2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست
بچه ها بینی من بالاش قوز داره پایینش هم گوشتی خیلی هم بزرگه چندبار تصمیم گرفتم عمل کنم باز پشیمون شد ...

بصام از فکرش بیا بیرون من دوبار مطبش رفته بودم به نظر بیشتر بدرد مردا مبخوره زیادی دماغاشو بزرگ در میاره خوب جمع نمیکنه اصلا 

منم تا دو ماه خیلی رضایت داشتم، کامل! ولی ورما که خوابید نوکش بیشتر خودنمایی می کنه، همش میگم کاش ای ...

ورم نوک خیلی دیر میره با دوماه سه ماه که نمیره منم نوکم ورمش بشتره نمای رخمو قشنگیشو گرفته ولی ورمه دیگه هر جا هم سرچ کنی میگن نوک طول میکشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من به یکی از دوستاش گفتم این کارو میکنه نه گفت اره و نه گفت نه سرشو تکون داد. خوب اگه نبود که ...

من می خواستم برم پیش دکتر صحراییان. ولی به خاطر همین موضوع شک دارم. چون کاملا واضحه که عملاش کار چند نفره. بعضی کارهاش در حد فوق العاده ن. بعضی ها هیچ چنگی به دل نمی زنن. خب این همه تفاوت مشخصه که کار یه نفر نیست دیگه.

شما از کی شنیدین که می ده دست شاگرداش؟

گزینه های من برای عمل بینی به ترتیب اولویت: زینلی - صحراییان - شیروانی - قیصری 
دکترای دیگه نرفتی؟؟ خوب تا اون موقع چندتا دکتر دیگم برو. نمونه هاش چجوری بودن؟؟ من پارسال وقت مشاوره ...

من زیاد مطب گردی کردم حتی شمال هم رفتم🙈 تا رسیدم به محبی البته هنوز صد درصد نیست ،ولی رفتم مطب با چند نفر صحبت کردم بنظرم خوب بودن ولی دو نفر اومده بودن که روی بینی شون یه استخون اضافه  آورده بود ولی فرم بینی شون خوب بود☹

مطب گردی:بنیادی(۲۶۵۰)،کوچک زاده(۲۵۶۶)،برادران،حسنانی،محبی(۲۷۴۲)

من با خیلی ها راجع به میلانی صحبت کردم. دایرکت دادن له مریضاش. واقعا همه راضی بودن. قضیه کورتون رو هم میمرسیدم. یکی گفت یه بار زد اونم عضلانی. گفت با خواهرم دوتایی عمل کردین عوساشم دیدن خوب و متقارن بودن. گفت انقدر مطب گردی کردیم که تا رسیدیم به میلانی. همه هم تاکید به اخلاق خوب دکتر داشتن. من وقت عملم 29 ابانه. انشالله کنسلی پیش بیاد برم توی نوبت شهریورشون. هفته دیگه عکس و ازمایشارو انجام میدم. قرار بود 17 ام برم مطب ابیانه. ولی شاید نرفتم. بچه کوچیک دارم اذبت میشم. دلم رو میدم به میلانی. دکتر اول و آخری که دیدمش😁

من می خواستم برم پیش دکتر صحراییان. ولی به خاطر همین موضوع شک دارم. چون کاملا واضحه که عملاش کار چند ...

اخه دکتری با این مهااااررررت که ۵ تا از فامیل ما پیشش عمل کردن اونم چند سال پیش که روشها قدیمی تر بود و بینی اینا بسیااااار عالی شده حالا خیلی خراب میکنه و شاکی داره.و تو اینستا شنیدم خودش نیس

چشم به راه...
منم رفتم پیش مسعود راستکاری.وقت عمل بذارم؟چطوریه؟ حوصله مطب گردی ندارم،کیا میشناسنش؟ چطوره؟ تنفس مشک ...

مسعود راستکاری.؟ اینستا پر از خرابکاریاشه . اجازه بده  یه پیجو بهت میدم برو ببین شکایاتو ازش

چشم به راه...
من با خیلی ها راجع به میلانی صحبت کردم. دایرکت دادن له مریضاش. واقعا همه راضی بودن. قضیه کورتون رو ه ...

عزیزم دکتر میلانی خیلیییی خوش اخلاق و با پرستیژه.اصلا باهاش حرف میزنی خداییش تخصص از سر و کله ش میریزه.من حقیقتا فقط ترسیدم بینی منو که گوشتیه و ارتفاعش زیاااده کم نکنه.اصطلاحا پروجکشن زیاده.اخه گف فقط دو میل کم میکنه.و چند تا گوشتی ازش دیدم تو مطبش سه یا چهارتا راستش کوچیک نشده بودن.حتی یکی یک سال بود یکی شش ماه بود عمل کرده بود....این شد ترسیدم ارتفاع بینیم رو زیاد جمع و جور نکنه چون توضیحات خاصی میداد که بینی گوشتیو نمیشه کاریش کرد زیاد و فلان

چشم به راه...
من با خیلی ها راجع به میلانی صحبت کردم. دایرکت دادن له مریضاش. واقعا همه راضی بودن. قضیه کورتون رو ه ...

سلام عزیزم.برا وقت ویزیت هم خیلی دیر وقت میدن دکتر میلانی یا نه؟؟ بعد شما چرا از چند ماه قبل آزمایشات میخای انجام بدی؟؟ چون فکر کنم باید ی ماه قبل عمل باشه حداکثر

عزیزم دکتر میلانی خیلیییی خوش اخلاق و با پرستیژه.اصلا باهاش حرف میزنی خداییش تخصص از سر و کله ش میری ...

یعنی براتون طراحی نکرد ببینید چطور میشه؟؟ ولی من باید حتما حضوری برم پیششون میترسم چندماه منتطر بمونم برا عمل بعد برم ویزیت نپسندم .البته من یجورایی برا انتخاب دکتر دستم بسته است مجبورم به ی دکتر باتحربه که حتما گوش حلق وبینی باشه وپولیپ هم عمل کنه جراحی کنم خیلی وقته پرس وجو میکنم فکر نکنم بهتر از دکتر میلانی پیدا کنم آخه فقط زیبایی نیس مال من 

2810