2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

سلام دوستان، یه سوال داشتم، کسی بوده که غوز بینیشو برداشته باشه؟

من 53 روز پیش عمل کردم، الان یه هفته ای هس حس می کنم جایی که غوز برداشته شده از ناحیه بالاتر و پایین تر بینیم گود تره

دست که میکشم میره داخل اون منطقه

به دکتر گفتم گفت بد چسب زدی!!!

گفتم چیکار کن گفت چسب های بالایی رو اروم بزن فقط چسب پایینی رو یکم سفت بزن

کسی تجربه نداشته؟

بچه ها توروخدا راهنماییم کنید من واقعا گیج دارم میشم  به نظر شما از بین این دکترا کار کدوم دکت ...

من بین اینایی که گفتی فقط نادریان رو میشناسم که کارش خوبه 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان کسی با دکتر عامری دماغ گوشتی طبیعی عمل کرده؟ کارش خوبه؟

اینجا کسی با عامری عمل نکرده لااقل تو ۷ ۸ ماه گذشته ولب من مطبش رفتم باید برید نمونه هاشو ببینید 

بچه ها من الان ۲۹ روزه از عملم میگذره هرروز داره بهتر میشه اولش ک بینیم خیلی سربالا بود الان خیلی بهتر شده پره های بینی هم ی کم بالاپایین بود خیلیییی بهتر شده با اینکه فقط ۲۹ روزه عمل کردم

خیلی خوب شده بینیم فقط ی چیزی اذیت میکنه اینکه یکی از سوراخا بزرگتره و اون سوراخی ک بزرگتره داخلش بخیه هست ولی اونی ک کوچیکتره بخیه نداره میخواستم بدونم کسی همچین تجربه ای داره ک بعد از کشیدن اون بخیه های داخل بینی سوراخا هم اندازه بشه؟میخوام بدونم همین شکلی می مونه یا درست میشه

مشکل تنفسی هم ندارم خداروشکر

بچه ها کاش بجای عمل یه راه اسونتر بود یکی دو میل نوک بینی بر ه بالا از دماغ متنفرم از سه رخ نیم رخ ، خنده فقط از روبرو قابل تحمله چیکار کنم تهران نیستم کسی تبریز ارومیه دکتر خوب میشناسه؟ 

بچه ها من الان ۲۹ روزه از عملم میگذره هرروز داره بهتر میشه اولش ک بینیم خیلی سربالا بود الان خیلی به ...

مبارک باشه با وی عمل کردی ؟ این عدم تقارن تا ۶ ماه فکر کنم هست بعد درست میشه 

دکتر کم ریسکی هستن یا نه؟

نادریان کم ریسکه باید برید نمونه هاشونو ببینید اینجا تعریف جهاندیده هم شنیدم 

نادریان تو مطبش من نمونه خوب دیدم نمونه معمولی هم دیدم ولی خراب نه فقط یه مورد بود افتادگی بعد ۱۰ سال داشت البته بازم از نظر من خوب بود خودش حساس بود دیگه ولی در کل با سلیقه من جور نبود ببینید هم طبیعی هم نیمه داره ولی طبیعی هاشم خیلی گنده نیستن منشی هاشم که بینیشون عالیه خیلی خوشگلن یکی از یکی بهتر 

سلام دوستان.منم الآن ۴۵ روزه که عمل کردم.قبل عمل بینی‌م استخونی و قوز کوچیک داشتم.یکم هم نوک بینی‌م ...

خیلی زوده واسه قضاوت 

آشنامون عمل کرده بود دیدمش بعد چند ماه گفتم وای چه بدشده  ولی بعداز نزدیک ژه سال خدیدمش خیلی خوب ظده بود گفتم چ خوب که عمل کرده1😊😉

بچه ها اصلا اینترنتی دنبال تحقیق نباشید هرکسی میاد چهار تا چرندیات تایپ میکنه و جو میده و میره

اینجا کسی واسه کسی قرارنیست دکتر تجویز کنه فقط و فقط راهنمایی و مشاورس

من همچین چیزی دیدم

بسیار کم تبلیغ داشتیم که اونم خنثی شده فوری🤐

نادریان کم ریسکه باید برید نمونه هاشونو ببینید اینجا تعریف جهاندیده هم شنیدم  نادریان تو مطبش ...

به من شیرازی رو هم گفتتن .اما موندم واقعا.دکتر کم ریسک میخوام قیمت مناسب و کار درست.شیرازی گرون میگیره

2810