2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
دوستان عزیز لطف میکنید راجع به این دکترها هم نظزتون رو بگید: دکتر شبنم شادابى دکتر سوسن سکوتى دکتر ک ...

سلام شما اطلاعلتی از دکتر جهانیان دارید؟ لطفا کمک کنید میخوام باهاش جراحی کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نیمه گوشتیه بینیم خودمم بیشتر دوس دارم بدم پیش ایشون ولی خب هم هزینه بیشتر میشه هم تازه وای آبان نوب ...

نه اونايي كه عجله اي ميخوان،راه ميان باهاشون

حرف بزن با منشيش

من راه دور بودم،همون روز معاينه،بعد از اكي شدنش عملم كردن

وقتي زنگ زدم براي يك ماه بعد وقت دادند

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍
دقیقا اخلاقش داخل باید ها و فیلم ها برام جالب بود .کلا معلومه که اهمیت میدن ...ی سوال چقدر شد کلا هز ...

نه اصلا تخفيف ندادن به من

مال من هم زيبايي بود هم درماني ١١ شد

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍
سلام عمل انجام ندادید راضی بودید؟؟؟؟؟؟؟

سلام بله خيلي راضي ام خيلي

عزیزم منم بیعانه دادم و تو اینستا چندتایی ناراضی دیدم بینیم استخوانیه با قوز راستش شهرستانم و فقط یه ...

یه بار مطبگردی واقعا فایده نداره. من واقعا اطلاعات زیادی ازش ندارم در همون حدی که گفتم میدونم به نظرم برو تو پیج اینستاش به مریضاش که واسش کامنت میذارن دایرکت بده ازشون بپرس راضی ان یا نه. والا من به خاطر این مشکل قوز بینی ابیانه زو خیلی توصیه نمیکنم

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
سلام دوستان من به ماهه عمل کردم ولی لبم خیلی بد شده خندیدنی دوتا دندونم دیده میشه کسی این حالوداشته ...

منم همینطور بودم مثل مردایی که سیبیلاشونو برا بار اول میزنن🤭🤭الان کامل کامل خوب نشده ولی خیلی بهتر شدم دکترم گفت نهایتا تا ماه دوم.اوکی میشه

دکتر سجادیان

بچه ها سلاااام 

من اومدم بعد از نوزده روز که از عملم میگذره 

واقعا بینیم از قبل بهتر شده و دوسش دارم،یکم بخاطر بد چسب زدنم داشت رو به عدم تقارن میرفت که رفتم مطب نجاتش دادم 😁دیگه اینکه یکم این التهابای داخل بینیم اذیت میکنه که خب انگار طبیعیه یکمم لبم دراز شده بود ک غصشو میخوردم ولی الان واقعا بهتره 

من بعد از عمل دوبار رفتم مطب ک ویزیت ازم نگرفتن و اینکه دکتر با خنده و شوخی و همه چیز و برگزار میکنه البته خب من مشکل خاصی ام نداشتم🌹

دکتر سجادیان

سلام دخترا 

من امروز رفتم عمل 

برای من تامپون نزاشته 

یه لوله تو دماغم راحتم نفس میکشم 

بعد گفت باید ۴ شنبه هفته دیگه برم

داروهایی که داده ۵-۶تا اسپری داده 

استانینوفن و چرک خشک کن و تتراسایکلین

روی اسپری ها ندشته هر ۳ ساعت ۱ پاف

اونجا پرستارا گفتن باید همه داروهاتو استفاده کنی حتی اسپری ها 

اما زنگ زدم به منشی دکتر گفت اسپری ها بعد از در اوردن اون لوله ها گفت چون اسپری بزنی به دماغت نمیخوره که میریزی تو لوله 

موندم چکار کنم  

از اونور پرستارا گفتن بریز منشی میگه نریز نکنه منشیه اشتباه کرده 

چکار کنم حالا

2810