2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من پس از یکسال تحقیق  و بررسی به دکتر کلانتر و محبی رسیدم ولی الان صفحات مربوط به شش ماه ...

عزیزم من مروز با دکتر محبی وقت عمل داشتم کنسل کردم ، بعد از ۱۴ ماه انتظار، از توی کامنتها به مراجعینش پیام دادم هیچ کدوم کامل راضی نبودن اکثریت یا ۶۰درصد راضی بودن که میگفتن ارزش این همه انتظار و هزینه رو نداشت یا اینکه کلا ناراضی بودن .

من بینی م گوشتیه و متوجه شدم ایشون اصلا گوشتی رو خوب عمل نمیکنن و حتی توی پیج هم تعداد انگشت شمار عکس گوشتی دارن .

عزیزم من مروز با دکتر محبی وقت عمل داشتم کنسل کردم ، بعد از ۱۴ ماه انتظار، از توی کامنتها به مراجعین ...

چه قد الاف شدی الکی 

برو یه سر مطب خالقی. جواد خالقی 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
دكتر رضا محسنيان بينى من رو از اونى كه بود بدتر كرد اگه قبل عمل دوتا ايراد داشت بعد عمل ٥تا اي ...

چند وقت عمل کردی ؟

چه قد دادی ؟

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
چه قد الاف شدی الکی  برو یه سر مطب خالقی. جواد خالقی

والا الان نظرم روی دکتر شیرازی و دکتر غلامرضا احمدیه ولی هنوز این وسط گیر کردم ، آخه احمدی که اصلا پیج نداره و نمونه کاراشو ندیدم ولی کل تاپیک های سایت رو زیر رو کردم خیلی راضی بودن ازش و شیرازی هم هنوز اونقدر که باید راضیم نکرده عکساش 

توی کرج هم دکتر عبدالمطلبی رو خیلی تعریفشو شنیدم و کامنتهای مثبتی دیدم و اینجا هم خیلی گفتن ازش اما چیزی که برای من جالبه اینه که مراجعینش که عکسهاشون رو برام میفرستن و خیلی زیاد هم راضی هستن اما من الصلا نمیپسندم خیلی بنظرم عروسکی و فانتزیه مدلهاشون ، در حالی که همه میگن طبیعی عمل میکنه ، حس میکنم یکم تبلیغاته 

من چون تهران نیستم نمیتونم بیام مطب گردی کنم فعلا دارم سرچ میکنم .

بچه ها الان داشتم پیج دکتر حسین رسول پناه رو میدیم کلیپ از نراجعینش داده توی پیج والا من از یه سریا خوشم اومد کسی بوده باهاش عمل کرده باشه ، من اسمشو زیاد نشنیدم توی سایت

سلام......

لطفا درباره سلطانی فر خیلی تحقیق کنید تو این سایت من 5 نفر ناراضی دیدم با عکس 

خیلی بد بودن اصلا انگار عمل نشده بودن و ایراد داشتن

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
عزیزم من مروز با دکتر محبی وقت عمل داشتم کنسل کردم ، بعد از ۱۴ ماه انتظار، از توی کامنتها به مراجعین ...

سلام عزیزم،شما نمونه کار محبی رو قبلا تو مطب ندیده بودید؟آخه ممکنه مریضها سلیقه شون با شما فرق کنه من گاهی دماغی رو می بینم که بسیار طبیعی و خوب و بی ایراد هست اما صاحب دماغ می خواسته خیلی تغییر کنه یا فانتزی تر بشه و می گه خیلی راضی نیستم و گاهی راضی هستند در حالیکه فرم دماغشون از نظر من تابلو عملی بوده و من اصلا نمی پسندیدم

سلام عزیزم،شما نمونه کار محبی رو قبلا تو مطب ندیده بودید؟آخه ممکنه مریضها سلیقه شون با شما فرق کنه م ...

عزیزم روزی که من رفتم همه جور بینی دیدم ، بینی هاش گوشتی یکم بنظرم بزرگ میومد که گذاشتم به حساب ورمشون ، استخونی هاش و غضروفی هاش قشنگ بود اما خیلی شنیدم که بعد از عمل یه سری ها مشکلات تنفسی پیدا کردن و اینکه من به یه سری مراجعینش پیام دادم از بابت سلامت جراحی ولی شاید باور نکنید با این حجم از معروفیت و اسم و رسم از ۲۰ نفر نصفشون واقعا مشکل داشتن از لحاظ سلامت بینی 

در کل این که شما میگید سلیقه ایه در ظاهر بینی موافقم ولی تصور اینکه مشکل تنفسی ، ایجاد قوز بعد از یه سال برای فرد ایجاد بشه خیلی نگران کننده ست .

در کل جراح پر ریسکی هستن و نمی ارزه یکساااال معطلش شد و نزدیک ۱۵ میلیون هزینه کرد 

مهم ترین چیز تنفس درسته، من خیلیارو دیدم بینیشون خیلی خوشگله اما از نزدیک صدای نفس کشیدنشون خیلی بد شنیده میشه، از روی نمونه های دکترهایی که مشکل تنفسی ندارن به راحتی میشه انتخاب کرد، زیادی هم وسواس خوب نیست، مثلا من طرفدار بینی طبیعیم که از ۲۰ کیلومتری داد نزنه من عمل شدم ، یعنی یکم کوچیکتر شه و خوش فرم تر، معجزه که نمیتونه کنه دکتر، بیس هر بینی با بینی دیگه متفاوته، پس اینایی که میان طراحی میکنن یا میگن شبیه این عکس میشه خیلی علمی نیست

درسته عمل خوب بینی عملیه که علاوه بر اینکه ظاهرش قابل قبول باشه مشکل تنفسی نداشته باشه و بعد از مدتی از دفرمه نشه مثلا دکتر بینایی هم طبیعی کار بود اما من به خاطر اینکه شنیدم بعضی مشکل تنفسی داشتند حذفش کردم

یا اینکه بعضی از دکترها به خاطر ظاهر بینی غضروفها رو زیادی می تراشند و سلامتی رو فدای زیبایی می کنند

اگه اینطوری بوده که می گید و مریضهای محبی مشکل تنفسی دارند منم حذفش می کنم البته دماغ دختر خاله ام رو ترمیم کرده سوراخهاش قرینه نبود که خوب قرینه اش کرده و دخترخاله ام خیلی راضی بود

2810