2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست
سلام دوستان من شهرستان زندگی میکنم و برای آخر ماه با دکتر حمیدرضا نوری وقت عمل گرفتم و فقط عکسای این ...

عزیزم منم ی مدت پیگیر بودم اکثرا مشکل تنفسی داشتن

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید🥺

سلام و صبح بخیر دوستان.فک کنین من مرخصی هم گرفته بودم که عمل کنم..از بس از خوبی کارشون گفته بودن،بعدش سجاديان گفت عملت نمیکنم.برگرد...فک میکنم به خاطر کار خودشون هم هست که واسه بعدا شاکی چیزی نداشته باشن.الله و اعلم....اونم از سامی که فقط ۳ نفر بودیم.دکتر ابیانه اگر برسد و نمونه ها رو ببینید دستتون میاد،تقریبا همه رو یه فرم درمیاره،تیغه هاش صاف و تمييزن،نوک ش ولی معمولی.یادمه یه خانمی بود گفت خیلی بهش اصرار کردم و گفته سر عمل هم دوباره بگو تا یه قوس ظریف داده بود.از نظر تنفس هم چیز بدی ندیدم و نشنیدم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آقای نوید من شرایطم جور نشد پیش غلامرضا احمدی و بنیادی برم،اگه رفتين پیش احمدی دقت کنین ببینیم پره هاش خیلی صاف گذشت؟تو عکسهاش اینطور به نظر می رسه.خیلی دوس داشتم کارهاش رو ببینم ولی نشد...

آقای نوید من شرایطم جور نشد پیش غلامرضا احمدی و بنیادی برم،اگه رفتين پیش احمدی دقت کنین ببینیم پره ه ...

عكسهاي احمديو كجا ديدي؟ من تو نت هيچي ازش پيدا نكردم، براي همينه اصلا هيچ ايده ايي راجبش ندارم

ميشه منو در مورد انتخاب دكتر راهنمايي كنيد ؟بينيم گوشتيه ،تابحال پيش يحيوي و سر كارات رفتم اما مرددم ...

عزيزم دكتر نجفي ام گوشتيارو خوب عمل ميكنه

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤

خواهشا راجب پلاسما هم بگید.من تصمیم گرفتم پلاسما جت انجام بدم.اصلا جرات عمل بینیو ندارم.یعنی اونقدر تغییرو دوس ندارم.

موجیم که آسودگی ما عدم ماست -ما زنده به آنیم که آرام نگیریم
عزيزم دكتر نجفي ام گوشتيارو خوب عمل ميكنه

دکتر نجفی ک همه رو یه شکل در میاره بعد تابلو دماغ عملی در میاره

من خودم کار دکتر حسنانی تو دکترایی ک تو  اینستاگرام دیدم  بیشتر قبول دارم هر چی بخوای در میاره خوش اخلاقم هست 

ميشه منو در مورد انتخاب دكتر راهنمايي كنيد ؟بينيم گوشتيه ،تابحال پيش يحيوي و سر كارات رفتم اما مرددم ...

سلام به دلتنگی(خانوم یا آقا).ان شاءاله هیچ وقت دلتنگ نشید  اینجا تقریبا تجربه همگی در حد چند تا دکتر هست. این چند صفحه آخر را بخوانید اسم چند تا دکتر دستتون میاد.حتما چند تا دکتر انتخاب کنید و برید کارهاشون رو از نزدیک ببینید.مشاوره هم برید ببینید پیشنهاد خود دکترا چی هست(واسه مدل).اون دو تا دکتر به نظرتون سبک کارشون چطور بود.

2810