2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست
شیوا جان من میخوام رعایت کنم ولی شرایط نمیذاره     بعد از کشیدن تامپون یه سره آب ریزش بینی ...

شستشو و فین و اینا کاملا به نظر دکتر بستگی داره، هر جراحی روتین های خودشو داره!

دکتر من گفته بود از روز دهم شستشو بدم اما

دکتر دوستم گفته بود از روز سوم!

دکتر دوستم گفته بود یک ماه فین ممنوع، اما دکتر من هفته دوم گفت فین کن بره:)))

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این کارا رو رعایت کن الان هنوز بینی قابلیت شکل گیری داره و باید خیلی مراقب باشی اکثر دکترایی که دیدم ...

من همون روز عمل سرما خوردم. دو ساعت بعد از عمل دو تا عطسه خفن زدم ناجور. چیزی هم نشد   فقط باید دهنتو باز بگیری که فشار نیاد.

دکترمم از هفته دوم به بعد گفت بخند دنیا بهت بخنده، عطسه کن، فین کن، خمیازه بکش و ...  

به نظر من مراقبت های بعد از عمل خیلی مهمه اما نه اونقدر که بخواد تاثیر عجیبی رو نتیجه بذاره، فقط ضربه محکم و تکون دادن خیلی عجیب فک ( بلال گاز زدن مثلا) میتونه خرابش کنه، نه چیزایی مثل عطسه و خنده و خمیازه و ...

این کارا رو رعایت کن الان هنوز بینی قابلیت شکل گیری داره و باید خیلی مراقب باشی اکثر دکترایی که دیدم ...

من همون روز عمل سرما خوردم. دو ساعت بعد از عمل دو تا عطسه خفن زدم ناجور. چیزی هم نشد   فقط باید دهنتو باز بگیری که فشار نیاد.

دکترمم از هفته دوم به بعد گفت بخند دنیا بهت بخنده، عطسه کن، فین کن، خمیازه بکش و ...  

به نظر من مراقبت های بعد از عمل خیلی مهمه اما نه اونقدر که بخواد تاثیر عجیبی رو نتیجه بذاره، فقط ضربه محکم و تکون دادن خیلی عجیب فک ( بلال گاز زدن مثلا) میتونه خرابش کنه، نه چیزایی مثل عطسه و خنده و خمیازه و ...

شستشو و فین و اینا کاملا به نظر دکتر بستگی داره، هر جراحی روتین های خودشو داره! دکتر من گفته بود از ...

اره روتین هر دکتر فرق داره 

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.

من دیروز واسه دفعه دوم بعد عملم رفتم پیش دکترم. بر عکس دفعه قبل که اصلا اعصاب نداشت گریه منو دراورد ایندفعه بسیار سرحال و خوش اخلاق شده بود. منشیش گفت قبل اینکه برم پیش دکترم چسب رو بکنم از رو بینیم. منم چسب رو کندم رفتم داخل مطب. دکتره منو نشناخت😂هاج و واج داشتیم به هم نگاه میکردیم. من منتظر بودم بهم بگه برو رو صندلی مخصوص دراز بکش اونم منتظر بود من بهش کارمو بگم که یکی از دستیاراش اومد گفت آقای دکتر اومدم واسه ماساژ و چسب!!!! منم فامیلیمو که گفتم یخو دکتره روشن شد!!! خندش گرفت گفت من نشناختم شمارو!! چقد تغییر کردید! راست میگفت چون شوهرم و بچه هامم بعد باز کردن چسب یه جور نگام میکردن انگار غریبم. خلاصه دکتره اومد بالا سرم به دستیاراش گفت بچه ها یعنی این دماغو من عمل کردم!!!؟؟؟؟ اینقد قشنگ شده!!!؟؟؟ یعنی این کار منه!!!؟؟؟؟ خلاصه کلی مزه ریخت از کار خودش تعریف کرد حسابی. ولی خداییش منم خیلی خوشم اومد از بینیم😉خدا کنه همینجوری خوب بمونه. فقط سوراخاش یکم کوچیک بزرگ بود که خودم احساس کردم به خاطر ورم داخل طرف چپ بینیمه که سوراخش کوچیکتر شده.

اگه دقت كنين طبق معياراي كتابهاي جراحي همه چي نسبت داره، بالاي نوك بايد حالت فرو رفتگي داشته باشه ول ...

نظرتون راجب دکتر ابیانه برای خانوما چیه؟؟؟ کدوم دکتر شیک تر عمل میکنه ؟ من دوس دارم بینیم خوشگل باشه اما نه خیلی کوچیک و فانتزی

من دیروز واسه دفعه دوم بعد عملم رفتم پیش دکترم. بر عکس دفعه قبل که اصلا اعصاب نداشت گریه منو دراورد ...

مبارک باشه عزیزم حالا به اون سختیاش می ارزه دیگه 

سوراخای دماغتم مال ورمه که تقارن نداره 

دعا کن منم راحت عمل کنم 

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
2810