2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

نمیگم دکترم بد بوده،شاید ایراد از من و ساختار بدن و پوستم بوده.نوک بینی‌م خیلی گندست الآن.جای بخیه‌هام هم برجسته شده.

دکترم محمد گلی.

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...
نمیگم دکترم بد بوده،شاید ایراد از من و ساختار بدن و پوستم بوده.نوک بینی‌م خیلی گندست الآن.جای بخیه‌ه ...

منم بدنم خودش مستعد جای زخمه یه خال برداشتم بعد دو سال جای بخیه ش بالا اومد و مونده 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا دوستان بزرگواری که بینی‌شون استخونی بوده و زمان زیادی از عمل‌شون گذشته،چند وقت بعد ورم بینی رفع میشه؟ورم نوک بینی کی برطرف میشه؟

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...

من خودم یه موردو دیدم بعد یکسال انگار بینیش نصف شد البته خیلی خوب شد تیغه ش باریک تر شد بینیش استخونی بوده ولی مورد هم دیدم که تغییری نکرده و ورمش مونده هر چی دکترت میگه انجام بده ورم نوک بینی دیرمیره 

من دو ماهو نیمه عمل کردم خیلی هم اصرار به این داشتم که طبیعی باشه 

با دکتر ده بزرگی عمل کردم 

الان احساس میکنم نوک بینیم خیلی پایینه  شوهرم میگه نیس ولی من میگم هس 

ممکنه این ورم باشه 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه  
نمیگم دکترم بد بوده،شاید ایراد از من و ساختار بدن و پوستم بوده.نوک بینی‌م خیلی گندست الآن.جای بخیه‌ه ...

برا جای بخیه هات یکم هزینه کن بعد سه الی چهارماه کاملا برجستگی از بین میره

ژل استراتادرم یا استراتامد بخر بزن 

سلام دوستان وقتتون بخیر. من بین دکتر احمدی و دکتر رسول پناه کدوم رو انتخاب کنم؟! میتونید راهنماییم ...

من هیچ کدومو نرفتم ولی از کارای پیج رسول پناه خوشم میاد ۵ شنبه بود فکر کنم از جلو کلینیک رد شدم دیدم یه دختره تازه با رسول پناه عمل کرده بود گفت خیلی تحقیق کردم 

2810