2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان. آقانوید ان شاءاله به سلامتی عمل کنین و اون چیزی که میخواین بشه.... داداشم به دکتر ابی ...

چطور شما و برادرتون دوتا دکتر متفاوت رو انتخاب کردین؟

این غضروفی که بهتون دادن رو برای چی باید نگه دارید؟

ببخشید کهچندتا سوال کردم😄🤗امیدوارم برادرتون به زودی خوب بشن و عمل شما هم به راحتی انجام بشه😊

راستی بعداز عمل میگن اب اناناس و الوئه ورا بخورید منظورشون اب کمپوت اناناس و اب میوه ی الوئه وراست؟

چطور شما و برادرتون دوتا دکتر متفاوت رو انتخاب کردین؟ این غضروفی که بهتون دادن رو برای چی باید نگه ...

عزیزم ببخشید دخالت میکنم . من تو یکی از پیج دکترها بود که خوندم ترجیحا خود آناناس تازه استفاده بشه بخاطر اینکه به جوش خوردن بخیه و کلا ترمیم بدن کمک میکنه ! 

Fall Seven Times , Stand Up Eight !

سلام دوستان ، من امروز رفتم مطب دکتر قارونی. ساعت ۴.۱۵ وقت داشتم و انگار مریض های خودشون همه از ساعت ۲ اومده بودن و از ساعت ۴ به بعد دیگه بیشتر مشاوره ای بودن. دو تا مریض دیدم که به تازگی عمل کرده بودن جفتشون در حد دو هفته اینا.جفتشونم گوشتی. با وجود چسب خیلی نمیشه چیزی گفت ولی خوب بودن.خود دکتر بسیار صمیمانه صحبت کردن و برای مشاوره وقت گذاشتن البته که ویزیتم گرفته بودن. بینی من انحراف داره که ایشون گفتن ۸۰ تا ۹۹ درصد رفع میشه یعنی نمیشه قول داد که کامل رفع شه ( ابیانه و بصامم همینو گفتن) .پوست بینی من نازک که گفتن ازین لحاظ که ورم نمیکنم و قدرت مانُور دکتر بالاس خوبه امااا باعث میشه که دکتر ظرافت و دقت بیشتری به خرج بدن تو عمل چون ممکن اگه یه کوچولو جایی صاف و صوف نشه یکم خودشو نشون بده (که گفتن اگه خیلی وسواسی باشی میبینیشون). در مورد قوس پرسیدم گفتن چرا شما خانوما انقدر قوس دوس دارین قوس اصن خوب نیس در بینی های طبیعی تا ۲ میلیمتر فک کنم گفتن قوس میدن برای خانوما.پره های بینیم گفتن در آخر که عمل تموم میشه من از پایین نگاه میکنم اگه پره ها به بینی جدید اومد که اومد اگه نیومد کوچیکش میکنم. و در آخر اینکه اولین وقت عملشون برای بعد عید☹ حالا من موندم و دکتر قارونی و ابیانه و عدم قدرت انتخاب بین اونا

سلام دوستان ، من امروز رفتم مطب دکتر قارونی. ساعت ۴.۱۵ وقت داشتم و انگار مریض های خودشون همه از ساعت ...

سلام عزیزم مرسی از توضیحاتت.بین ابیانه و قارونی کدومشون ظریفتر درمیاره به نظرت؟

بصام چطور بود مدلاش؟

سلام دوستان ، من امروز رفتم مطب دکتر قارونی. ساعت ۴.۱۵ وقت داشتم و انگار مریض های خودشون همه از ساعت ...

یادتونه بهتون گفتم انتخاب سخت تر میشه☺

نمیدونین ابیانه برای قبل عید وقت داره یا نه؟

سلام عزیزم مرسی از توضیحاتت.بین ابیانه و قارونی کدومشون ظریفتر درمیاره به نظرت؟ بصام چطور بود مدلاش ...

من حس میکنم ابیانه بیشتر رو بینی وقت میذاره. قارونیم به خاطر اون یه قوس ملایمش ناز میشه کاراش برای دخترا یه جورایی  ابیانه تا بینی منو دید گفت پره هات گشاده باید باز شه تنگ کنمش ولی مثلا قارونی گفت تو اتاق عمل خودم تشخیص میدم باز کنم یا نه. حالا من نمیدونم کدوم ازین نظرات بهتره😅 بخوام از لحاظ ظرافت بگم اول ابیانه بعد قارونی بعدم بصام.البته شاید دلیلش این باشه ابیانه بیشتر استخونی کاره. من الان شروع کردم تو اینستا به مریض های ابیانه دایرکت دادن تا الان فقط یک نفر ناراضی بوده. میگه رو تیغم ورم ایجاد شده نمیره بعد یکسال🙄

یادتونه بهتون گفتم انتخاب سخت تر میشه☺ نمیدونین ابیانه برای قبل عید وقت داره یا نه؟

آخ آخ دقیقا😅 الان تو همینجا صفحات قبل یه خانومی بودن به اسم گلی ایشون با دکتر ابیانه عمل کرده بودن الان فک کنم یکماه شده کاش بیان نظرشونو بگن. نمیدونم ابیانه وقت داره یا نه قبل عید کاش داشته باشه☹

سلام دوستان. آقانوید ان شاءاله به سلامتی عمل کنین و اون چیزی که میخواین بشه.... داداشم به دکتر ابی ...

سلام عزیزم. ایشالا که عملتون به بهترین نحو انجام شه. میتونم بپرسم شما چرا بین دکتر ابیانه و قارونی ، قارونی رو انتخاب کردین؟ 

2810