و یه چند تا نکته بگم. فکر کنم کلا هیچکس قصد جراحی با ابیانه رو نداره ولی عکس میذارم شاید به دردتون خورد نمیدونم. 

بچه ها اول بگم که من کامل راضی نیستم از بینیم دلیلشم یه سری ایرادای ریزیه که توو تمام رخ معلومه و اذیتم میکنه ولی سعی میکنم بیخیال باشم! گاهی هم خودمو دلداری میدم که هنوز 3 ماه گذشته و تا یه سال وقت هست برای تغییر. بعضی وقتا میگم همین که خراب نشده و از قبلش بهتره خدارو شکر.

به نظرم توو انتخاب دکتر دو تا نکته رو مد نظر داشته باشین اول اینکه انتخاباتون رو محدود تر کنین بعدش از روش حذفی استفاده کنین مثلا نیاین یه دفعه ای 20 تا دکتر انتخاب کنین که کامل گیج بشین. اول بکنین مثلا 5 تا بعدش یکی یکی حذف کنین

دوم اینکه بگردین بهترین خودتونو پیدا کنین یعنی چی؟ یعنی اینکه بهترینی که من توو ذهنم با بهترین شما متفاوته. بهترین من اینه که کم تغییر بده عجیب غریبم نکنه و تغییرایی که میده با صورت من متناسب باشه اما بهترین یکی اینه که عروسکی و سربالا باشه! خب طبیعتا اگه ایشون با دکتر انتخابی من و من با دکتر انتخابی ایشون هیچوقت راضی از عمل برنمیگردیم پس دنبال بهترین خودتون باشین

بعد عمل هم فقط به این فکر کنین که هر کس بینیش به تناسب بینی که قبلا داشته در میاد و خودتونو قانع کنین که بینی که دارین بهترین بینی میتونست باشه که جراحتون به وجودش اورده و خلاصه منتظر معجزه نباشین و شاد و خوشحال با قیافه جدید زندگی کنید😊 (خودمم سعی میکنم اینجوری باشم ولی گاهی نمیشه😐)

ببخشید زیاد حرف زدم امیدوارم به دردتون بخوره

خیلییی خوبه بینیتون ایراد بیخود روش نذارید بعد عمل همه وسواس میشن بینیتون واقعا ایراد خاصی نداره و اینو مطمین باشید تمام بینی های عملی یا لااقل ۹۰ درصد بینیا بدون عیب و بی نقص نیست 

ای جاااانم عشقم با طناب ما تو چاه نرووو اینایی که اینجوری وسواس دارن بدترر چشم بازراو کور میکنن با ...

دقیقا ،صد در صد با حرف شما موافقم ،خدا به داد ما برسه😭😭

مطب گردی:بنیادی(۲۶۵۰)،کوچک زاده(۲۵۶۶)،برادران،حسنانی،محبی(۲۷۴۲)

من از اونایی بودم که میگفتم اصلا مهم نیست بینیم چه شکلی بشه از اینی که هست بهتر بشه کافیه ولی الان...😐

اونایی که به شدت حساسن عمل نکنین منی که حساس نبودم الان گاهی میخوام بشینم گریه کنم

2810