در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
شما کدومو انتخاب کردی؟ عمل کردی یا نه هنوز؟ وااااای چقدر سخته انتخاب!!!! دیگه دارم کلا بیخیالش میشم ...
من دو هفته پیش با دکتر بصام عمل داشتم. روز اول و دوم فقط زیر چشمام کبود شد. روز دوم و سوم و چهارم صورتم ورم کرد. روز ششم به بعد صورتم مثل قبل شده بود. درد کمی داشتم فقط دو روز اول و موقع کشیدن بخیه ها. بینیم به تشخیص دکترم بالاش استخونی و نوکش کمی گوشتی بود. الان با اینکه دو هفته میگذره و هنوزم زوده برای قضاوت ولی بینهایت از دکترم و مدل بینیم راضیم. هزینه عمل هم کاملا منصفانه و معمولی بود.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ینی بشارتی بهتر از احمدیه واسه استخونی؟من استخونی ام ولی با احمدی وقت گرفتم
دوست من با بشارتی عمل کرد بینیش خوب نشد. البته سن دوستم 48 ساله. ایشون وسط عمل اومدن غضروف از پشت گوش گرفتن زدن به بینی. صورت دوستم بعد عمل وحشتناک شده بود چشماش باز نمیشد. ورمها که خوابید بینی بهتر شد ولی بزرگ بود. همین دوستم میگفت بعد عمل یکیو توی مطب دیده که از آمریکا اومده بوده و پارسال با بشارتی عمل کرده بوده و دکتر خیلی خراب کرده بوده و الان خود دکتر هزینه رو تقبل کرده تا این خانوم برن جای دیگه عمل کنن. روی بشارتی بیشتر تحقیق کن
مرسی عزیزم. بینیم استخوانی سربالا با سوراخهای خیلی کوچیکه و تیغه بینیم کاملا صافه صافه!! ولی بنظرم ک ...
خب الکی خودتو ننداز تو دردسر.آخه بینی کشیده رو باید ارتفاعشو کم کنه شاید به صورتت نیاد.من اگه بینیم کم ایراد بود هیچوقت دنبال عمل نمیرفتم.یه کم بیشتر فکر کن بهش😉
چه لذتی بالاتر از اینکه اسمت قسم راست یک نفر باشد...؟!
خدایی احمدی درجه یکه بشارتی ام والا من مطبش کار بد ندیدم ازش همه راضی بودن میگن دکتر اول ترمیمه ...
بشارتی ترمیماش خوبه ولی عمل اولاش زیاد جالب نیست اینجوری که شنیدم...
راستی خانومی در مورد کبودی و ورم مریضای دکتر احمدی چیزی میدونی؟من سه بار مطبش رفتم ولی کبودی و ورم خیلی خفن ندیدم.کبودیاشون خیلی کم بود مریضاش.خیلی از چسبی هاشم اصلا کبودی نداشتن.
چه لذتی بالاتر از اینکه اسمت قسم راست یک نفر باشد...؟!