2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015384 بازدید | 66527 پست
شما کدومو انتخاب کردی؟ عمل کردی یا نه هنوز؟ وااااای چقدر سخته انتخاب!!!! دیگه دارم کلا بیخیالش میشم ...

من دو هفته پیش با دکتر بصام عمل داشتم. روز اول و دوم فقط زیر چشمام کبود شد. روز دوم و سوم و چهارم صورتم ورم کرد. روز ششم به بعد صورتم مثل قبل شده بود. درد کمی داشتم فقط دو روز اول و موقع کشیدن بخیه ها. بینیم به تشخیص دکترم بالاش استخونی و نوکش کمی گوشتی بود. الان با اینکه دو هفته میگذره و هنوزم زوده برای قضاوت ولی بینهایت از دکترم و مدل بینیم راضیم. هزینه عمل هم کاملا منصفانه و معمولی بود.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ینی بشارتی بهتر از احمدیه واسه استخونی؟من استخونی ام ولی با احمدی وقت گرفتم

دوست من با بشارتی عمل کرد بینیش خوب نشد. البته سن دوستم 48 ساله. ایشون وسط عمل اومدن غضروف از پشت گوش گرفتن زدن به بینی. صورت دوستم بعد عمل وحشتناک شده بود چشماش باز نمیشد. ورمها که خوابید بینی بهتر شد ولی بزرگ بود. همین دوستم میگفت بعد عمل یکیو توی مطب دیده که از آمریکا اومده بوده و پارسال با بشارتی عمل کرده بوده و دکتر خیلی خراب کرده بوده و الان خود دکتر هزینه رو تقبل کرده تا این خانوم برن جای دیگه عمل کنن. روی بشارتی بیشتر تحقیق کن

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
ینی بشارتی بهتر از احمدیه واسه استخونی؟من استخونی ام ولی با احمدی وقت گرفتم

خدایی احمدی درجه یکه بشارتی ام والا من مطبش کار بد ندیدم ازش همه راضی بودن میگن دکتر اول ترمیمه 

شاید فردایی نباشه 💙
دوست من با بشارتی عمل کرد بینیش خوب نشد. البته سن دوستم 48 ساله. ایشون وسط عمل اومدن غضروف از پشت گو ...

وااای واقعا؟؟؟؟ ولی بینی منشی های خودش که بعد8سال خیلی قشنگ بودن ولی من رفتم پیشش منو که کلا ناامید کرد یه جوری حرف زد قشنگ گریم گرفت 

شاید فردایی نباشه 💙
من ۹ روزی هس با سجادیان عمل کردم  نمیدونستم اینقد کارخراب زیاد داره    

مبارکت باشه عزیزمم ایشالاا که بینیت عالی بشه و کلی کیف کنی.به دلت بد راه نده ایشالا همون بشه که میخوای

شاید فردایی نباشه 💙
مرسی عزیزم. بینیم استخوانی سربالا با سوراخهای خیلی کوچیکه و تیغه بینیم کاملا صافه صافه!! ولی بنظرم ک ...

خب الکی خودتو ننداز تو دردسر.آخه بینی کشیده رو باید ارتفاعشو کم کنه شاید به صورتت نیاد.من اگه بینیم کم ایراد بود هیچوقت دنبال عمل نمیرفتم.یه کم بیشتر فکر کن بهش😉

چه لذتی بالاتر از اینکه اسمت قسم راست یک نفر باشد...؟!
خدایی احمدی درجه یکه بشارتی ام والا من مطبش کار بد ندیدم ازش همه راضی بودن میگن دکتر اول ترمیمه  ...

بشارتی ترمیماش خوبه ولی عمل اولاش زیاد جالب نیست اینجوری که شنیدم...

راستی خانومی در مورد کبودی و ورم مریضای دکتر احمدی چیزی میدونی؟من سه بار مطبش رفتم ولی کبودی و ورم خیلی خفن ندیدم.کبودیاشون خیلی کم بود مریضاش.خیلی از چسبی هاشم اصلا کبودی نداشتن.

چه لذتی بالاتر از اینکه اسمت قسم راست یک نفر باشد...؟!
یعنی بعد هفت ماه مگه چقد ورم داشته؟ عکس قبل عملش رو دیدی؟ بقیشون چی  راضی بودن؟

من شهرستان عمل کردم 

الان چند روز گچ بينيتو برداشتی،???

همچنان داره ورم میکنه ?یا ورما در حال کمتر شد نه???

من امروز می رم برای برداشتن گچ و بخیه !درد داره??

اللهم صلی علی محمد و آل محمد♥️
من شهرستان عمل کردم  الان چند روز گچ بينيتو برداشتی،??? همچنان داره ورم میکنه ?یا ورما در ...

نه درد نداره نگران نباش 

اره دگ ورم میکنه وقتی گچ رو برداری حالا اینکه بازم میخواد ورم کنه یا نه رو نمیدونم 

من چهارشنبه گچ رو برداشتم 

بشارتی ترمیماش خوبه ولی عمل اولاش زیاد جالب نیست اینجوری که شنیدم... راستی خانومی در مورد کبودی و و ...

اره منم هر سه باری که رفتم اصلا کبود ندیدم فقط یه نفر بود اونم خیلییی کم. ورمم فقط یه نفر دیدم که خیلی ورم داشت بعد 4ماه

شاید فردایی نباشه 💙
2810