2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله مطب احمدی هستم والا انقدررر شلوووغه که خدااا میدونه مثلا من زوود اومدم فعلا که همه راضی هستن&nbs ...

اگه براتون مقدور بود بپرسين از اونايي كه اونجا باهاشون حرف ميزنين نمونه هاي چند ساله ازش ديدن كه افتادگي نوك بيني نداشته باشه

اگه براتون مقدور بود بپرسين از اونايي كه اونجا باهاشون حرف ميزنين نمونه هاي چند ساله ازش ديدن كه افت ...

اخه احمدي بينيارو سر بالا نميكنه 

اخه بعضي دكترا سر بالا ميكنن كه اگه نوك بيني افتاد بد نشه  اما دوست دارم بدونم احمدي  با اينكه سر بالا نميكنه ايا افتادگي داره يا نه

اگه براتون مقدور بود بپرسين از اونايي كه اونجا باهاشون حرف ميزنين نمونه هاي چند ساله ازش ديدن كه افت ...

افتادگی اصلااا ندارن من یکی رو حرف زدم هشت سال پیش عمل کرده اصلا افتادگی نداشت یا مشکل تنفس

شاید فردایی نباشه 💙
یعنی بعد هفت ماه مگه چقد ورم داشته؟ عکس قبل عملش رو دیدی؟ بقیشون چی  راضی بودن؟

اون خانومی که من دیدم گفت دکتر گفته چون ورزش رو شروع کرده بینی ورمش زیاد شده و براش آمپول زده بود ولی در کل خودش ناراضی نبود. عکس قبل عملشو دیدم گوشتی بود.

بقیشون به نظرم ناراضی نمیومدن. یکیشون که کلا بینیش قبل عمل استخونی بود . اون یکی هم بینیش به نظرم خوب بود.

من ۹ روزی هس با سجادیان عمل کردم  نمیدونستم اینقد کارخراب زیاد داره    

عزیزم مبارکههههه

نگران نباش. سجادیان دکتر معروفیه منم به خاطر همین که شنیدم دکتر کم ریسکیه رفتم مطبش مشاوره. ولی خوب دیگه انرژی مثبت نداد بهم. یخورده نا امیدم کرد. مریضاشم هیچ کدوم نگفتن که ناراضی هستن فقط یکیشون ورمش زیاد بود که گفت به خاطر ورزشه

ایشالا بینیت خیلییییییی خووووب میشه.😘

2810