2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015429 بازدید | 66527 پست
نونوش جان لطفا بياين سر بزنين به تاپيك نرين حاجي حاجي مكه☺️

مهربان جون سلام

حالتون چطوره..؟

خودتون رفتید حاجی حاجی مکه هاااا

عمل کردید بالاخره ؟چه خبر؟

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        
امروز رفته بودم مطب دکتر نراقی نمونه ببینم و ویزیت بشم اولا با اینکه از ساعت ۳ اونجا بودم یه نفر هم ...

نیکا جون از محبی قبلا وقت گرفتید؟

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما بعد از برداشتن تامپون میتونید راحت نفس بکشبد؟

بعد برداشتن تامپون تنفس خیلی راحت میشه.... ولی بوی خیلی بدی توی بینی میپیچه که اذیت کنندس، و باید زیاد شستشو بدید تا از بین بره

نميدونم چرا بعد يه روز من ورم بيش از حد داشتم كه اونم دكتر موقع در اوردن تامپون هام گفت چون رنگ پوست ...

برداشتن گچ خیلی راحته فقط حتما یکساعت قبل برید زیر دوش و کلی زیر آب بمونید تا گچ شل بشه و راحت دربیاد. من که اصلا متوجه نشدم دراوردن گچو

سلام دوستان💖

من به ياد قديما كه وارد اين تاپيك ميشدم ودنبال جراح بيني ميگشتم الان وارد شدم تا اطلاعاتم را دراختيارتون بزارم شايد كمكي باشه درحق شما اگه كوچكترين كمكي بود تروخدا دعام كنيد

من ٧سال پيش عمل كردم 😊

جزو كساني بودم كه از استرس خواب وخوراك نداشتم الان ميفهمم چقدر اشتباه بوده چون عمل بيني توي ايران مثل نقل ونبات انجام ميشه وخداروشكر خطر جاني نداره

فقط وفقط نگرانيتون راجع به انتخاب دكترتون باشه 

من خيلي دكتر بهم معرفي كردن سعي ميكنم اونايي كه رفتم وتجربياتم را بگم 

دكتر قيصري رفتم اونموقع جزو گرونترين ها بود كه الان شنيدم حتي بيني را ٤٠مگيره ،هرچي رفتم مطبش راستش همه سوراخ يكي بالاتر از اون يكي بود ولي حسني كه داشت يه مدل خاصي بود شيك بود ولي ايراد داشت كارش 

دكتر حق گذار خداييش خوب وطبيعي بود

دكتر محبي اصلا از كارش خوشم نيومد ناراضي داشت

دكتر نادريان هم طبيعي وخوب بود به درد بيني هاي غضروفي ميخورد كه من گوشتي بودم

بقيه را يادم نيست كيا رو رفتم ولي در نهايت با توصيه دوستانوتبليغات اينجا رفتم پيش شهريار يحيوي 

رفتم مطبش فوق العاده شلوغ بود از شانس من هروقت ميرفتم يا همه تو گچ بودن يا با چسب 

خلاصه كه انتخابش كردم چون همه اونايي كه با چسب وگچ بودن راضي بودن ومن واقعا فهميدم كه تحقيق بيني را از كسي بايد بكني كه بالاي ٨ماه از عملش ميگذره 

من عمل كردم كبودي اصلا نداشتم  ،شوهرم ميگفت كلا نيم تا ٤٥دقيقه اتاق عمل بودي 

دكتر روزي ٨تازعمل داشت ومن. به اصرار خودم نفر اول بودم 

خيلي بده كه دكتر تعداد عمل هاش زياد باشه 

اصلا وقت نميزاره براي مريض ،من خيلي زود اومدم بيرون 

از لحاظ كبودي وحالت تهوّع خيلي خوب بودم چون هيچ كدوم را نداشتم 

خلاصه الان نه تنها بيني من بلكه بيني اكثر كساني كه با شهريار يحيوي عمل كردن از سمت راست بالاي پره يك برامدگي تجمع چربي داره كه انقدر توي مريض هاش زياده كه ميگن انگار لمضايقات دكتره

خلاصه انقدر زيادي طبيعي عمل كرده فكركنم يك بار ديگه جا داره كه من جرات نميكنم دست هركسي بدم 

بيني طبيعي خيلي خوبه ولي نه اينكه انقدر طبيعي باشه كه فقط پره هاي من انگار صاف قطع كرده وچسبونده به پوستم 

هر دفعه هم بعد از عمل رفتم سريع يه امپول در مياورد ميگفت ورمه 

خلاصه كه اگر همون موقع دوستان قديمي ميامدن ونتائج عملشون را ميگفتن خيلي بهتر بود ماهم بهتر تصميم ميگرفتيم 

از حق نگذريم همون طور كه عيب كار دكترم را ميگم حسنش راهم ميگم كه نوك بيني من پايه گذاشته كه بعد ٧سال به نظرم هنوز سفت وخوبه ولي مدل برش پره و صاف وصوف نبودن و ...از معايب 

ببخشيد خيلي سرتون را درد اوردم 

سوال داشتين برام پيام بزارين در كل نترسين عمل بيني مثل ابدخوردنه 

خداييش خيلي راحته 

انشالله موفق باشيد 

خدایاهرچی خودت صلاح میدونی ولی اگه خواستی به دخترای منم داداش بده. ای مهربانترین

تصحيح ميكنم 

برامدگي چربي انقدر توي مريض هاش زياده كه انگار امضاي دكتره 

خدایاهرچی خودت صلاح میدونی ولی اگه خواستی به دخترای منم داداش بده. ای مهربانترین

من اون زمان نام كاربريم فرق ميكرد ومن عضو فعال اون سالها بودم 

يادش بخير 😊😊😊

بچه ها سمت میدون ونک ، خیابا صانعی میدونید مطب چه دکترایی هست ؟ من فردا با یه دکتری نوبت دارم همون ...

عریزم من با صوفی زاده عمل کردم راضیم مطیش همون صانعیه .یه سر به مطبش بزن سبک کارش طبیعیه، البتع من بعد از عملم که رفتم مطبش یه خانمه داغون بود عملش ینی صوفی زاده خراب کرده بود نمیدونم چی به سرش اومد.ولی ما فامیلهامون اکثرا پیشش عمل کردیم همه هم راضی هستیم فقط تنها مشکل بینیه من اینه که استخوان بالای بینی ام ینی قوز بینی ام یه مقدا صاف تر از پایینشه و این یکم منو اذیت میکنه

فکر میکردم همدردی نمیدانستم تو هم...دردی
سلام دوستان💖 من به ياد قديما كه وارد اين تاپيك ميشدم ودنبال جراح بيني ميگشتم الان وارد شدم تا اطلا ...

از گزینه های منم بود یحیوی چون گفتن زیاد عوض نمیشه گوشتی و اینکه ده تا عمل میکنه پشیمون شدم 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
2810