2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015446 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها. 

من الان ۱۲ روزه که عمل کردم. یه سوال داشتم.

خیلی میبینم که کسایی که قبلا عمل کردن موقع خندیدن یا خمیازه کشیدن لوپاشونو نگه میدارن. قبلا هم تو پیج یه دکتره خوندم که نوشته بودن تا ۸ هفته نخندید و احساس درد موقع خنده خودش یه آژیره قرمزه و باعث میشه رو نتیجه نهاییه عمل تاثیر داشته باشه. ولی الان من بعد ۱۲ روز نه موقع خنده و نه موقع خمیازه دردی رو احساس نمیکنم. میخوام بدونم واقعا خندیدن و خمیازه و کلا کارهایی که عضلات بینی رو درگیر میکنه تا چه حد مهمه و باید بهش اهمیت داد و انجامش داد یا نداد!!؟؟

یه سوال دیگه هم اینکه دکترم بهم گفت از روز پنجم با سرم داخل بینیمو بشورم. منم شستم. یه کوچولو مجبور بودم فین کنم. یا سرم رو بالا بکشم‌. البته من همه این کارارو خیلی آروم انجام دادم و درد و سوزشی نداشتم.ولی همه جا نوشته شستشو با سرم از هفته سوم شروع بشه‌ . به نظرتون مشکلی پیش میاد در آینده؟ 

دوستانی که عمل کردن از کی شروع به شستشو با سرم کردن؟؟

سلام بچه ها.  من الان ۱۲ روزه که عمل کردم. یه سوال داشتم. خیلی میبینم که کسایی که قبلا عمل کر ...

این کارا رو رعایت کن الان هنوز بینی قابلیت شکل گیری داره و باید خیلی مراقب باشی اکثر دکترایی که دیدم به مریضاشون میگن که موقع خندیدن عضلات صورتشونو بگیرن یا خمیازه میکشن  یا میگن عطسه رو با دهن کاملا باز بزنید

من خودم فوبیای عطسه دارم امیدوارم عطسم نگیره حداقل اون یه هفته اول 

اصلا فین نباید کنی حتی اروم چرا همه چیو داری تست میکنی رو دماغ بیچاره ات مراقبتای بعد عمل خیلی مهمه 

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
این کارا رو رعایت کن الان هنوز بینی قابلیت شکل گیری داره و باید خیلی مراقب باشی اکثر دکترایی که دیدم ...

شیوا جان من میخوام رعایت کنم ولی شرایط نمیذاره   بعد از کشیدن تامپون یه سره آب ریزش بینی دارم مجبورم یه ذره کمک کنم به بینیم تا توش تمیزتر بشه    یا وقتی با سرم میشورم مجبورم بکشمش بالا یا بقیشو بدم بیرون!!!! ولی الحمدالله درد ندارم. حالا امروز میخوام برم مطب با دکترم صحبت کنم ببینم نظر اون چیه  

در مورد عطسه کردنم من خودم خدای عطسم   ولی هفته اول چون کلا بینیت کیپه چیزی وارد بینیت نمیشه تا بخوای عطسه کنی. عطست نمیگیره. ولی من خودم دیروز یه دونه زدم اییییییینقدررررر فاز داد که نگو     

مهرانا از بینیت عکس بذار 🤗

هنوز که هیچی معلوم نیست!!! یه دونه عکس از اتاق عمل دکترم انداخته ازم که اونم نیمرخه. چسبارم فعلا خود دکتر باز میکنه میبنده. هنوز خودم دماغمو ندیدم به خدا    چون روزی که رفتم گچو باز کدرم اینقدر گریه میکردم دکتره سریع چسبو زد منو از سرش باز کرد   

شیوا جان من میخوام رعایت کنم ولی شرایط نمیذاره     بعد از کشیدن تامپون یه سره آب ریزش بینی ...

یه گاز استریل بچسبون زیر سوراخای بینیت فین نکن اصن فین کردن ممنوعه باز از دکترت بپرس

معمولا یه هفته اول اسپری میدن بزنی تو بینی از هفته های بعد شستوشو با سرم شروع میشه 

خب خوبه عطسه نمیشه زد خخخ خدایی فوبیاشو دارم   

چرا گریه کردی حالا اشک شوق بوده  

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
یه گاز استریل بچسبون زیر سوراخای بینیت فین نکن اصن فین کردن ممنوعه باز از دکترت بپرس معمولا یه هفته ...

والله از روز چهارم پنجم به من گفت بشور با سرم  

از بس درد داشت گریم درومد... خیلی درد بدی بود  

2810