2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا عکس بعضی ها رو میبینی بعد مدتی از عمل اینگار نه اینگار عمل کردند؟ اینگار افتادگی دارن توی نوک بینی شون،دلیلش چیه؟ یا اینگار دست نخورده ست! 

راستی چند تا دکتر هم توی لیستم هستند البته مجازی فعلا آشنایی دارم.میخام برم بگردم مطب شون.

دکتر رضوانی دکتر امیدثابت مهر دکتر رویا لطفی یگانه 

ممنون میشم نظرتون رو بدون تعارف بگید 

چیزی که من توجه شدم شاید نوک بینی و جمع کنن ولی پروجکشن بیشتر میشه که کمتر نمیشه

بنظرتون دکتر نجاتپور و یا دکتر افلاکی بینیهای غضروفی و گوشتی و کلا بینی های پرکارو خوب جمع می کنند؟

بنظرتون دکتر نجاتپور و یا دکتر افلاکی بینیهای غضروفی و گوشتی و کلا بینی های پرکارو خوب جمع می کنند؟

من مطب هیچ کدوم نرفتم دوست عزیز ولی تو این چند ماهی که دارم تحقیق میکنم دکتر افلاکی جزو ریسکی ها اسمشون برده شده دکتر نجاتپور و نشنیده بودم

اره عزیزم منم تا یه روز خون ابه داشتم

نیلا جان ببخشید من هی مزاحمت میشم 

دکتر پماد تتراسایکلین داده من کجا رو بزنم ؟چون فقط زیر بینیم بخیه خورده که اونم زیر چسبه (من اصلا بخیه ایی نمیبینم) بخیه داخلیم که زیر اون اسپیلنته هست چطوری بزنم؟؟

بعد یه سوال دیگه جلوی بینیم خیلی خون و کثیفیه اگه این اسپری رو بزنم یه وقت چسبش خیس نمیشه خراب شه؟

سلام مبارک باشه😊😊😊 نگران نباش ورم طبیعیه و حالا حالا هست من تا حدود سه ماه صورتم ورم داشت نه شدی ...

ممنون عزیزممم از راهنماییت الان دو روزه چای بابونه می خورم خیلی بهتر شده واقعا ازت ممنونم😍

نیلا جان ببخشید من هی مزاحمت میشم  دکتر پماد تتراسایکلین داده من کجا رو بزنم ؟چون فقط زیر بینی ...

نه عزیزم این چه حرفیه 

اگه فقط کلوملات بخیه خورده اونو حتما پماد بزن 

چسبتم مهم نیست فقط گچت نباید خیس بشه من خودم چسب یو.که نوک بینی میخوره کلا باز شده بود داخل بینیت و اصلا فعلا پماد نزن بعد از باز کردن گچت توشو با پماد آ چرب کن

دکتر سجادیان
نیلا جان ببخشید من هی مزاحمت میشم  دکتر پماد تتراسایکلین داده من کجا رو بزنم ؟چون فقط زیر بینی ...

اسپری هم که انجام دادی یه پاف نهایت دوپاف بزن نه مشکلی پیش نمیاره بعدم سعیکن خیلی اروم خون خشکه هارو پاک.کنی

دکتر سجادیان

سلام دوستان عزیز.امیدوارم حالتون خوب باشه و دماغتون خوشگل.بچه ها من با برادران عمل کردم واسه کسانی که نمیدونن میگم. تا چند ماه خوب و عالی بود البته شرح دوران رو قبلا نوشته بودم همینجا.اما از یه جایی به بعد دو هفته خوبه دو هفته خرابه بینیم...الان سه هفته ای میشه که اصلا راضی نیستم ازش.یک ماه دیگه یک سال تموم میشه و متاسفانه اصلا به سمتی که باید بره نرفت.ورم سرش هست و احساس میکنم پروجکشنم برگشته .چند ماهه پیش دکترم نرفتم.اما صبر میکنم یکساله بشه بعد میام مینویسم نظرمو. اما لطفاااااا حتمااااااا پست بعدی بنده رو مطالعه کنین .

چشم به راه...
2810