2777
2789
عنوان

صدای شوهرمو ضبط کردم

115 بازدید | 7 پست

ی جا با ی خانم حرف میزنه شوخی می‌کنه 

ی جا ک‌گوشی ای ک ازش خبر نداشتم زنگ میخوره دوستش میگه زید جدیده؟اینم میگه آره 

ده بار هم قبل این مچشو گرفتم ب جای معذرت خواهی میگه تو روانی هستی و قیافه میگیره برام 

دوتا بچه کوچیک دارم 

شما بودید چیکار میکردید می‌رفتید واسه همیشه ؟

با بچه هاش خوبه خرحی هم میده ولی من اصلا انگار نیستم فقط غذا حاضره ؟فیلم داری ببینیم؟در این حد هیچ محبتی ندارن بهم من ۲۷ سالمه تازه خیلی احساس کمبود دارم

میگم جدا شیم چون قبلاً بخشیدم الآنم اصلا جوابمو نمی‌ده جدیم نمیگیره تا یادم بره خیلی ناراحتم 

وقتی ضبط  و کنکاش میکنی باید هدفی داشته باشی مثلا رفتن و جدا شدن 

وقتی نمیتونی جدا بشی چرا بیخودی خودتو اذیت میکنی بیخبر باش و خوش خبر 

free Palestine 🍉 🇵🇸  https://musicfile.ir/madahi/2956/ مداحی۱             https://kashoob.com/audio/mnkDa/%D مداحی۲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین وقتی قصد جدایی نداری کنجکاوی نکن چون فقط خودت عذاب میکشی میدونم خیلی سخته درکت میکنم ولی میگی د ...

بابام ی‌خونه کوچیک داره میتونم برم توش بشینم ۱۰۰ میلیون اینا هم طلا دارم از حقوق شوهرم هم ماهی نه تومن میرسه بهم ب نظرت میتونم بگذرونم اکه برم،؟

بابام ی‌خونه کوچیک داره میتونم برم توش بشینم ۱۰۰ میلیون اینا هم طلا دارم از حقوق شوهرم هم ماهی نه تو ...

بنظرم ک خوبه باورت میشه تا پارسال شوهرم حقوقش کم بود در حد همین نه ده تومن میتونستیم زندگیمونو بچرخونیم الان خداروشکر بیشتر شده، ولی تو فک کن بچع داری مسئولیتشونو میتونی برعهده بگیری؟ هر تصمیمی گرفتی امیدوارم بعدا پشیمون نشی❤