2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست
ااا پس چه خوب که نظرتون رو راجع به بصام گفتین چون من هم میخوام برم پیشش ، دکتر کمال کوچک زاده هم تو ...

نه مگه میشه پزشکی روزی بیست تا عمل کنه . اینها صرفا برای تخریب چهره دکتره.اتفاقا من چند بار مطبشون رفتم و چندین بار با بیماراشون حرف زدم .دکتر بصام از جمله پزشکان متعهدی است که دیدم .اخلاقش واقعا خوبه و مراقبت های بعد عملش هم خوبه و مریضش رها نمیکنه حتی پرسیدم اگر ترمیم بخواد میکنید گفت بله بدون هزینه انجام میدم . دکتر بصام واقعا دکتر خوبیه بیماراش همه ازش تعریف میکردن  کاملا با صبر و حوصله به حرفهای بیمارش گوش میده من خودم دو بار پیشش ویزیت شدم با صبوری کلی از سوالام جواب داد . درکل دکتر خیلی خوبیه 

بچه ها من از جهاندیده هم تعریف زیاد شنیدم.کسی ندیده کارشو از نزدیک؟

من کاراش دیدم .به نظرم کاراش خوبه  فقط چند تا بینی که یکم نوکشون تیز بود دیدم که گویا خود بیمارا نوک تیز خواستن . یه نمونش دیدم که خیلی زیبا بود   فقط جهاندیده کیلینیک عمل میکنه و تامپون میزاره  .باز برید مطب نمونه هاش ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره شما چه مدل بینی مد نظرتون باشه و نوع بینیتون چی باشه  . عمل گوشتی با استخوانی فرق داره   . میتونید پیج های دکترای مختلف ببینید  با بیماراشون حرف بزنید . سعی کنید ی لیست سه نفره از بین دکترهای منتخب داشته باشید بعد تحقیق کنید

چطور شما و برادرتون دوتا دکتر متفاوت رو انتخاب کردین؟ این غضروفی که بهتون دادن رو برای چی باید نگه ...

سلام و صبح بخیر. دلیل اینکه رفتیم دو تا دکتر مختلف:به نظرم سبک کار دکتر ابیانه و قارونی خیلی بهم نزدیک هست و در واقع خیلی ظریف کار نمیکنن.اما،تو مطب ابیانه فقط یه نمونه گوشتی دیدم هرچی من و داداشم دیدیم استخوانی بود اما مطب دکتر قارونی گوشتی چند مورد دیدیم.بینی داداشم بیشتر استخوانی بود و قوز داشت و یه کمی از نوک گوشتی.به نظر میرسه واسه آقایان بهتره دکتر ابیانه و قارونی واسه خانوم ها.چون تیغه های دکتر ابیانه صاف صاف ه.قارونی به اون صافی نیست.دیگه..تاریخ عمل دکتر هم مهم بود واسه داداشم دیگه قسمت شد بره پیش ابیانه.فردا گچ را درمیاره ببینیم چی به چی ه...

zm1359 , پگاه15،ان شاءاله هر چی خیره اتفاق بیفته.انتخاب بین دکترهایی که کارشون نزدیک بهم هست سخت ه.به نظرم یه مقدار قسمت و شانس هم دخیل هست.چه چیزی نظرت رو جلب میکنه یه چیزی دلت رو میزنه و انتخاب میکنی.

وای چه سخت شده انتخاب.اینجاست که دیگه باید دل به دریا زد😊

وقتی میخوای بین دو تا دکتر یکی را انتخاب کنی خیلی سخته.به نظرم هر کدام حس بهتری بهت میده را باید بری.من خودم صفحات دکترهای مختلفی را نگاه میکردم،باور میکنین باید انتظار خودمون بیاد پایین و گرنه بینی هایی که خودشون خوبن بعد عمل قشنگترن و اونایی که بد نیستن بعد از عمل هم چند درصدی بهتر میشه و از اول خودش بهتر میشه ولی عالی نمیشه...

zm1359 , پگاه15،ان شاءاله هر چی خیره اتفاق بیفته.انتخاب بین دکترهایی که کارشون نزدیک بهم هست سخت ه.ب ...

ممنون شازده ۹۴ عزیزم

من از بیماران دکتر قارونی پرسیدم گفتن همون روز تامپون را در میارن بعد مرخص میکنن.

دکتر ابیانه که فکر کنم تامپون میزاره. قارونی چطور؟ 

خانم zm1359، درست میگن.داداشم دو روز بعد از عمل تامپون رو درآورد وگفت تنفسش خوب شده چون انحراف داشت.بعدش دکتر گفته بودتامپون را دربیارم دوباره ورم میکنه از تو،بعد از چند روز ورم ش میخوابه... دکتر قارونی همون روز تو بیمارستان تامپون را درمیاره.تو مطبش بیمارهایی که اومدن گچ را دربیارن،از پایین چسبشون یه مقدار کثیف ه انگار،خون روشه.چون تامپون ندارن 

بین دکتر قارونی و یحیوی و ابیانه کدومشون پره بینی رو بهتر جمع می کنن من همه مشکلم با پره بینی هست

سبک کار دکتر یحیوی فرق میکنه با اون دو تا.البته من مطبش نرفتم ولی از روی عکس و نظرات کاربرا میگم.

یعنی تامپون باشه خوبه یا نباشه؟ چون کشیدن تامپون هم شنیدم درد داره

تو نتیجه نهایی اثری نداره،واسه جلوگیری از خونریزی بینی هست.به سبک کار دکتر افتاده.وقتی میکشن اون رو راحت تر میتونی نفس بکشی ولی فک کنم درد آنچنانی نداره یه حس ه ناخوشایند هستش انگار

2810