2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015451 بازدید | 66527 پست
خوشم نيومد كه:(((( همشون پهن و كوتاهن، بدون فرم و حالت روي پره ها، من ازين سبك بدم مياد، 

سلام آقای نوید.عکساش زیاد جالب به نظر نمیرسن.ولی خب تعریفش هم زیاد شنیدیم پس فک کنم از نزدیک دید میشه بهتر نظر داد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به دلتنگی(خانوم یا آقا).ان شاءاله هیچ وقت دلتنگ نشید   اینجا تقریبا تجربه همگی در حد چند ...

سلام مرسي ممنونم ،والا تا به الان پيش سركارات و يحيوي رفتم كه يحيوي رو انتخاب كردم بين اين دو اما يه جاهايي شنيدم كه ناراضي داره درصورتيكه كاراي پيجشو ميبينم خيلي خوبن و اينكه همه تو كامنتا ازش تعريف و قدرداني كردن نوبت عملم گرفتم اما الان دو دل شدم😞

بله من ارديبهشت تماس گرفتم إبان ويزيت شدم انشالله بهمن عمل ميشم توكل به خدا ولي واقعا به صبر كر ...

ببخشيد شما بيني تون گوشتيه ؟يعني بنيادي از دكتراي ديگه كارش بهتره؟هزينه ش چقدره و چطوره نوع بيني كه تحويل ميده؟!

بله رفتم مطبش دوبار.درنهایتم مورد پسند واقع شد.وقت عملم تو دی ماهه

چقدر خوب. خوشحالم از اینکه انتخاب کردین.امیدوارم از انتخاب تون راضی باشین.بینی عملی زیادی در راه داریم.بینی خودتون مشکلش چی هست و میشه بگید چطور بودن نمونه های عمل شدش؟مدل بینی ها و هزینه ؟

2810