2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

سلام 

بچه ها چند صفه قبل در واقع خیلی صفحه قبل یه دوستی بهم دستور ماسک سفیده تخم مرغ داد 

زدم ذخیره پست اما نشد 

کسی میدونه دستورش؟ 

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
مبارک باشه با وی عمل کردی ؟ این عدم تقارن تا ۶ ماه فکر کنم هست بعد درست میشه 

دکتر شاهین باستانی نژاد

خیلی خوب شده نیمه فانتزی عمل کردم همه فکر میکردن دکترم فقط طبیعی عمل میکنه نیمه فانتزی انجام نمیده

ینی من تا عید خوب نمیشم؟😥دوستم میگه اگه تا ۲ ماه خوب نشه همینجوری می مونه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان، یه سوال داشتم، کسی بوده که غوز بینیشو برداشته باشه؟ من 53 روز پیش عمل کردم، الان یه هف ...

سلام اگر قسمت قوز بینیت برجستس یا ورم داره باماساژ میره

اما اگه میگی فرورفتگی داره این عیب از چسب نیست از کاردکتره مگه خمیربازیه که یکم سفت چسب بزنی فروبره😐

بچه ها من الان ۲۹ روزه از عملم میگذره هرروز داره بهتر میشه اولش ک بینیم خیلی سربالا بود الان خیلی به ...

بعد از کشیدن بخیه ها بینی سبک میشه

تقارن به مرور بهترمیشه سه ماه که بگذره تقریبا سوراخای بینی شباهت دارن

اما تقارن اصلی بعد از شش ماه ایجادمیشه

میگن تو اینیستا یه پیج اسم دکترای خرابکارو‌ نوشتن من نمیدونم اسمش چیه والا میرفتم میدیدم

دو تا پیجه بزار برات میزارم الان

https://instagram.com/jarahiii.jarahiiii?igshid=erf7n1s5aynj

اینم دومیش

https://instagram.com/jarahizibai_iran?igshid=1mye4to83yk9s

سلام  بچه ها چند صفه قبل در واقع خیلی صفحه قبل یه دوستی بهم دستور ماسک سفیده تخم مرغ داد  ...

سلام عزیزم

من گذاشته بودم الان زمستونه زیاد استفاده نکن.پوست خشک میکنه و چروک میندازه

اگر جای جوشات مونده یا خیلی پوستت چربه عصاره درخت چای بخر شبا قبل خواب بزن تا صبح بمونه صبح بشورش

البته عصاره درخت چای با یه ذررره روغن آرگان هم اخرش به پوستت بزن بعد بخواب

بعد دو هفته متوجه کمرنگ شدن و از بین رفتن جوش ها و جای باقی مونده از جوش ها میشی😊

سلام عزیزم من گذاشته بودم الان زمستونه زیاد استفاده نکن.پوست خشک میکنه و چروک میندازه اگر جای جوشا ...

ممنون عزیزم.... حالا دستورش لطف کن دوباره بزار برا بعد ها داشته باشم

ممنون عزیزم.... حالا دستورش لطف کن دوباره بزار برا بعد ها داشته باشم

کپیش کردم برات

خانمااااا که جراحی کردین یه چیزی یادم افتاد البته ربطی به بینی نداره😀زمانی که از حمام میاید و چسب روی بینیتون نیست اینکارو انجام بدین

وقتی گرمی و اناناس و ...زیاد میخورید صورتتون جوش میزنه بینی و پوست شما به خاطر چسب و خیلی موارد دیگر جوش های سرسیاه بزنه 

البته ممکنه داروی بیهوشی طوری عمل کنه که جوش های قرمززز بزنید و جاش بمونه و ...

👌هفته ای یکباااار بیشتر نه، سفیده تخم مرغ خووووب هم بزنید تا کف کنه بعد بزنید به کل صورت به جزززز دورچشم...روی همین لایه که زدید تا خشک نشده دستمال کاغذی بچسبونین .خب حالا بزارید خشک شه

مجدد یه لایه سفیده روی همین دستمال که خشک شده بزنید.صبرکنید تا ۱۵دقیقه خشک شه.فقطططط اینکه اصلا نباید بخندید یا حرففف بزنید چون خاصیت لیفتینگ داره و باعث سفتی پوست میشه اگه حرف بزنید تاثیرمنفی داره

بعد یه ربع از پایین صورت به سمت بالا دستمال بکنید توی نور نگاه کنید متوجه تمام کثیفی های صورت و جوش های سرسیاه که داخل دستمال میاد میشین.جای جوش ها هم خیلیی کم میکنه و به مرور زمان چندبار انجام شه جای جوش روی صورت نمیمونه و صورت میشه سفید🙃

کپیش کردم برات خانمااااا که جراحی کردین یه چیزی یادم افتاد البته ربطی به بینی نداره😀زمانی که از حم ...

ممنونم عزیزم   

سلام دوستان.منم الآن ۴۵ روزه که عمل کردم.قبل عمل بینی‌م استخونی و قوز کوچیک داشتم.یکم هم نوک بینی‌م ...

من که از الآن به فکر عمل ترمیمم...بسکه دماغم گنده شده.

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...

سلام دوستان 

من یکی از خواننده های  این تاپیک هستم 

امروز عضو‌شدم و قراره که بینیمو عمل کنم قبلش هیچ اطلاعی از عمل بینی نداشتم و بیشتر اطلاعات راجع به دکترا از اینجا بدست اوردم 

و تا الان بیشتر از دو‌بار  مطب گردی نکردم  و بیشتر از نظرات شایلین جون و خانم آمین استفاده بردم ولی هنوز تصمیم نگرفتم‌🙂

مطبهای که رفتم دکتر قارونی و‌ابیانه بودن 

امیدوارم بتونم با استفاده از نظرات شما دوستان انتخاب درستی انجام بدم

2810