2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015445 بازدید | 66527 پست
میگن ابیانه بینی گوشتی ها رو خوب درنمیاره ولی برای بینی استخوانی مارش عالیه و بسیار زیبا. بینی منم گ ...

من بار قبل که عزمم رو جزم کرده بودم که بینیم رو عمل کنم فوکوس ام روی ابیانه بود ، که منم دقیقا همین رو بسیار میشنیدم ، کیس ـآی استخوانیش عااالی میشدن اما همونا میگفتن که نمونه های گوشتیش جالب نیست ، البته من تا اونجایی که میدونم گوشتی ها رو تغییری نمیده و انگار نه انگار که عمل کردن ! 

یحیوی هم کارشون خیلی خوبه اما ریسکیه یعنی به همون اندازه که کار عالی داره ناراضی هم داره حتی ناراضی های تنفسـی ، منم که اولویت اولم تنفس و انحرافمه بدون شک از لیستم خطش زدم چون بنظرم بینی تغییر نکرده رو میشه تحمل کرد اما اینکه تنفست از بین بره رو اصلا !
شمـا بینیتون گوشتیه ؟! الان چه کسایی رو تو لیست دارید ؟!

Fall Seven Times , Stand Up Eight !

سلام دوستان.

آقانوید ان شاءاله به سلامتی عمل کنین و اون چیزی که میخواین بشه....

داداشم به دکتر ابیانه هفته قبل عمل داشت و خودم آخر بهمن با دکتر قارونی....البته خدا به خیر کنه...امیدوارم نتیجه عمل هامون رضایت بخش باشه.

داداشم یه مقدار اذیت شدن.برعکس خیلی جاها که میگفتن سخت نیست.درد و کلافگی و ...تا موقع تامپون کشیدن(دو روز بعد عمل).بعدش بهتر شد نسبتا.دکتر بهش گفته هم از داخل هم بیرون ورم داره.راستی دو تا غضروف هم بهش دادن تا 9 ماه داخل یخچال نگه داره...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بار قبل که عزمم رو جزم کرده بودم که بینیم رو عمل کنم فوکوس ام روی ابیانه بود ، که منم دقیقا همین ...

بله بینی من گوشتیه ، قوز کمی داره ، یکم افتادگی داره و بینیم نوکش بزرگه  ، من بصام و جاندیده مطبشون رفتم .کارای بصام دیدم خوبه طبیعی اما حس میکنم نوک بینی بزرگ درمیاره  کارای جهاندیده هم خوبه منتهی تامپون میزاره و نوک بینی کمی تیزه اما تو مطبش افرادیم دیدم نوک بینیشون طبیعی بود  م بیمارش میگفت اینا خودشون نوک بینی تیز خواستن . واقعا خودم موندم بین این دونفر چه کسی انتخاب کنم .ابیانه هم بدرد بینی من نمیخوره 

سلام دوستان. آقانوید ان شاءاله به سلامتی عمل کنین و اون چیزی که میخواین بشه.... داداشم به دکتر ابی ...

انشالله که نتیجه هر دوشون خوب باشه.ولی حتما اینحانظرتونو بگید بعد از عمل. من این دوتا دکتر گزینه هام هستن

سلام به همگی 

یه سوال داشتم از دوستانی که بینی هاشون رو عمل کردن ،من الان ۷ماهه که بینی  مو جراحی کردم ولی هنوزم یه بوی بد داخل بینیم حس میکنم که اوایل از دکترم سوال کردم  گفت طبیعیه بخاطر بخیه های جذبیه ،ولی خوب الان ۷ماهه از عملم گذشته و من هنوز این بوی بد رو حس میکنم ب نظرتون طبیعیه ؟کسی بوده مشکل من رو داشته باشه ؟

بله بینی من گوشتیه ، قوز کمی داره ، یکم افتادگی داره و بینیم نوکش بزرگه  ، من بصام و جاندیده مط ...

ااا پس چه خوب که نظرتون رو راجع به بصام گفتین چون من هم میخوام برم پیشش ، دکتر کمال کوچک زاده هم تو لیستمه که البته فوق تخصص جراحی پلاستیک هستن و گوش و حلق و بینی نیستن واسه همین شک دارم ، دکتر غلامرضا احمدی هم از تو همین تاپیک رفت تو لیستم برای بینی های گوشتـی تعریفش رو میکردن ! بعد من اخلاق دکتر هم برام مهمه یکی تو همین تاپیک میگفت بصام روزی 20 تا جراحی داره ، درسته واقعا ؟!

Fall Seven Times , Stand Up Eight !
گلم میشه بعداینکه رفتی خبر بدی راجع بهش؟ من بینی طبیعی ولی  درعین حال شیکی میخوام به نظرت کدوم ...

چشم عزیزم حتما خبر میدم.بینیت استخونیه یا گوشتی؟

منم دقیقا طبیعی شیک میخوام😞

سلام دوستان، من فردا صبح عمل دارم، لطفا برام دعا كنيد، 🙏🏼❤️❤️❤️

اقا نوید کلی دعا کردم واستون دیشب و امروز.ایشالا عالی بشه عملتون.منتظریم بیاین از حالتون بگین😊

سلام بچه ها کمکم کنید. من این هفته وقت عمل دارم با دکتر شهریار حدادی ، اما هیچ نمونه ای ازش ندیدم. ف ...

عزیزم انشااله که بینیت خوشگل میشع . اصلا نگران نباش داداش منم پیش دکتر حدادی جراحی کرده ولی خیلی خوب شده

کارش خوبه نگران نباش

والا من دزفول نه اومدم نه میشناسم ولی یه دکتر میشناسم  که هم تهران  باشه هم دزفول

واقعاً چه خوب اسم دکتره چیه ؟ کارش میخوام خیلی خوب باشه چون یه سری از کارهای دکترای اینجا رو دیدم دوست نداشتم 

2810