2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015451 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من رفتم پیش دکتر پیمان فرج الهی، یکی از آشنایان معرفی کرده بودن البته پدرشون متخصص ent هستن

چی شد خوب بود؟ چقد میگیره

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
یعنی بنظرت واقعا جراح پلاستیک بهتر از گوش و حلق و بینی هست؟

تا امروز فکر میکردم گوش و حلق و بینی بهتره. اما فک میکنم درست نیست، چون پلاستیکا اگه بهتر نباشن بدتر نیستن. اونا دروس و واحدهای جراحیو میگذرونن هم تو تخصص هم تو دوره فوق تخصص، اما متخصصای گوش و حلق در حد خیلی کم جراحی دارن. اون بچه هایی که اوایل این تاپیک بحث کرده بودن خیلی مفصل نوشته بودن، منم کم کم دارم به این میرسم که پلاستیکا بهترن

بازم مرددم که خودمو به کدوم بسپرم🙄

تا امروز فکر میکردم گوش و حلق و بینی بهتره. اما فک میکنم درست نیست، چون پلاستیکا اگه بهتر نباشن بدتر ...

خب گوش حلقا برد تخصصی دارن تو زمینه جراحی بینی 

اینجوری حساب کنی بهتر باید باشن

خب گوش حلقا برد تخصصی دارن تو زمینه جراحی بینی  اینجوری حساب کنی بهتر باید باشن

شیوا جون گویا این بورد تخصصی همون فلوشیپه که با فوق تخصص فرق داره

بازم نمیدونم.شما چیه پیشنهادتون

میخام چند روز اب کرفس بگیرم بخورم ورمم کم شه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️خیلی سخته خوردنش ولی چاره ای نیست زودتر جم جور شه

امروز ک چسبمو باز کردم دیگه دوس نداشتم بزنم چسبو داشتم باش حال میکردم هی عکس میگرفتم زارت زارت😂😂😂

شیوا جون گویا این بورد تخصصی همون فلوشیپه که با فوق تخصص فرق داره بازم نمیدونم.شما چیه پیشنهادتون

نمیدونم واقعیت 

من دوستم با عبدل زاده عمل کرد ک زیبایی بود و جای بخیه هاش خیلی بد مونده بینیشم اصلا عوض نشده

واسه همین من حس میکردم حلق و بینیا بهترن تخصصی ترن 

به نظرم مهم سابقه کار دکتره کسی ک بیش از ۷۰۰۰ عمل جراحی داشته به نظرم میشه بهش اعتماد کرد یعنی ملاک انتخابم اینجوری بود من

عزيزم شما نوشتي با سابقه كم ، من خوندم با سليقه كم .. منظورم از جواب در مورد سليقه بود ..   & ...

من بین دو تا دکتر گیر کردم ...من شیرازم و میخواستم پیش دکتر اصفی عمل کنم تا مامانم یکی رو پیدا کرد به اسم دکتردنیا کرمی (بیچاره ام کرده بهش میگه دنیا جونم)....دو دل شدم حالا سه شنبه و چهارشنبه نوبت گرفتم ببینم از کدومشون حس بهتری میگیرم 

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
نظرتون در مورد نوری چیه،راستی زارعی هم می تونید برید کاراش بد نیست

بچه ها من تحقیقاتم از وب بوده و اینستا. من مطب هیچ کدوم‌نرفتم. ولی نوری رو من پیجشو بالا پاییین کردم. کارای قشنگ خیلی داشت ولی یسری کارا هم بود که من خوشم نیومد. تو یه قسمت از قوسشون یه زوایه ای بود که تو کارای تقوی هم بود و من دوس نداشتم. یبارم همینجا عکس گذاشتم ازشون 

مطب گردی 
2810