2777
2789
عنوان

آیا شما خانوم ها موافق هستید

283 بازدید | 38 پست

احساس میکنم مهمترین دلیل خانوم ها برای شاغل شدن اینه که برای نیازهای مالی‌شون خواهش و التماس نکنن از همسر یا پدرشون

وگرنه اگر این مشکل حل بشه، توی خانه‌داری آسایش و آرامش بیشتری دارن...

البته ‌‎در اکثر موارد مشکل از خِساست شوهر نیست بلکه به خاطر چشم و هم چشمی با بقیه زنان خواسته‌های غیرمنطقی پیدا می‌کنند که اگر شوهر کل حقوقش را هم به آنها بپردازد باز هم برایشان کم است!

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مخالفم

علاوه بر اینکه آدم از لحاظ مالی مستقل باشه و به کسی وابسته نباشه

اینکه تو جامعه شرکت کنی و حس مفیدی کنی از کاری که داری انجام میدی و تعامل داشته باشی با دیگران خیلی کمک کننده و خوبه

هرچند اصلااا کار و زحمت خانومای خانه دار و کم نمیبینم خیلی زحمتکشن 

ولی کار کردن خانوما هم فقط به این دلیل نیست

I'm so depressed I act like it's my birthday, everyday 

نه من حاضر نیستم

چرا ؟

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

من خانوم هستم انسانم حق زندگی و کار دارم میخام خودم کار کنم پول دربیارم مستقل باشم محتاج پول کسی نباشم اگه لباسی خداستم یا هزینه درمان خواستم یا سفر خواستم برم لنگ دو هزار نباشم نمیخام تو سری خور باشم میخام مفید باشم مگه آدم چقدر میتونه تو خونه باشه

خیر 

حس استقلال  

همین تو اجتماع بودن روحیه آدم عوض میشه 

وقتی تو خونه ای دیگه حس بدرد نخور بودن نداری 

وقتی شاغلی کلاست بالاتره ، احترامت بالاتره 

توقع ها ازت کمتره 

نه عزیزم. از ناچاری میام سرکار. اگه مشکل مالی نداشتم. توی خونه عالی ترین جای دنیا. اوقاتم رو سپری می ...

یعنی همسرتون اگه نرید سرکار حاضره کامل و بی نقص خرجت رو بده؟

جایگاه اجتماعی هم در کنار استقلال مالی برای من بسیار مهمه.

انجام دادن کاری که در اون تخصص دارم هم همینطور.

پس نمی تونم با حرف شما موافق باشم

چون هرچقدر پول داشته باشم اگر خونه نشین باشم به این خواسته های مهمم نمی رسم

مخالفمعلاوه بر اینکه آدم از لحاظ مالی مستقل باشه و به کسی وابسته نباشهاینکه تو جامعه شرکت کنی و حس م ...

بازم همون حرف اولت رو ببین 

همون میشه که به کشی نیاز مالی نداشته باشی

من به عنوان یک انسان خواسته ها و تمایلاتی دارم که ترجیح میدم خودم برطرفش کنم 

اهدافی دارم که میخوام خودم بهشون برسم 

من پدر و برادر و همسر اینده ام رو سایه بالا سر نمیبینم 

همراه و رفیق و خانواده میبینم که کنارمن برای نیاز عاطفیم و نه مادی 

زن سایه شوهر و پدرش نیست 

زن انسانه 

و اگر بهانه های مذهبی دارید هم هیچ کجای دین هم منعی برای شاغل بودن زن نداریم

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
2810