2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
هنوز گچمو بر نداشتم😢😢😢 کارم شده غصه  ممکنه از ورم باشه

دلارام جون 

منم تازه دیروز برداشتم گچمو 

دقیق همین حسو داشتم 

تازه بعد گچ دیدم گونه هام چقد ورم کرده

دماغم که خیلی ورم کرده 

الان نمیدونم بعد گچ هم باز میخواد ورم کنه یا نه 

خیلی افسرده شدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان

من بینیم گوشتیه. دوست دارم طبیعی عمل کنم ولی شیک. تا حالا مطب سجادیان و بشارتی و یحیوی رفتم مشاوره. بشارتی کارای استخونیش خوب بود گوشتی، من دو تا با چسب دیدم که به نظرم ورمشون زیاد بود. به منم گفت بینیت از بیست نمره حدود ۱۶ تا ۱۷ میشه. سجادیان تو مطبش چهار پنج تا بینی دیدم که سه تاش بدون چسب بود. یکیش بعد از حدود هفت ماه هنوز خیلی ورم داشت. دوتای دیگه بهتر بودن یکی از مریضاش گفت واسه عملای بینی آقایون بهتره. خود دکتر هم گفت اگه انتظار بینی خیلی کوچیک و قشنگ داری عمل نکن و پوست بینیت ضخیمه و این حرفا. منم با توجه به بینی هایی که دیدم و حرفاش از لیستم حذفش کردم. مطب دکتر یحیوی زود رفتم بینی عملی ندیدم ولی اخلاق دکتر خوب بود. گفت بینیت گوشتیه ولی گوشتیه بدی نیست. ایرادای بینیم رو دونه دونه گفت. اونم گفت حدود هفتاد درصد بهتر میشه. من اول میخواستم وقت بگیرم با یحیوی ولی بعدش تصمیم گرفتم دوباره برم مطبش و کاراشو ببینم که فعلا نرفتم.

یکی دو تا دکتر دیگه هم مدنظرم هست که باید اونارو هم برم مطبشون. ولی در کل تصمیم سختیه. 

چیزی که ذهنمو مشغول کرده اینه که بشارتی و سجادیان هر دو گفتن بینیت انحراف داخلی داره ولی یحیوی در این مورد چیزی نگفت یعنی نمیدونم اونم انحرافو فهمید یا نه؟ البته معاینه کردا ولی حرفی نزد.

دوستان شمام اگه در مورد دکترایی که گفتم نظری دارید بگید لطفا. و اگه دکتر خوبی برای بینی گوشتی می شناسید معرفی کنید.

ممنون

من گرفتگی بینی هم دارم نمیدونم طبیعیه یا نه 

منم حساي ترودارم،،

خیلی بده خيليييي ،،میگن بد گچ تازه ورمش شروع میشه تا دوباره بخوابه نمیدونم چقد زمان نیازه

اگ دوس داشتی شمارت و بد بهم ،از ورماي همدیگه باخبر بشیم 😫منم عکس شمارو ببینم

اللهم صلی علی محمد و آل محمد♥️
منم حساي ترودارم،، خیلی بده خيليييي ،،میگن بد گچ تازه ورمش شروع میشه تا دوباره بخوابه نمیدونم چقد ز ...

با کدوم دکتر عمل کردی؟

من با سجادیان عمل کردم 

بااین حرفایی که شنیدم ازش تو سایت الان خیلی افسرده شدم

من کارای سجادیان رو تا اونجایی که دیدم راضی بودن ولی کلا طبیعی عمل میکنه 

منم تازه عمل کردم خیلی ورم داره الان ۹ روزه نمیدونم باز میخواد ورم کنه یانه 

اگه بینی تون اشکال زیادی نداره الکی دنبال دردسر نرید 

سلام دوستان من بینیم گوشتیه. دوست دارم طبیعی عمل کنم ولی شیک. تا حالا مطب سجادیان و بشارتی و یحیوی ...

یعنی بعد هفت ماه مگه چقد ورم داشته؟

عکس قبل عملش رو دیدی؟

بقیشون چی 

راضی بودن؟

سلام دوستان من بینیم گوشتیه. دوست دارم طبیعی عمل کنم ولی شیک. تا حالا مطب سجادیان و بشارتی و یحیوی ...

عزیزم من مطب سجادیان که میرفتم بیشتریاشون آشناهاشون که عمل کرده بودن پیشنهادداده بودن که پیش سجادیان عمل کنن 

عکسای داخل سایتش هم واقعیه من نمونه هاشو از نزدیک دیدم

ولی اینکه بعد هفت ماه هنوز خیلی زیاده متعجبم میکنه 

من بینیم استخونیه عزیزم.من خیلی خوشم اومد از احمدی و سه بار مطبش نشستم و با اعتماد کامل وقت عمل گرفت ...

سلام خانوم میشه اسم کوچیک دکتر بگی؟

اومدم تو این نامی و ولی صفحات خیییلی زیاده بنظر شما دیگه کدوم دکتر خوبه؟

دوستم منم این مطب ها رفتم دکتر سجادی کار خراب زیاد داره که گندش دراومده دکتر بشارتی برای بینی های استخونی درجه یکه و کارش حرف نداره ولی دکتر یحیوی پدر کارشون خوبه که دیگه عمل نمیکنن پسرشون عمل میکنن که خیلی تعریفی نیستن 

شاید فردایی نباشه 💙
2810