2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015401 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من احتمالا هفته بعد میرم و با سامی فیکس میکنم فقط احتمالا هفته دوم بهمن بهم وقت بده میخام بببنم چند وقت بعد عمل میتونم خودم کارامو انجام بدم یه بچه ۳ ساله دارم 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔

سامی قیمت ۱۹ الی ۲۰ من بینیم پر کاره انحرافش زیاده گفت ۲۰ ولی دیدم به بعضی ها گفته ۱۸ حتی گوشتی پرکار ولی قضیه انحراف من قضیه جاده چالوسه 😂 

تازه پیام قبلترمو دیدم چقدر غلط تایپ کرده بودم عینک چشمم نبود حالا ۴ ماهم نباید عینک بزنم خدا کنه سوتی ندم 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
سامی قیمت ۱۹ الی ۲۰ من بینیم پر کاره انحرافش زیاده گفت ۲۰ ولی دیدم به بعضی ها گفته ۱۸ حتی گوشتی پرکا ...

به سلامتی عزیزم

رفتی نمونه ببینی مطبش؟ به نظرت سبکش چه جوریاست؟ من مشاوره شدم ولی هنوز نمونه ندیدم

دکتر شیروانی 2858 دکتر مجلسی ۲۸۸۰ دکتر صفوی ۲۹۰۱🥰 دکتر نادریان ۲۹۰۱ دکتر قیصری ۲۸۸۷ و ۲۸۸۸ 🥰دکتر احمدی ۲۹۱۸ دکتر سامان ۲۹۳۰🥰

من دیگه دارم به بن بست میرسم

هنوز نتونستم یه دکتری پیدا کنم که همه چیزش خوب باشه، یکی مشاوره ش خوب نیست، یکی سبکشو دوست ندارم، یکی صاف نمیکنه، اون یکی نمونه نمیذاره ببینی

شما معرفی کنید، دکتر خیلی وارد و حاذق که پروجکشن کم کنه، کجی رو بتونه صاف کنه، حالا فرم و مدل سلیقه ست هیچ. سراغ دارید آیااا؟

دکتر شیروانی 2858 دکتر مجلسی ۲۸۸۰ دکتر صفوی ۲۹۰۱🥰 دکتر نادریان ۲۹۰۱ دکتر قیصری ۲۸۸۷ و ۲۸۸۸ 🥰دکتر احمدی ۲۹۱۸ دکتر سامان ۲۹۳۰🥰
من دیگه دارم به بن بست میرسم   هنوز نتونستم یه دکتری پیدا کنم که همه چیزش خوب باشه، یکی مشاو ...

سامی و رجایی یه سر برو 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
دوستان تو رو خدا هر کی هر نظری راجع به سامی داره بگا اگه کار خراب ازش دیدید بگید ؟ از ظهر که اون مور ...

من تو مطب دکتر احمدی یه خانومی و دیدم که دوستشون با سامی سه سال پیش عمل کرده بود ، حتی خودش هم وقت عمل گرفته بود که به خاطر سینوزیت و سرما کنسل شده بود و واقعا خوشحال بود

میگفت بینی دوستم واقعا کج شده ، دکتر تا دوسال می گفت ورمه و مسولیت قبول نکرد ولی الا بعد سه سال مجبور به ترمیم شد

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
غلامرضا احمدی عکساشو دیدم کارش خوب نیست که انقد تعریف میکنید

ببین دکتری هست که من تاحالا ندیدم یکی بگه مشکل تنفسی دارم 

یا خرابکاری بد ازشون دیده شده باشه 

ولی شاید خیلی بینی شیک و پرفکتی هم تحویل نده

یه بینی فوق طبیعی 

ولی من خودم یکی دو مورد خیلی خوب هم ازشون دیدم

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
سلام عزیزم مطب محبی رفتین؟نظرتون چیه ؟

محبی رو همین  جا شنیدم خرابکاری هاش خیلی زیاد شده.

بچه ها کسی جدبدا پیش ابیانه رفته اون کاراش چطوره؟

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
سلام دوستان💖 من به ياد قديما كه وارد اين تاپيك ميشدم ودنبال جراح بيني ميگشتم الان وارد شدم تا اطلا ...

شما اسم کاربری قبلیتون چی بود ؟

سلام عزیزم مطب محبی رفتین؟نظرتون چیه ؟

دیروز مطب دکتر محبی رفتم فقط منشی بود گفتم می خوام وقت بگیرم گفت تا تابستون سال بعد هیچ وقتی نمی دیم همه وقتها پرهستند

گفتم حداقل نمونه عمل می خوام ببینم گفتند اواخر بهمن بیا ببین.

ظاهرا دکتر خانواده اش خارج از کشور هستند و دکتر فعلا ایران نیست

خلاصه نمی دونم واقعا اینقدر مریض داره یا دارند کلاس می ذارند؟

و اگه اینقدر دکتر خوبیه که اینهمه وقتش پره و اینهمه ترمیم های سخت انجام می ده چرا بعضی ها می گن پرریسکه و خرابکاری داره؟🧐🙁

دیروز مطب دکتر محبی رفتم فقط منشی بود گفتم می خوام وقت بگیرم گفت تا تابستون سال بعد هیچ وقتی نمی دیم ...

من خودم رفتم مطبش مورد خوب دیدم از کسایی هم که پرسیدم راضی بودن فقط یه خانمه یکم بینیش از نظر من بد بود که دکتر گفته بود باید بره پاکسازی بینی چربیه

والا من ۲۴ دی وقت عمل دارم دو دل شدم اصلا یهو استرس گرفتم ولی مطبش برای مشاوره خیلی شلوغه ولی یه روز هایی فقط ویزیت های بعد عمل دارن تعداد نه کم بود نه زیاد

2810