2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان لطفا در مورد دکتر نادریان اگه نظری دارید بگین

من پارسال رفتم مطبش. اونجا یه دختره گفت الکی نرو مطب گردی.چون باز بر می گردی همین جا. بعد دکتر نادریان بمن گفت هزینه میشه هفده تومن. کلیم از بینیم ایراد گرفت.ولی گفت خیلی خوب میشی

حالا باز الان میخوام برم پیشش

آیا کارم درسته؟ آخه تحقیق اینترنتی کردم کمترین تعداد ناراضی رو داره

دوستان لطفا در مورد دکتر نادریان اگه نظری دارید بگین من پارسال رفتم مطبش. اونجا یه دختره گفت الکی ن ...

نادریان کاراش خوبه خرابکار نیست بینی هم نیمه هم طبیعی عمل میکنه من اردیبهشت رفتم ۱۸ قیمت میداد اگر با سلیقه ت جوره خوب چرا دیگه بگردی 

ماها که میگردیم یکی رو پیدا کنیم با سلیقه و پولمون جور باشه 

نادریانم منو قبول نکرد

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔

سلام دوستان.منم الآن ۴۵ روزه که عمل کردم.قبل عمل بینی‌م استخونی و قوز کوچیک داشتم.یکم هم نوک بینی‌م تپلی بود. ولی الآن بعد ۴۵ روز، هر روز زشت تر از دیروز میشم.دماغم گنده شده.هر کی میبینه میگه انگار دماغت گوشتی هست.در صورتی که بینی من به جز همون قوز دیگه مشکلی نداشت.الآن ۱۰۰ درصد پشیمونم و میگم کاشکی عمل نکرده بودم.دماغ نازنینم رو خراب کردم.با چسب خوبه ولی بدون چسب افتضاح.گریه‌م گرفته.همه هم منتظرن من چسبم رو باز کنم و نتیجه عمل‌م رو ببینن ولی اینقدر زشت و گندست اصلا روم نمیشه نشون کسی بدم.چه غلطی کردم عمل کردم.الآن شدم یه دختر با دماغ گوشتی گنده...I

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...
سلام دوستان.منم الآن ۴۵ روزه که عمل کردم.قبل عمل بینی‌م استخونی و قوز کوچیک داشتم.یکم هم نوک بینی‌م ...

عزیزم خودت ناراحت نکن هنوز خیلی زوده برای نظر دادت مطمئن باش خیلی تغییر میکنه تا یک سال هم امکان تغییر هست حتما ورم داره  

با کی عمل کردی؟

سلام دوستان.منم الآن ۴۵ روزه که عمل کردم.قبل عمل بینی‌م استخونی و قوز کوچیک داشتم.یکم هم نوک بینی‌م ...

دوستم مبارکت باشه.نگران نباش الان بیشتر ورمه و به مرور میخوابه تغییرات بینی بعد از سه ماه بیشتر خودشو نشون میده.خداروشکر کن که کوچیکش نکرده مثل من که دیگه غضروفی نمونده.بهت قول میدم درست میشه.اگه میخوای عکس قبل و الانتو بذار شاید زیادی نگرانی.من که ۶ ماه گذشته و کارم به ترمیم کشیده شده .مصرف نمکت  رو خیلی کم کن و دمنوش بابونه برای من خیلی تاثیر داشت حتی جوش های بعد از عمل که بخاطره داروی بیهوشی هم هست رو خوب خوب کرد شاید باورت نشه پوستم از قبلم هم بهتر شده.روزی یه لیوان دمنوش بابونه میخورم

منم روزی دو لیوان دمنوش بابونه و دو تا قرص آناهیل میخورم.هر وقت هم تونستم بینی‌م رو ماساژ میدم ولی بدون چسب نگم براتون... داغونم.خیلی نگرانم و اعتماد بنفسم بدون چسب صفر صفره.هر وقت چسبم رو عوض میکنم غم دنیا میاد توی دلم...

منم روزی دو لیوان دمنوش بابونه و دو تا قرص آناهیل میخورم.هر وقت هم تونستم بینی‌م رو ماساژ میدم ولی ب ...

کورتون بزن 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

آخرش هم یا باید کورتون تزریق کنم یا برم واسه عمل ترمیم... فعلا باید تا یکسال صبر کنم.ای خدا که من چقدر بدشانسم...

2810