2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان اگه کسی دکتر خوب برای کار نیمه فانتزی برای بینی من سراغ داره لطفا معرفی کنه

چرا میخای عمل کنی بیخیال بابا 

مدل فانتزی بخوای که دکتر سلطانی فر و یوسفی رسول پناه رو من شنیدم البته تحقیق کن ولی کلا عمل نکن از من میشنوی پول زیادی داری مگه 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
چرا میخای عمل کنی بیخیال بابا  مدل فانتزی بخوای که دکتر سلطانی فر و یوسفی رسول پناه رو من شنید ...

دست خودم نیست انگار فتیش عمل بینی گرفتم اخه دوتا خواهرام عمل کردن خیلی قشنگ شدن گاهی وقتا حسودیم میشه😁😅 البته بینشون واقعا ایراد داشت

خودمم از کارای سلطانی فر خوشم اومده اما نمیشه به عکس اعتماد کرد، شما تا بحال به مطب ایشون نرفتید؟

دست خودم نیست انگار فتیش عمل بینی گرفتم اخه دوتا خواهرام عمل کردن خیلی قشنگ شدن گاهی وقتا حسودیم میش ...

خواهرات خوب با کی عمل کردند ؟ نه من مطب سلطانی فر نرفتم 

خواهرات خوب با کی عمل کردند ؟ نه من مطب سلطانی فر نرفتم 

توی شهر خودمون عمل کردن(بندرعباس) اما فرم بینیشون اون چیزی که من میخوام نیست...مال یکیشون هم که فرمش خوب شده متاسفانه مشکل تنفسی پیدا کرده...اینجا اصلا دکتر خوب وجود نداره همشون حکم قصاب رو دارن از ۱۰تا عمل دکترهای اینجا دوتاشون خوب در میاد در این حد ریسکشون بالاست

توی شهر خودمون عمل کردن(بندرعباس) اما فرم بینیشون اون چیزی که من میخوام نیست...مال یکیشون هم که فرمش ...

من میگم عمل نکن خودتم نیاز به عمل نداری ولی هر دکتری بری بهت میگه نیاز نداری 

من میگم عمل نکن خودتم نیاز به عمل نداری ولی هر دکتری بری بهت میگه نیاز نداری 

بینیت خوبه طبیعی بودن قیافه الان خیلی مهمه اینکه قیافه ات هم دست نخورده باشه و هم خوب

ضمن اینکه به ریسکش نمی ارزه

2810