2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست

منم تا دو ماه خیلی رضایت داشتم، کامل! ولی ورما که خوابید نوکش بیشتر خودنمایی می کنه، همش میگم کاش اینجوری میشد اونجوری میشد!!!

بعد چون بینی من از اول کوچیک بود، بعد از عملم کوچیکتر شده که زیاد دوست ندارم.

میرم تو مطب همه آرزوشونه بینی شون کوچیک شه غر میزنن چرا دلش نیومده کوچیک کنه، ولی من ناراحتم که چرا کوچیکه!!!

بینی تو ک خوشگل شده بود حساس نباش دیگه  نمک ممکم بریزید دور دیگه این چیه افتاده تو دهنتون اسمش ...

سلام شیوا جان .عزیزم عکساتو دیدم چقدددددررررر عااااالی شده بینیت خاهری مبااارکت باشه کلی کیف کردم عکسای روبرو و سوراخای بینیتو دیدم.خداروشکر .ما موندیم هنوز

چشم به راه...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو نلگرام یا واتس اپ پی ام بدی وقت میده بهت

عزیزم تو انتخابت با دکتر محبی یه کم تجدید نظر کن...من شنیدم عملاشو همه رو خودش نمیکنه میده به دستیاراش و انترن ها و ...

ریسکش تازگیا بالا رفته 

چشم به راه...
سلام شیوا جان .عزیزم عکساتو دیدم چقدددددررررر عااااالی شده بینیت خاهری مبااارکت باشه کلی کیف کردم عک ...

مرسی عزیزم 🌹😘

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
منم تا دو ماه خیلی رضایت داشتم، کامل! ولی ورما که خوابید نوکش بیشتر خودنمایی می کنه، همش میگم کاش ای ...

یه عکس بده از همه زوایا مث من ببینم چیه انقد غر میزنی

عزیزم تو انتخابت با دکتر محبی یه کم تجدید نظر کن...من شنیدم عملاشو همه رو خودش نمیکنه میده به دستیار ...

منم از کاراش خوشم نیومد تو پیجش

نمیدونم چجوری انقد سرش شلوغه 

جراح پلاستیکم هست گوش حلق بینی نیست!

بچه ها بینی من بالاش قوز داره پایینش هم گوشتی خیلی هم بزرگه چندبار تصمیم گرفتم عمل کنم باز پشیمون شدم ولی میخوام تا تهران هستم دیگه دل بزنم به دریا و عمل کنم چند تا دکتر مد نظرمه قارونی بصام میلانی رجاییان حسین نژاد متاسفانه چون بچه کوچیک دارم اصلا مطب گردی نمی تونم بکنم خواهشا راهنمایی کنید

منم از کاراش خوشم نیومد تو پیجش نمیدونم چجوری انقد سرش شلوغه  جراح پلاستیکم هست گوش حلق بینی ...

من به یکی از دوستاش گفتم این کارو میکنه نه گفت اره و نه گفت نه سرشو تکون داد. خوب اگه نبود که با قاطعیت میگفت نیست.دوستشه دیگه شدیدا دفاع میکرد.مسعود صحراییان هم همینطوره

چشم به راه...
بچه ها بینی من بالاش قوز داره پایینش هم گوشتی خیلی هم بزرگه چندبار تصمیم گرفتم عمل کنم باز پشیمون شد ...

قارونی و میلانی طبیعی عمل میکنن یه کم بزرگ.اما رجایی که عاااالیه.فقط گرونه ۱۴ تا ۱۶

چشم به راه...
عزیزم تو انتخابت با دکتر محبی یه کم تجدید نظر کن...من شنیدم عملاشو همه رو خودش نمیکنه میده به دستیار ...

نه منم نمونه هاشو  بیشتر دیدم خوشم نیومد که دیگم نرفتم مشاوره ولی بدم نیست خدایی 

سلام دوستان .واقعا دکتر میلانی کوچیک نمیکنه ؟؟ من بینی م بزرگه میخام حتما کوچیک بشه البته فقط قسمت نوک بینی م بزرگه وافتاده وگرنه بالای بینی م استخوانی وباریک تقریبا.ولی عکسهای پیجش که انگار کوچیک میکنه 🤔

سلام دوستان .واقعا دکتر میلانی کوچیک نمیکنه ؟؟ من بینی م بزرگه میخام حتما کوچیک بشه البته فقط قسمت ن ...

فکر کنم بهش بگی کوچیک کنه . کلا میگن هر کاری بخوای برات انجام میده

بچه ها بینی من بالاش قوز داره پایینش هم گوشتی خیلی هم بزرگه چندبار تصمیم گرفتم عمل کنم باز پشیمون شد ...

عزیزم دکترا که سریع وقت عمل نمیدن من از دکتر میلانی وقت گرفتم برا آذر ماه بهم وقت داد

2810