سلام.ممنون از شما.سه تا مطب رفتم.دکتر سجادیان.سامی و ابیانه. اول مطب سجادیان رفتم اونجا چن نمونه دیدم.نمی دونم اون روز اونطور بود یا نه..... جدا از اینکه کارهاش خیلی پرورم بود(من ورم برام مهم نیست خیلی،همین که بعدا کارش قشنگ باشه می ارزه)یه نمونه دو ماهه اومده بود که تیغه ش پهن بود کاملا.خلاصه ایشون به من گفتن بینی ات نه قوز داره و نه افتادگی.خیلی کم تغییر میکنی و عملت نمی کنم.... ولی انقد که ازش تعریف کردن اینجا،به نظر من البته، اون دفعه که رفتم واقعا چیز قشنگی ندیدم.ولی خود ایشون دکتر خوش اخلاقی هستن.
مطب بعدی، دکتر شاهین فتح سامی بود.خیلی خلوت بود و مشاوره ها رو از مریض هاش که عمل کرده بودن جدا کرده بود.یعنی من نمونه اون روز ندیدم.گفتن باید فلان روز بیای دوباره ویزیت بدی و با مریض ها حرف بزنی و ویزیت بدی(من از این حرکت اصلا خوشم نیومد). آقای دکتر خیلی ریزبین و دقیق هستن و از نظر زیبایی شناسی واقعا حرف داره واسه گفتن.یه مشاوره کوچولو واسه تمام صورت بهتون میده که اشکالات صورت کجاس.چن تا عکس نشونم دادن گفتن تقریبا این شکلی میشی....انگار بیشتر فانتزی کاره و من طبیعی میخواستم.....این هم رد شد
مطب آخر هم ابیانه بود.شلوغ بود و دور(به من البته).هرچند سریع کاره همه رو راه میندازه.سه تا دیدم.یکی با چسب و دو تا بدون چسب(همشون یه هفته ده روزه بودن).یکی هم واسه ترمیم اومده بود،قبلا پیش یکی دیگه رفته بود که خیلی نازک و باریک شده بود و اومده بود تا اینجا ترمیم ش کنه.
اون که با چسب بود خیلی قشنگ بود عکسشو نشون داد بدون چسب.گفت خیلی به دکتر اصرار کردم تا یه قوس ه کوچیک برام زده و البته خودش بینی قشنگی داشت از قبل(فقط قوز داشته).
اون دو تای دیگه هم تیغه قشنگ داشتن و پره ها معمولی.نه سربالا و نه چیز خاصی.معمولی....
خلاصه انشای من....