2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015384 بازدید | 66527 پست
عزیزم چرا شماره صفحه مطب گردیاتو توی امضات نمیزاری؟من میخواستم بخونم ولی پیداش نمیکنم.لطفا بزار

من زیاد ننوشتم مطب گردی 

من گوشتی بودم 

برادران 

خالقی 

کوچک زاده 

سامان 

سجادیان 

یوسفی 

این چند تارو مشاوره شدم و در نهایت با خالقی عمل کردم 

گوشتی هم بودم 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان میشه دکتر خوب واسه ترمیم معرفی کنید؟

تقوی 

رجایی 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
واسه عمل بینی حتماً باید راجع به دکترت تحقیق کنی هیچکس نمونه کار بدشو نمیذاره تو پیجش، اصلاااااا به ...

متاسفانه اصلا شرايطشو ندارم بيام تهران

عمل هم قرار بود يه روز بيام و برگردم

ولي دو دل شدم كامل با حرفاي شما

موسي راهنماييم كردين

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍
خودم نظرم تقویه.شما شناخت کامل دارید از کارشون؟؟

نه 

دو سه بار برو مطبش تا ببینی چه جوری 

دوستان سلام من تهران نیستم واقعا نمیتونم بیام تهران و برم مطب گردی و نمونه هارو ببینم الانم واقعا گیج شدم بینی من گوشتیه میشه لطف کنین چندتا دکتر خوب بگین ک من فقط برم راجبه اونا تحقیق کنم زیادم گرون نباشه 

ممنون میشم راهنماییم کنین بخدا گیج شدم خیلی

یک عدد نیمچه روان شناس..😊
والا الان نظرم روی دکتر شیرازی و دکتر غلامرضا احمدیه ولی هنوز این وسط گیر کردم ، آخه احمدی که اصلا پ ...

غلامرضااحمدی کلا خوبه

فقط تنها مواردی که بری مطب  در اکثر مریضا مشاهده میکنی صاف نبودن تیغه بینی و ناهماهنگی سوراخ های بینیه درکل خوبه

غلامرضااحمدی کلا خوبه فقط تنها مواردی که بری مطب  در اکثر مریضا مشاهده میکنی صاف نبودن تیغه بی ...

دیگه اینایی که گفتی از همه مهمترن دیگه اولین نکته قرینه بودن بینیه بعد نبودن مشکل تنفسی  

دوستان دکتر حسین رسول پناه چطوره ؟ کسی باهاش عمل کرده ؟ دکتر برادارن چی؟

عزیزم من کارای پیجش رو دیدم و به ۸ ۹ نفر از مراجعینش که عمل کردن پیام دادم تا الان تماامشون راضی بودن ، خوبیش اینه توی پیجش ویدیو از کاراش میذاره 

من عکس بینی مو براش فرستادم گفت بین ۱۱ تا ۱۳ هزینه ش میشه 

در حال حاضر صدر جدوله منه 😁تا انشالله برم کاراشو ببینم از نزدیک حتما میام اطلاع میدم چطور بود.

دوستان سلام من تهران نیستم واقعا نمیتونم بیام تهران و برم مطب گردی و نمونه هارو ببینم الانم واقعا گی ...

عزیزم بینی منم گوشتیه شما چه مدلی میخوای عمل کنی بگو تا بهت اطلاعات بدم تا جایی که بتونم 

2810