2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست
چقدر خوب. خوشحالم از اینکه انتخاب کردین.امیدوارم از انتخاب تون راضی باشین.بینی عملی زیادی در راه دار ...

من بینی ام انحراف شدید داره البته از داخل

ظاهر بینی ام بالاش کمی قوز داره سوراخا بینی و بقیش اوکیه.فقط نیمرخ بینی ام با این قوز بد نشون داده میشه اما از روبه رو مشکلی نداره.دکتر پرکارترین بینی هفت تومن میگیره اصلا پولکی نیست

من مطب رفتم همه مدل بینی دیدم همشون راضی بودن هم یکساله اونجا بود هم سه ماهه و....همه ظاهرا طبیعی تنفسا خوب

من تنفس و ظاهر طبیعی برام مهمه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بینی ام انحراف شدید داره البته از داخل ظاهر بینی ام بالاش کمی قوز داره سوراخا بینی و بقیش اوکیه. ...

خوبه که زیاد مشکلی نداره،همون تنفس خوب باشه و قوز را از بین ببرن،کم کار حساب میشه و راحت هست برای دکتر،راستي تیغه و پره ها چطور بودن،بینی ها بزرگ نبودن؟ الان خيالتون راحت ه،یا فکر دکترای دیگه هستين؟

براي اسفند نوبت دارم ولي با ديدن اين سايت يه كم شك پيدا كردم كه برم

پروسه انتخاب دکتر طولانی و پرپیچ و خم  هستش.چیزی که از سایت متوجه شدم اینه که بینی را کوچیک میکنه،واسه صورت ظریف قشنگه.در موردش خيليا عالی نوشتن و به تعداد ناراضی هم داره.مطب برين یه بار دیگه،مشاوره نه،فقط برين مریض هاش رو ببینید،به نظرم از شک تون کم میشه.آن شااله هر چی خیره اتفاق بيفته

پروسه انتخاب دکتر طولانی و پرپیچ و خم   هستش.چیزی که از سایت متوجه شدم اینه که بینی را کوچیک م ...

يعني شما كه در جريان كل تاپيكا بودين نظرشون در مورد يحيوي اين بوزه؟نارضايتي شون بخاطر چي بوده؟چون من بخاطر يه مساله شك پيدا كردم اونم اينكه بعضياشون بعد مدتي نوك بيني افتاده ميشه ،من از حرفا متوجه شدم كه دكتر بنياد از بقيه بهتره،حالا نميدونم واقعا واسه گوشتي تخصص كدوم بهتره ؟شما كه خيلي وقته دنبال اين قضيه هستين بنظرتون كدوم يكي از دكترا واسه گوشتي بهتره ؟و اينكه من ميخوام طبيعي باشه و در مورد هزينه هم ٨تا١٥ميتونم ،ممنون ميشم راهنماييم كنين

سلام سلام، من اومدم همين الان از مطب ابيانه ، ميخوام هر مطبي ميرم براتون بارسم شكل توضيح بدم:

برعكس تصورم از مطبهايي كه ويزيت رايگانن و عين مترو امام خميني هرج و مرجه نبود، كلا ٤ تا مشاوره و بقيه بيمار ثابت بودن،اول از همه از شانس خوبم ي خانوم ٣ ماه عمل يدونه ١/٥ ماه عمل و يدونه ٢ ماه و بقيه هم تازه عمل بودن، همشونم استخوني بودن، من نمونه گوشتي نديدم، بيني ها همه شبيه بودن ، كاملا صاف و كاملا بي حالت، نه قوس نه خط روي پره ، كاملا صاف و ساده، ولي زشت نبود، ايراد هم نداشتن، كاملا قرينه و صاف و صوف ولي بسيار ساده،و كاملا متفاوت با كارهاي زيباي توي پيج اينستا،دكتر از تامپون استفاده ميكنن و قيمتشون فيكس ٨ تومن، چ پر كار چ كم كار،درمورد اخلاق دكتر، بسيار متين و با حوصله هستن، به حرفاتون كاملا گوش ميدن ، درصد براورده شدنشو بهتون ميگن(برخلاف گفته خانوم ١/٥ ماه عمل كه ميگفت كار خودشو ميكنه ) 

برعكس سجاديان  كه منو زد نابود كرد و گفت انتظار برد پيت شدن و شاخ شدن نداشته باش!!!! و عكسايي كه نشونش دادم گفت نميشه و نوك بينيت داغونه، ابيانه گفت چيزايي كه ميخاي كاملا منطقين و انحراف تيغه داخليتم كامل رفع ميشه، نوكش هم برات گرد ميكنم و خوب جم ميشه و قوس ملايم هم برات ميدم، پروجكشنشم خوبه (من ميخواستم كمتر بشه)

خلاصه در كل من از خود دكتر خيلي راضي بودم، درسته ممكنه در اخر سبك كار خودشو تحويلت بده ولي حداقل اعتماد بنفستو در حد منصرف شدن از عمل پايين نمياره، در كل در ليست من به نفر سوم يا چهارم رسيدن، 

ببخشيد زياد حرف زدم اميدوارم بكارتون بياد، فردا هم مطب بصام وقت دارم كه مفصل راجبش حرف ميزنم

چيزي كه يادم رفت كاراي دكتر ابيانه بسيار كم ورم هست، خانوم ١/٥ ماه عمل عكساي زيادي از مراحل و گذشت زمان نشونم دادكه بنظرم از لحاظ ورم عالي بود ولي البته اسهوني بودن ايشون، ي نفر ديروز عمل شده بودن كه اصلا كبود و ورم نداشتن و بنظرم ي نكته مثبت اومد، ايشون در كلينيك سعادت اباد و بهگرتوان جراحي ميكنن، 

يعني شما كه در جريان كل تاپيكا بودين نظرشون در مورد يحيوي اين بوزه؟نارضايتي شون بخاطر چي بوده؟چون من ...

من خودم چون تهران نیستم مطب چند تا دکتر را بیشتر نرفتم اما تمام تاپيک های جراحی بینی را مطالعه کردم.قطعا هستن دکترهايي که تبلیغات ندارن و اینجا اسمی ازشون نیست.اما بر اساس مطالعه ای که داشتم و اینکه طبیعی میخوام بشه اسم چند دکتر را انتخاب کردم.همین چند صفحه پیش در موردشون کامل نوشتم.بینی خودم هم نیمه گوشتی هستم.اونايي که رفتم واسه مشاوره گفتن تقریبا گوشتی و غضروف های خوبی نوک بینی دارم.فقط عکسم را برای حسناني فرستادم گفت غضروفی...حالا بماند.حسناني یه مدت تو لیستم بود

همچنین شهريار يحيوي،ولی انگار ناراضي داشتن ،البته مهم علت ناراضی بودن ه.جسمانی ميگفتن مشکل تنفسی دارن بعضی هاشون و یحیوی کج و ناراضی از تنفس،البته مورد کوچیک هم زیاد تو کاراش هست.ولی از همه مهم تر مطب رفتن هست.حالا اله اعلم.همین چند صفحه آخر اسم دکترهايي هست که طبیعی کارن.گویا این چند نفری که نواختیم هستیم هممون طبیعی میخوایم بيشتر،این را هم بگم اکثرا کار استخوانی شان خوبه،گوشتی بیشتر شانسی،دکتری که مخصوص کار گوشتی باشه نیست....

سلام سلام، من اومدم همين الان از مطب ابيانه ، ميخوام هر مطبي ميرم براتون بارسم شكل توضيح بدم: برعكس ...

آقا ی نوید خوبين،خیلی کامل بود.منتظر بودم که بیاین و بگین.کارهاش کم ورم ه،منم موافقم،تیغه ش صافه،پره هاش یه جورين،نه خوب نه بد.خط روی پره نمی دوستم.ولی دوست دارم قشنگ تر از این ها دربياد.قوس میده؟کلا مخالف قوس ه....من بینی ام نیمه گوشتی ه ...ولی اکثر کارهاش استخوانی ه..راستی در مورد درازی بینی از نیم رخ فک کنم باید بهش بگی اگه میخوایم کمتر بشه،بعضی از مریض هاش ميگفتن کاشکی کمی کوتاهتر بود....

همچنین شهريار يحيوي،ولی انگار ناراضي داشتن ،البته مهم علت ناراضی بودن ه.جسمانی ميگفتن مشکل تنفسی دار ...

درمود كوتاهي اتفاقا من كارايي كه ديدم همه كوتاه بودن، براي خودمم نپرسيدم راستش چون بيني من كلا خودش كوتاه هست، ، فردا برم بصام، پس فردا قاروني، سه شنبه ميلاني ، چهارشنبه احمدي، اونوقت ي تصميم كلي ميگيرم  بهتون ميگم، 

خوبه که زیاد مشکلی نداره،همون تنفس خوب باشه و قوز را از بین ببرن،کم کار حساب میشه و راحت هست برای دک ...

راستش من همه دوستام عمل کردن پیش دکترای مختلف همه هم فانتزی عمل کردن و به مشکل خوردن

بعضی هاشون به عمل دوم و ...رسیدن

همه دوست دارن زیبا شن بعد عمل منم همینطور

اما ترجیح میدم پنجاه درصد بهتر شم ولی تااخر عمر سالم زندگی کنم.دکتراحمدی عملم کنه خیالم راحته چون هم عکسمو طراحی کرد خیلی منطقی ایرادا رو گفت و همونا برطرف شه ظاهر ادم خوب میشه دیگه

دیگه خیلی کوچکم چندسال بعد ادم به مشکل میخوره

2810