2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015387 بازدید | 66527 پست
من خودم پیش دکتر اصحاب یمین جراحی کردم خیلی معروفه .من تا حالا کسایی رو که دیدم عمل کردن چه خودم ...

دکتر اصحاب یمین کرمانی هست؟ بینی شما‌گوشتی بود؟

برای خوشبختی و ارامشم یه صلوات بفرست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هلیا جون فکر کنم امروز مماخ خوشگل شما رو دکتر استوری کرده بود😁مماخامون معروف شد🤭🤭

نه عزیزم 😁😁

مماخ من نبود مماخ تخت بغلی بود 

هنوز خودت معروفی😁😁

من بعد از عمل درد داشتم تیغم درد مبکرد و دندونام خبلی درر میکرد که تو سرمم مسکن زدن خداروشکر بهتر شد

از همون اولم کبودی و ورم زیادی داشتم 

اما تخت بغلی خدارو شکر هیچ درد ی نداشت و کلا خیلی سرحال تر از من بود ساعت ۱ رفت ۳ تو اتاق بود

چون اون فقط نوک بینیش مشکل داشت و بینی پر کاری نبود 

حالا شانس من۹:۱۵رفتم ۱ اومدم بیرون 

نه عزیزم 😁😁 مماخ من نبود مماخ تخت بغلی بود  هنوز خودت معروفی😁😁 من بعد از عمل درد داشت ...

منم سه ساعت تو.اتاق عمل بودم بلافاصله زیر شمام ورم و.کبود شد حتما الورا تازه بمال رو.کبودیات فورا خوب میشه 

ولی دقیقا از روز سوم به بعد رفتم رو به بهبود 

دکتر سجادیان
بچه ها من روز چهارمه عمل بینیم هستش صورتم ورم داره چی کار کنم؟؟و اینکه تا کی نمک نخوردین

سلام مبارک باشه😊😊😊

نگران نباش ورم طبیعیه و حالا حالا هست من تا حدود سه ماه صورتم ورم داشت نه شدید ها ولی بعدا که ورم برطرف شد متوجه تازه متوجه شدم.

سعی کنید مایعات خصوصا آب هویج ،چای سبز و دمنوش بابونه بخورید رو بیشتر بخورید.

مصرف نمک هم رو هم تا سه ماه محدود کنید لازم نیست غذای بی نمک بخورید فقط کمتر استفاده کنید چیپس و پفک و خیار و شور و هر چیزی که خیلی شور باشه رو اصلا مصرف نکنید

ببخشید من سوال زیاد دارم 

چرا عکس بعضی ها رو میبینی بعد مدتی از عمل اینگار نه اینگار عمل کردند؟ اینگار افتادگی دارن توی نوک بینی شون،دلیلش چیه؟ یا اینگار دست نخورده ست! 

راستی چند تا دکتر هم توی لیستم هستند البته مجازی فعلا آشنایی دارم.میخام برم بگردم مطب شون.

دکتر رضوانی دکتر امیدثابت مهر دکتر رویا لطفی یگانه 

ممنون میشم نظرتون رو بدون تعارف بگید 

2810