2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست
سلام  من بینی ام گوشتیه رفتم پیش دکتر محمد گلی عمل بینی انجام دادمالان خیلی راضیم نمونه جراحی ...

انصافا شما یه نفر چنددتا بینی داری که هم دکتر گلی عملش کرده هم دکتر مرادی واقعا تبلیغ اونم این مدلی خیلی خیلی زشته😐😐😐😐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام

روزتون بخير باشه

راستش من يه مدته كه ميخوام بينيمو عمل كنم و حسابي بين انتخاب دكتر گير كردم

خودم اصفهانم و ميخوام تهران جراحي كنم 

گزينه هامو دليلمو هم ميگم اگه اطلاعاتي داشتيد بهم بگيد لطفا

دكتر شيرواني دكتر سامان دكتر مسعود صحراييان دكتر شاهين صحرايي و دكتر خاتمي

دكتر شيرواني دوستمو عمل كردند و بطور وحشتناكي ، اين بيني قشنگ و خاصِ

يه قوس زياااد با سر گردِ تپل ( نه خيلي )

صورت من فك ميكنم گرد بهش بيشتر بياد تا تيز

خيلي قشنگ شده ، از تمام رخ اصلا معلوم نيست ولي خب نيم رخ مشخص عمل شده

سبك كارشون هم بينهايت نزديكه به چيزي كه ميخوام 

ولي هزينه جراحيشون خيلي بالائه و نميدونم كه ميتونم يا نه 

بعدي دكتر سامان كارهاي اينستاشونو دوست داشتم بنظرم قوس قشنگي داشت و شيك بود نمونه ها ، ولي از اينكه كسي اطلاعاتي نداره ازش و خيلي اسم  در نكرده يكم ميترسم كه نمونه هاش روتوش باشه و كارش به خوبي عكسايي كه گذاشته نباشه

از طرفي هم چون برادر زاده دكتر شيروانيِ گفتم شايد بتونه يه چيزي شبيه بيني دوستم در بياره

دكتر صحراييان هم بنظرم قوس قشنگي ميداد و سر بيني رو تيز نميكردن ، حالا به گردي و خاصي دكتر شيرواني هم نبود ولي راضي كننده بود بنظرم

دكتر خاتمي و صحرايي رو هيچ نمونه نديدم فقط چون شنيدم شاگرد دكتر شيرواني بودند گفتم بيام تهران برم ويزيت بشم

شما اطلاعاتي نداريد در مورد اين دكتر ها ؟كدوم سبكشون به دكتر شيرواني نزديكتره ؟ قوس بده و سرشو بالا نبره و تيز نكنه و يكمي تپل در بياره ؟

اهان بيني خودمم گوشتيه و يه قوز خيلي ريز داره

گوشتيه خيلي بزرگ و تو ذوق بزني هم نيست ، ولي حالا بي ايرادم نيست .

خانوما خواهشا گول تبلیغات الکی رو نخورید.به تاریخ عضویت اونایی که تبلیغ میکنن دقت کنید.سریع هم که لینک میدن...البته منظورم به همه اونایی که لینک میدن یا تازه عضو شدن نیستا.همون عده خاص رو گفتم که خودشون میدونن😡

واقعا در ازای چه چیزی اینا حاضرن تبلیغ الکی کنن؟؟!!آیا وجدان ندارن؟؟؟؟؟؟؟؟😒😒😒

خانوما دقت کنید

چه لذتی بالاتر از اینکه اسمت قسم راست یک نفر باشد...؟!
سلام من بینی ام خیلی بد بود و خیلی خجالت می کشیدم رفتم پیش دکتر ماریا مرادی جراحی بینی طبیعی انجام ...

دقیقا کی با دکتر مرادی عمل کردی؟قبل از عمل با دکتر گلی یا بعدش؟؟؟هان؟؟؟!!!😒😡

واقعا که...

چه لذتی بالاتر از اینکه اسمت قسم راست یک نفر باشد...؟!

دوستان در مورد دکتر بابک محی کسی اطلاع داره

قیمت عملش که حدود پنج تومنه خیلی مناسبه

و اینکه شبکه 5 تهران تو برنامه به خانه بر می گردیم هم اورده بودنش

نظرمو جلب کرده تو اینستا هم دیدم

بد نبود شاهکار نبودا ولی خب

تو مترو یه خانومی دیدم باهاش صحبت کردم اینا پرسیدم که گفت مادرم عمل زیبایی پلک انجام داده پیشش چن تا از عملای بینی و دیدم خوشم اومده برا قبل از عمل طرف و ندیدم عکسشو ولی خب کلیتش با چسب روی دماغش خوب به نظر می رسید

لطفا راهنمایی کنید

قبلا مشاور هم پیش دکتر علی حسن رفتم اونم هم سطح ولی چیز خاصی تو اینترنت پیدا نکردم در موردش

لطفا راهنمایی

من خودم رفتم پیش دگتر گلی کارش حرف نداره اصلا عیب و ایرادیم نداره بینیم http://drgoli.ir/

اه این مسخره بازیا چیه شما تبلیغ چند نفرو اینجا میکنی پستاتونو سرچ کردم هر دفه کلی اسپم پشت سر هم برا یه دکتر نوشتین! والا من قصد داشتم برم مطب این دکتر گلی این تبلیغات مسخره شما رو دیدم به کل پشیمون شدم بیشتر ضد تبلیغ محسوب میشه!!! بس کنین تو روخدا !! شورشو در آوردین!! 

من جای بخیه فقط بین دو تا سوراخ بینیم دارم یعنی پره هام رو دست نزده؟ در صورتی که پره های بینیم کشیده ...

الان زوده که بخوای ببینی چی شده باید چند ماه صبر کنی ورمش بخوابه بعد میتونی بگی چی از آب درومده البته من بعد عملم هم خیلی بینیمو دوست داشتم با اینکه ورم داشت خدا خیر بده دکتر مرادی رو هنوزم دوسش دارم بینیمو

سلام روزتون بخير باشه راستش من يه مدته كه ميخوام بينيمو عمل كنم و حسابي بين انتخاب دكتر گير كردم ...

عزیزم دکتر شیروانی سنشون خیلی بالاست من خیلی شنیدم دکتر سامان جاشون عمل می کنن ولی راست و دروغش با گوینده هاش اطلاعات من در موردشون درحد همین شنیده هاست 

2810