2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه بار مطبگردی واقعا فایده نداره. من واقعا اطلاعات زیادی ازش ندارم در همون حدی که گفتم میدونم به نظر ...

ممنون عزیزم از کمکت دیگه دل و زدم ب دریا شوهرم دیگه عاصی شده چند تا دکتر رفتم خوشم نیومده از طراحیشون دلو زدم ب دریا

مامان دوقلو ها
سلام دخترا  من امروز رفتم عمل  برای من تامپون نزاشته  یه لوله تو دماغم راحتم نفس م ...

مبارکههههههه 

من اسپری میکردم تو بینیم اما همین نوکش خود دکتر بهم گفته بود همین نوک بزن کلی خون خشکه با کمک اون اسپری ها از بیتیم خارج شد

دکتر سجادیان
ببخشید مزاحم شما میشم  شما هم با سجادیان بودین گفتم شاید بدونین🙏🏻🙏🏻🙏🏻

مبارکت باشه عزیز دلم من یکشنبه میرم مطب 

برای منم لوله بود ولی به من گفت بزن منتها همون ابتدای سوراخ رو 

واینکه قبل رفتن برای خارج کردن لوله ها حتما از ابتدای مسیر شروع به اسپری کن و خیالت راحت باشه حتی یه کوچولو هم درد نداره😘

دکتر سجادیان
ببخشید مزاحم شما میشم  شما هم با سجادیان بودین گفتم شاید بدونین🙏🏻🙏🏻🙏🏻

هلیا جون فکر کنم امروز مماخ خوشگل شما رو دکتر استوری کرده بود😁مماخامون معروف شد🤭🤭

دکتر سجادیان
سلام  سوال دارم اینکه چه چیزهایی باید در انتخاب پزشک جراح خوب مد نظر بگیریم؟  حس م ...

اول از همه ناراضی از مشکل تنفسی نداشته باشن 

دوم اینکه خرابکاری فاحش ظاهری 

بقیش برمیگرده به سلیقه و اینکه از دکتر و بینیت چه انتظاری داشته باشی

مثلا دکتری که کارش طبیعیه مطمعنا نمیتونه کسی که بینی فانتزی میپسنده رو راضی کنه!!!یا برعکس

اول از همه باید خود ادم بدونه که چی میخواد و چه انتظاری داره و اینکه ایا توقعشواقع بینانس یانه بعدم مشکل تنفسی نداشتن بیمارای یه دکتر و مشکل ظاهری فاحش نداشتن بقیش ریزه کاریه و توقع خودته

دکتر سجادیان
فعلا که زوده بخوام نظر قطعی بدم ولی در حد 5ماه بله راضیم... البته بگم که من در کل آدم سخت گیری نیستم ...

ممنون عزیزم ان شاءالله مبارکت باشه😚😘

منم دلم میخواد طبیعی باشه وودرعین حال شیک  ولی  گیج شدم کدوم دکتر..

دوستان من روز دوشنبه برای بار دوم رفتم مطب دکتر سامی برای دیدن کیسهای جراحی شده

یه خانومی بودن ۶ ماه از جراحیشون گذشته بود بینی گوشتی بودن قبلا و یکبار دیگم با دکتر سامی جراحی کرده بودن برای بار دوم هم راضی نبودن و گفتن اصلا نیا اینجا 🥴

یک خانم دیگم بود ۶ ماه گذشته بود ونگم بزاتون که وقتی ماسکشو برداشت فقط خودمو کنترل کردم عکس العمل بدی نداشته باشم که ناراحت شه بنده خدا اونم راضی نبود سر دماغ افتاده رو به پایین و درشتتتت

دو نفر بینی قبلا استخوانی داشتن که الان راضی بودن ولی بازم با سلیقه من اصلا جور نبود کاملا نسبت به صورتشون بزرگ بود

یک.نفر ترمیمی بود خودش نسبتا راضی بود عکس قبلشو بهم نشون داد بهتر شده بود ولی کلا یه بینی بی حالت و بزرگ داشت نسبت ب صورتش و گفت اگر ورم نباشه و کوچیکتر نشه دوباره جراحی میکنم🙄🙄

و اینگونه بود که دکتر سامی از لیست من حذف شد

شنبه مشاوره میرم با دکتر سامان و چهار مرداد مشاوره با دکتر عالیان ببینم چه میشه😊😊😊

2810